ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

ΠΑΟ στο 1.86, ματσάρες στο 3.56

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΠΑΟ στο 1.86, ματσάρες στο 3.56

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΠΑΟ στο 1.86, ματσάρες στο 3.56

ΠΑΟ στο 1.86, ματσάρες στο 3.56

Προ τελευταία μέρα του 2020 και η αγωνιστική δράση στην Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Η 17η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Μπάγερν Μονάχου, την Φενέρμπαχτσε να θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και το μεγάλο ντέρμπι να διεξάγεται στο Μιλάνο.

Με στόχο την οχτάδα

Μετά από 3 συνεχόμενες ήττες η Φενέρμπαχτσε (6-10) επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας καλή απόδοση στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της στα τελευταία λεπτά, όταν οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την αντεπίθεσή τους. Τα προβλήματά της όμως δεν εξαφανίστηκαν, καθώς αμυντικά παραμένει ευάλωτη ενώ στην επίθεση φαίνεται να τα περιμένει όλα από τους Ντε Κολό, Μπράουν και Βέσελι.

Η Βιλερμπάν (5-10) από την μεριά της δείχνει να θέλει αλλά να μην μπορεί. Ήταν πάρα πολύ καλή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, έμεινε κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τους αντιπάλους της. Μακριά από την Γαλλία χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της, μετράει μόλις 1 νίκη σε 7 παιχνίδια ενώ και τα ποσοστά της, τόσο από την περιφέρεια όσο και εντός της ρακέτας, πέφτουν.

Στην θεωρία τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις μία νίκη, αλλά η Φενέρ έχει πολύ πιο γεμάτο roster από την αντίπαλό της και περιμένω να φτάσει στην νίκη. Το handicap (-5.5) είναι οριακό καθώς οι Τούρκοι δεν διατηρούν εύκολα τις διαφορές τους, όπως και η επιλογή της απλής νίκης βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Μόνος του και όλοι τους

Ο Παναθηναϊκός (5-10) πάλεψε στο Τελ Αβίβ κόντρα στην φορμαρισμένη Μακάμπι, είδε τον Νέντοβιτς να κάνει το παιχνίδι της ζωής του έχοντας 39π/2ρ/6α σε 30 λεπτά συμμετοχής αλλά στο τέλος έφυγε ξανά με το κεφάλι κάτω χάνοντας μία πολύ καλή ευκαιρία για να πάρει μία σπουδαία νίκη. Στα τελευταία τρία παιχνίδια πάντως, οι «πράσινοι» δείχνουν καλή εικόνα και στις δύο μεριές του γηπέδου και πλέον χρειάζεται να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους προκειμένου να βελτιώσουν το ρεκόρ τους. Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (5-10) θα έχουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη προκειμένου να απομακρυνθούν και άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι Σέρβοι αντίθετα βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση έχοντας μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια ενώ την Κυριακή διασύρθηκαν στο πρωτάθλημα από την Ιγκοκέα (85-65). Ψάχνουν να βρουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι όπου ο Λόιντ μοιάζει εντελώς αβοήθητος, ενώ και αμυντικά είναι ευάλωτοι.

Καλύτερη χρονική περίοδο για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό δεν θα μπορούσε να βρει το “τριφύλλι” που έχει τον πρώτο λόγο και χρειάζεται αυτή την νίκη. Εάν βγουν και άλλοι παίχτες μπροστά να βοηθήσουν τον Νέντοβιτς, θεωρώ ότι θα φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Ματσάρες

Έτσι ακριβώς περιμένω να είναι τα δύο τελευταία χρονικά παιχνίδια της αγωνιστικής. Ποιος να μας το έλεγε ότι σχεδόν στα μισά της χρονιάς η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι θα βρίσκεται στην 4η θέση! Και όμως, η φετινή Μπάγερν Μονάχου (10-6) είναι ένα εξαιρετικό σύνολο, δουλεμένο σε υπερθετικό βαθμό, με παίχτες που γνωρίζουν ακριβώς τον ρόλο τους και έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Απέναντί τους θα βρουν ίσως το πιο γεμάτο roster στην φετινή διοργάνωση. Η Μπαρτσελόνα (11-5) ηττήθηκε σχετικά εύκολα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη και έμεινε 2 νίκες πίσω από την ΤΣΣΚΑ. Την Κυριακή όμως έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε της Ρεάλ στην Μαδρίτη για το Ισπανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του «Σάρας» προσπαθεί να ξεπεράσει το τεράστιο πρόβλημα που δημιούργησε ο Ερτέλ, ακούγεται ότι έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Βέστερμαν και περιμένουμε ανακοινώσεις, λογικά από το νέο έτος.

Στο Μιλάνο θα κλείσει το διήμερο με την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ (13-3) να θέλει να διατηρήσει την εξαιρετική παράδοση που διαθέτει κόντρα στους Ιταλούς. Μετράει 9 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτου έδρας και μένει να φανεί εάν θα διατηρήσει το αήττητο σερί που τρέχει. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει να ηττηθεί 2 μήνες στην Euroleague και συγκεκριμένα από τις 22 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό. Το δίδυμο Τζέιμς – Μιλουτίνοφ κυριαρχεί σε αυτό το διάστημα, με τον δαιμόνιο guard να βρίσκεται σε τροχιά MVP έχοντας εξαιρετικούς αριθμούς στην στατιστική του.

Η Αρμάνι (9-6) προσπαθεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της χωρίς όμως να το καταφέρνει. Μετά από τις δύο συνεχόμενες νίκες στην Τουρκία ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπασκόνια μένοντας νωρίς πίσω στο σκορ και χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ξανά. Είναι ομάδα ρυθμού, εάν ξεκινήσει καλά το παιχνίδι δύσκολα θα σταματήσει, αλλά κόντρα στους Ρώσους καλείται να βρει λύσεις μέσα στην ρακέτα, όπου αμυντικά φαίνεται και είναι ευάλωτη.

Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Βιλερμπάν
1 ημίχ. / 1 τελ.
1.80
Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός
2
1.86
Δυάδα (απόδοσης 3.56)
20:30
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
2 & Μπαρτσελόνα οver 75,5
1.86
21:45
Αρμάνι Μιλάνο - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Over 158,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις