Οι τουρίστες Τούρκοι και ο Σάσα

Οι τουρίστες Τούρκοι και ο Σάσα

Το 2020 μας αποχαιρετά σιγά σιγά και πάμε να το κλείσουμε δυναμικά με το προτελευταίο ποντάρισμα της χρονιάς αφού το τελευταίο θα είναι το αυριανό με τα ματς της Euroleague.

Σήμερα θα ασχοληθώ ουσιαστικά μόνο με το ματς του Ολυμπιακού στη Μόσχα με τη Χίμκι με μία πινελιά από το EuroCup και τον αγώνα του Προμηθέα με τη Μπούρσασπορ. Θα ξεκινήσω μάλιστα από εκεί όπου η ομάδα της Πάτρας όντας αποκλεισμένη από την επόμενη φάση υποδέχεται την επίσης αποκλεισμένη Μπούρσασπορ. Τα δεδομένα λοιπόν είναι τα εξής:

Από τη μία ο Προμηθέας με 8 ετοιμοπόλεμους επαγγελματίες αφού μετά τις αποχωρήσεις παικτών (Μάντζαρης, Τζέιμς οι τελευταίες) έχουν μείνει οι Λούντζης, Γκάρετ, Χριστοδούλου, Μίλερ, Ραντίτσεβιτς, Γιαννόπουλος, Αγκμπελίζ και Δημήτρης Αγραβάνης. Οι νεοφερμένοι Αθηναίου, Γιάννης Αγραβάνης και Τζεράι Γκραντ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Από την άλλη η Μπούρσασπορ ταξίδεψε στην Ελλάδα με πούλμαν (!), ταξίδι 20 ωρών και μόλις με 8 παίκτες στην αποστολή απλά για να βγάλει την υποχρέωση. Σε ένα τέτοιο ματς δίχως ουσιαστικό κίνητρο επιλογή είναι πάντα ο γηπεδούχος, όταν συνδυάζεται, δε, από απόδοση σαν το 2.80, ε, δεν την αφήνεις την ευκαιρία.

Πάμε στην Euroleague και το ματς του Ολυμπιακού στη Μόσχα με τη Χίμκι για το οποίο δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα και ας έχει δύο μήνες η Χίμκι να νικήσει εντός και ας είναι ουραγός. Ο Ολυμπιακός δίχως τον τραυματία Παπανικολάου από το 2016 και μετά όταν επέστρεψε ο “Παπ” από το ΝΒΑ έχει ρεκόρ 1-8 όταν παίζει δίχως αυτόν. Κατ’ αρχήν, στοιχηματικά, ο αντικαταστάτης του, φορμαρισμένος φόργουορντ Βεζένκοβ θα πάρει έξτρα χρόνο συμμετοχής και μπορεί το over 9,5 πόντοι που το βρίσκουμε μέχρι το 1.95!

Από εκεί και πέρα, η Χίμκι, ομάδα που σουτάρει σχεδόν αποκλειστικά τρίποντα έχει ξεπεράσει τα 10,5 τρίποντα του σημερινού line σε 9 παιχνίδια της. Το Σάββατο στη VTB League εναντίον της Πάρμα Περμ έβαλε 12 στην… πρώτη περίοδο! Οπότε γιατί όχι στο 1.80 του over

Μονό
17:00
Προμηθέας - Μπούρσασπορ
1
2.80
Μονό
19:00
Χίμκι - Ολυμπιακός
Χίμκι over 10,5 εύστοχα τρίποντα
1.80
Μονό
19:00
Χίμκι - Ολυμπιακός
Βεζένκοφ over 9,5 πόντοι
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις