Της τουλίπας θα γίνει…

Της τουλίπας θα γίνει…

Από το Λίσεστερ γουί τουκ το 3.10 ψες, από το Ντέρμπι το 3.20 με την Πρεστονάρα, νάις, νάις, βέρι νάις.

Μπαλίτσα έχει στο Νησί και τουντέι, Σάντεϊ. Γουλβς βέρσους Τότ’ν’μ, πορτογαλικό ντερμπάκι μιας και κοντράρονται ο Νούνο Σάντο και ο Ζοσέ Μουρίνιο, διατηρούν μάλιστα φιλικότατες σχέσεις. Οι λύκοι ηττήθηκαν από την Μπέρνλι, βγάζουν κούραση και οι σπερς ξεγυμνώθηκαν με το 2-0 από τα αλεπουδάκια των Λεστεραίων.

Εδώ και δέκα χρόνια δεν υπάρχει άσος μεταξύ τους και στις δύο έδρες, ανεξαρτήτως τούρναμεντ η Τότεναμ στο Γούλβερχαμπτον έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία νάιν (7-1-1). Το καρπούζι στη μέση, το κόβω.

Και μια ολλανδική τζούραν, για το ονόρε. Ουτρέχτη βέρσους Αλκμααρ, με τη γηπεδούχο να παίρνει γουίν μετά από επτά αγωνιστικές – αλλά την σερνόμενη Εμεν νικησε. Η ΑΖ έκανε γουίν επί της Φιτέσε, για την τριάδα πάει πίσω από Αγιαξ και Αϊντχόφεν, δύσκολο το σημερινό.

Μπατ, αλίευσα κάτι: από τα λαστ τεν μεταξύ τους, τα περισσότερα είχαν τουλάχιστον δύο γκόουλς ως την ανάπαυλα. Μετράει! Της τουλίπας θα γίνει…

Μονό
15:30
Ουτρέχτη – ΑΖ Αλκμααρ
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.40
Ρίσκο
21:15
Γουλβς – Τότεναμ
Χ
3.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις