Εορταστικό Euroleague Fantasy!

Εορταστικό Euroleague Fantasy!

Πάνω που το 2020 κάνει τα τελευταία του βήματα, ο πρώτος γύρος της regular season στη Euroleague ολοκληρώνεται. Κουτσά στραβά, με εμβόλιμες, με αναβολές, με κρούσματα, με εκπλήξεις φτάσαμε στην 17η αγωνιστική και ελάχιστα παιχνίδια εκκρεμούν. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως, όπως τα πάντα τριγύρω μας, έτσι και η διοργάνωση της Euroleague έχει επηρεαστεί από την πανδημία.

Το Fantasy Challenge της Euroleague, έδωσε λίγο παραπάνω νόημα στις μπασκετικές βραδιές μας. Το καλύτερό του κομμάτι αδιαμφισβήτητα είναι το πρωτάθλημα του Κουβανέζου! Η ομάδα του «Chicago 1976» αρχίζει να ανοίγει τη διαφορά, καθώς βρίσκεται και πάλι στην 1η θέση, αλλά εκτός αυτού, πήρε και την πρωτιά στην επιμέρους βαθμολογία του 16ου γύρου. Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μία επιλογή αρχηγού ή 2-3 καλές προσθήκες μπορούν να κλείσουν την ψαλίδα. Ο κωδικός της λίγκας είναι «KNZVSSLH» και εννοείται πως ποτέ δεν είναι αργά για να μπείτε κι εσείς.

Η επιλογή του αρχηγού για αυτή την αγωνιστική με προβλημάτισε. Έχω πολλούς στο μυαλό μου. Ο Σβεντ πιθανότατα θα κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι στην κακή περιφερειακή άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά πώς να τον εμπιστευτείς και αυτόν και τη Χίμκι. Ο Λάρκιν ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ίσως βρήκε κίνητρο, ίσως βρήκε ρυθμό, δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά πώς να τον εμπιστευτείς με την αστάθεια που τον διακρίνει φέτος σε συνδυασμό με την κυκλοθυμική Εφές. Ο Τζέιμς είναι τρομερός τον τελευταίο καιρό και στο σκορ, αλλά και στη δημιουργία. Ωστόσο η αποστολή τους στο Μιλάνο πιστεύω πως θα είναι δύσκολη. Έτσι κατέληξα στο Μίροτιτς για δύο λόγους. Αφενός η front line της Μπάγερν δε με τρομάζει και αφετέρου περιμένω ένα καλό ματς από την Μπαρτσελόνα, που πλέον έχει πέσει από την κορυφή και επιβάλλεται να αντιδράσει.

Ο παίκτης που θα προτείνω για αυτή τη βδομάδα εκτός από τον Ισπανό, είναι ο Γιαν Βέσελι της Φενέρ. Ο Τσέχος σέντερ έχει επανέλθει πλήρως και το απέδειξε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας 17 πόντους με 8/8 δίποντα, είχε 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Μάλιστα αυτή τη βδομάδα θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν που θα στερηθεί το θηριώδη Μουστάφα Φολ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Στα 1,84 εκατομμύρια λοιπόν, ο Βέσελι θα είναι η βασική μου επιλογή στη θέση «5».

Καλή διασκέδαση και με το καλό να έρθει ο νέος χρόνος για εσάς και τις οικογένειές σας!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις