Μικρές… Αγγλίδες εν δράσει

Μικρές... Αγγλίδες εν δράσει

Καλημέρα λαέ του Koubanezos.gr!

Τελευταία στήλη για το πολύπαθο και τραγικό 2020 και ελπίζουμε τώρα που πλησιάζει το τέλος του να κλείσουμε τη χρονιά κι εμείς θετικότερα. Την τελευταία φορά η Αγγλία μάς πλήγωσε, παρόλο που οι σκέψεις για τις Γουίγκαν και Φλίτγουντ βγήκαν σωστές, η Όξφορντ ήταν ουσιαστική και αποτελεσματική και δεν φανέρωσε τα ελαττώματα που αναμέναμε με μια κακή σε συνδυασμό Γουίμπλεντον. Για σήμερα έχουμε και πάλι Αγγλία, 4 επιλογές, μονά και δυάδα, κατά τη συνήθη τακτική μας, ενώ η έμπνευσή μας μάς οδηγεί και στην στήριξη προς έναν σκόρερ.

Πλίμουθ – Όξφορντ

  • Παρουσία 2.000 φιλάθλων.

Ουσιαστική, δυναμική, αποφασιστική και αποτελεσματική η Πλίμουθ στην Τσάρλτον, δίκαιο το 2-2 εμφανίζοντας μια εξαιρετική επίθεση αλλά για ακόμα μια φορά κακή αμυντική λειτουργία. Παραμένει στη μέση της βαθμολογίας και φαίνεται πως ξεπερνά την προτεραία αγωνιστική κρίση. Ευελπιστεί ο κόσμος να τη βοηθήσει σήμερα να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά στο κατά τα άλλα ισορροπημένο και κλειστό παιχνίδι με την Όξφορντ. Αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης, ο σημαντικός μέσος ΜακΛάουντ (5/0) που έγινε αναγκαστική αλλαγή προχθές, θα αγωνιστεί κανονικά. Πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα. Εντός ¨τρέχει¨ 6-2-2 σε 10 αγώνες ως τώρα και έχει 4/6 Over 2,5.

Η Όξφορντ κάπως κατεύνασε τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου της και το αρνητικό κλίμα που υπήρχε με το 2-0 εντός επί της Γουίμπλεντον, αλλά δεν έκανε και θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Ουσιαστική και σοβαρή επικράτησε δίκαια. Εκτός ¨τρέχει¨ 2-2-2 και έχει 5/6 under 2,5, αλλά βρίσκει γκολ πολύ συχνά τελευταία. Δεν επανήλθαν ο χαφ Μπράναγκαν (4/0) ούτε ο φορ Γουίναλ (4/0), εκτός παραμένει ο αμυντικός Μουσίνιο (7/0).

Εκτίμηση: Ματς ισορροπημένο, κλειστό και αμφίρροπο το σημερινό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά, αξιόπιστες επιθετικά, όχι και τόσο αμυντικά. Με άξονα το G/G επιλέγουμε το ασιατικό Over 2. Έμπνευσή μας ο ανεβασμένος και αξιόπιστος σκόρερ Τζέφκοτ της Πλίμουθ και τον εμπιστευόμαστε.

Νορθάμπτον – Τζίλιγχαμ

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Νορθάμπτον, δεύτερη συνεχόμενη ¨4άρα¨ από την Λίνκολν εντός αυτή τη φορά με τους οπαδούς να είναι αρκετά οργισμένοι και να ξεσπούν. Δεν πρόβαλε αντίσταση, σε κακό φεγγάρι, πρέπει να διορθωθεί κυρίως επιθετικά και να πιέσει. Μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα ο Κερλ. Εκτός ο αμυντικός Μάρτιν (6/0), που ενώ εξέτισε την τιμωρία του η FA του την επέκτεινε (!), αμφίβολος ο μέσος Σόουερμπαϊ (14/0) και ο αμυντικός Σίχαν (7/0). Επιστρέφει ο μέσος ΜακΓουίλιαμς (5/0).

Η Τζίλιγχαμ εκμεταλλεύθηκε το ρεπό λόγω αναβολής στο ματς του Σαββάτου (κρούσματα στην αντίπαλο) και έτσι ίσως μόνταρε την ¨τραυματισμένη¨ αγωνιστικά και ψυχολογικά ομάδα της. Αισθάνεται σημαντική πίεση ο σκληροτράχηλος Έβανς, αλλά έχει μάθει στα δύσκολα. Θέμα στα φορ, στα εξτρέμ και στα χαφ, πλούσιο το ιατρικό ανακοινωθέν, αλλά γυρνάει ο φορ Όλιβερ (14/4).

Εκτίμηση:  Ματς που θέλουν και οι δύο για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουν, οι άμυνες δύσκολα θα σταθούν στο ύψος τους σήμερα ενώ είναι υποχρεωμένες αμφότερες να ζητήσουν γκολ. Ομάδες που σκοράρουν και σε αυτό ποντάρουμε. Over 2,25 (AH).

Φόρεστ Γκριν – Κρόουλι

  • Παρουσία 2.000 φιλάθλων

4 ματς αήττητη συμπλήρωσε η Φόρεστ Γκριν και έφτασε 2η ούσα έτοιμη να πιάσει κορυφή. Η ομάδα του Κούπερ έχει πολύ καλό κλίμα, αποδίδει καλό και προσεκτικό ποδόσφαιρο, σημαντικό 1-1 στο Έξετερ και τώρα έχει ένα ακόμα δυνατό τεστ. Αμφίβολος ο τραυματίας μπακ Γουίλσον (5/0). ¨Τρέχει¨ 3-1-2 εντός και έχει 3/6 G/G και 2/4 over 2,5 στα ματς της με την Κρόουλι εντός.

Η Κρόουλι είναι εξαιρετική, έχει πολύ καλό κλίμα, ανεβαίνει συνεχώς, ο υπηρεσιακός Μπράντμπερι έχει βρει τα κουμπιά της και είναι ήδη 7 ματς αήττητη. Κράτησε με αυτοθυσία στο 1-1 την πρωτοπόρο Νιούπορτ, άκρως αποτελεσματική στην μία προσπάθεια στην εστία! Εκτός για 3 ματς λόγω τιμωρίας ο μέσος Αλαράκια (7/0), εκτός από τις 24/11 ο αρ. μπακ Ντόχερτι. Στο 2-4-0 εκτός και έχει 6/6 G/G!

Εκτίμηση: Δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες, επιθετικές και με έφεση στο γκολ, αμυντικά δεν είναι απρόσβλητες και κίνητρο υπάρχει μεταξύ τους αλλά και παράδοση στα γκολ. Πιθανόν να βρουν και σήμερα δίχτυα. G/G.

Μπάροου – Τρανμίρ

Ολοκληρώνουμε με το ματς της Μπάροου, η οποία, αφού έδιωξε τον Νταν, πήρε τον πολύπειρο Μάικ Τζόλεϊ, που ναι μεν δεν έκατσε πάνω από έναν χρόνο σε ομάδα, αλλά το 2018-19 στην Γκρίμσμπι καλά τα πήγε. Ομάδα εκτός έδρας η γηπεδούχος, στο 1-2-3 εντός, 3/6 over 2,5, κακή άμυνα, αλλά ελπίζει να συνέλθει. Η αρχή έγινε εντός με Τσέλτεναμ (3-0) και εκτός με Πορτ Βέιλ (0-2) προχθές σε ματς που ήταν καλή αλλά και αποτελεσματική. Πλήρης.

Η Τρανμίρ αφενός δεν μπορεί να βρει ρυθμό και σταθερότητα, όλο το πρώτο μισό της σεζόν έτσι το πέρασε, αφετέρου αδικείται από το σετ αποδόσεων. Εκτός έχει καλύτερη εικόνα, της ταιριάζει το στυλ, παίζει καλά κι έξυπνα και ¨τρέχει¨ 4-0-2. Πληγωμένη από το εντός έδρας 0-1 από την Μπράντφορντ, θα ψάξει αντίδραση. Πλήρης για σήμερα, μακροχρόνια απών ο φορ Πέιν με πρόβλημα στην βουβωνική χώρα.

Εκτίμηση: Δυνατή εκτός η Τρανμίρ, υψηλό το 3,10 για τέτοιο ματς, είμαστε εντάξει όμως, ενώ έχει τάσεις και να πλησιάζει κοντά στο 2,90-2,92, που είναι τιμή πιο λογική. Θα την στηρίξουμε απέναντι στην ασταθή εντός έδρας Μπάροου. Συνδυασμός με γκολ έχοντας κατά νου και το 0-1.

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία (πρωτίστως), τύχη και ελπίδα!

Μονό
21:45
Φόρεστ Γκριν - Κρόουλι
Goal/goal
1.85
Δυάδα (απόδοσης 2,46)
21:45
Πλίμουθ - Όξφορντ
Over 2 AH
1.33
21:45
Νορθάμπτον - Τζίλιγχαμ
Over 2,25 AH
1.85
Σκόρερ
21:45
Πλίμουθ - Όξφορντ
Anytime σκόρερ Τζέφκοτ (Πλίμουθ)
2.25
Μονό
21:45
Μπάροου - Τρανμίρ
X2 & οver 0,5
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις