Το δώρο του Άι Βασίλη, πληρώνει… 67.95

Το δώρο του Άι Βασίλη, πληρώνει... 67.95

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Η στήλη θα κλείσει το 2020 με την αγαπημένη της διοργάνωση, την λατρευτή Euroleague που μας πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Χθες μας πλήρωσε πάλι και από το Ιnstagram, με την ανατροπή της Ρεάλ στην Τουρκία, σε απόδοση 8.00.

Για το πολυετές project της Βιλερμπάν έχω ξαναγράψει. Είναι προφανές ότι το πλάνο των Γάλλων αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Η ομάδα που χτίζουν εδώ και κάποια χρόνια, αρχίζει να χτυπάει το pick της και να ανεβαίνει επίπεδο. Αυτό δεν φαίνεται μόνο μέσα από τις μεγάλες της νίκες, άλλα και από τις περήφανες ήττες της. Όπως αυτή από την πρωτοπόρο και πολύ φορμαρισμένη ΤΣΣΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική. Η Βιλερμπάν κατάφερε και κοίταξε στα μάτια το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.

Σήμερα αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε που φέτος έχει σοβαρά προβλήματα κυρίως στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση την Παρασκευή κερδίζοντας τον Ολυμπιακό, αλλά σε αυτό βοήθησε κυρίως η πολύ κακή άμυνα των Πειραιωτών. Αυτή των Γάλλων όμως, είναι μια από τις καλύτερες στην Euroleague, αφού δέχεται κατά μ.ό. 78,91 πόντους. Η Φενέρ σκοράρει μόλις 72,31 ανά παιχνίδι, οπότε είναι σίγουρο ότι θα κολλήσει πολλές φορές απέναντι στους πολύ αθλητικούς παίκτες της Γαλλικής άμυνας.

Η ομάδα που με δικαίωσε περισσότερο ως τώρα είναι η δυναμική Μπάγερν, που έχει σταθεροποιηθεί στην πρώτη τετράδα, όπως είχα προβλέψει εξ αρχής. Έχει κατά την γνώμη μου τον ιδανικό ρυθμό για μπάσκετ και καταφέρνει να τον κρατάει σε ολόκληρο το παιχνίδι, είτε κερδίζει είτε χάνει. Έτσι, έχει καταφέρει κάποιες μεγάλες ανατροπές, που μας πληρώσανε πολύ καλά. Γιατί να μην κάνει άλλη μια και σήμερα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που δείχνει να κάνει μια μικρή κοιλιά το τελευταίο διάστημα…

Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε αδέρφια.

Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Βιλερμπάν
2 (+7,5)
1.90
Μονό
20:30
Μπάγερν - Μπαρτσελόνα
1
2.85
Fun bet, μονά και δυάδα (απόδοσης 67.95)
19:45
Φενέρμπαχτσε - Βιλερμπάν
1 ημίχ. / 2 τελ.
9.00
20:30
Μπάγερν - Μπαρτσελόνα
2 ημίχ. / 1 τελ.
7.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις