Φόρμα που δύσκολα κοντράρεται

Φόρμα που δύσκολα κοντράρεται

Χαιρετώ όλους τους φίλους Κουβανέζους! Συνεχίζουμε σήμερα Τετάρτη, μπαίνουν και άλλα πρωταθλήματα στο μενού, οπότε πάμε στο ψητό χωρίς χρονοτριβές.

Ξεκίνημα από Αγγλία και το παιχνίδι Σουόνσι – Ρέντινγκ. Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού η Σουόνσι, πέρασε με κυνικό τρόπο και από την ΚΠΡ. Παραμένουν αήττητοι οι «κύκνοι» στα τελευταία 7 εντός έδρας, στα 5 από αυτά με μηδέν παθητικό. Στη Ρέντινγκ από την άλλη, νίκησαν τη Λούτον και μπήκαν πάλι στις θέσεις των πλέι οφ. Βέβαια, οι απουσίες βασικών γραναζιών έχουν γίνει πολλές και πλέον επηρεάζουν. Σωστό φαβορί οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι, που βγάζουν αποτελεσματικότητα και κυνισμό, σε αντίθεση με τη Ρέντινγκ που μετράει απουσίες, αλλά και αμυντικά δε πείθει σε καμία περίπτωση.

Συνεχίζουμε με Ισπανία και το παιχνίδι Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς τη χαρά της νίκης από τις 23 Οκτώβρη παραμένει η Έλτσε, μοιραία έχει κατρακυλήσει στη βαθμολογία και έχει σβήσει το θετικό ξεκίνημά της. Η «βασίλισσα» από την άλλη βρήκε ρυθμό, έχει 5 σερί νίκες και βλέπει με άλλο μάτι τη χρονιά που έρχεται. Καλή, φιλότιμη, η Έλτσε αλλά με εμφανίσεις όπως του τελευταίου καιρού, δεν μπορεί να κοντράρει τους φορμαρισμένους και πλήρεις πλέον Μαδριλένους που θεωρώ θα βρουν μια εύκολη νίκη.

Μονό
22:00
Σουόνσι - Ρέντινγκ
1Χ & over 1,5
1.90
Μονό
22:30
Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης
2 ημίχ. / 2 τελ.
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις