ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Combo στο 2.00, late στο 1.83

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Combo στο 2.00, late στο 1.83

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Combo στο 2.00, late στο 1.83

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Combo στο 2.00, late στο 1.83

Combo στο 2.00, late στο 1.83

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Εύχομαι να έχετε πάνω απ’ όλα υγεία και όλα τα υπόλοιπα έρχονται. Νομίζω ότι καταλαβαίνουμε την αξία και τη σημαντικότητα αυτής της ευχής ακόμη περισσότερο τους τελευταίους 9 μήνες που μας ταλαιπωρεί η πανδημία. Ας ελπίσουμε σύντομα και με τις… ευλογίες των εμβολίων όλα αυτά να είναι μια κακή ανάμνηση. 

Πάμε στα δικά μας. Στην τελευταία στήλη για άλλη μια φορά ήμασταν αρκετά άτυχοι, καθώς το combo του 2.50 στο ντέρμπι της Μίλαν με τη Λάτσιο χάθηκε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, όταν και γράφτηκε το 3-2 υπέρ των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά όποιος έκανε cash out μέχρι το 90’, πήρε σχεδόν όλο το ποσό.  

Βέβαια, περάσαμε από το ταμείο, καθώς ο Νοτιοκορεάτης εξτρέμ της Μπορντό σκόραρε και δικαίωσε την ανάλυσή μας, πληρώνοντας ταυτόχρονα ένα ωραιότατο τριαράκι. 

Πάμε στη σημερινή στήλη, όπου δεσπόζουν δύο αγώνες, ένας από Αγγλία και ένας από την Ιβηρική χερσόνησο. 

Τεστ χαρακτήρα για τους «πετεινούς» 

Η Τότεναμ επισκέπτεται απόψε το «Μόλινιου» με στόχο να βρει νίκη-βάλσαμο απέναντι στη σκληροτράχηλη Γουλβς. 

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κάνει την «κοιλιά» της αυτή την περίοδο καθώς, αν και έχασε στις καθυστερήσεις από τη Λίβερπουλ πριν από 10 ημέρες, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε δικαίως και άνετα με 2-0 εντός από την σούπερ Λέστερ που κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Απόψε θέλει να διατηρήσει αυτή την πορεία και η Τότεναμ, αντιμετωπίζοντας έναν δύσκολο αντίπαλο εκτός έδρας. «Ξεμπούκωσε» ο Κέιν στη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Στόουκ με 3-1 για το League Cup, σκοράροντας ξανά μετά από 20 ημέρες. 

Από την άλλη η Γουλβς αποδεικνύεται ασταθής, όντας μία του ύψους και μία του βάθους ανά αγωνιστική. Κερδίζει με ανατροπή την Τσέλσι εντός έδρας προ δεκαημέρου και ύστερα ηττάται με το ίδιο σκορ 2-1 εκτός από την Μπέρνλι σχετικά άνετα. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο τα περιμένει όλα από Ποντένσε και Νέτο μετά τον τραυματισμό του Χιμένες, καθώς ο Αντάμα Τραορέ δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Απόψε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το κακό μομέντουμ της Τότεναμ ώστε να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. 

Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, πάω στο late γκολ καθώς τα περισσότερα φέτος για τις δύο ομάδες επιτυγχάνονται στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων.  

Καλύτερη στα σημεία η Πάκος Φερέιρα 

Απόψε στις 19:30 αναμετρώνται Φαρένσε και Πάκος Φερέιρα στην έδρα της πρώτης, με τις δύο ομάδες να έχουν προς ώρας εντελώς διαφορετική πορεία και αγωνιστική συμπεριφορά στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. 

Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ πιο «ομάδα», δεμένο σύνολο, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην εκτός έδρας επιθετική συγκομιδή. Έχουν ρεκόρ 1-2-2 έχοντας πετύχει μόλις 4 τέρματα. Δημιουργεί ευκαιρίες η Πάκος, παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι κυνική. Αμυντικά είναι οκ, με μικρή αδυναμία στο ψηλό παιχνίδι και δη στις στημένες φάσεις. Βρίσκεται στην πρώτη εξάδα κοιτάζοντας προς τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τέλος της σεζόν. 

Η αποψινή της αντίπαλος, Φαρένσε, είναι προτελευταία στη βαθμολογία και έχει σοβαρό αμυντικό πρόβλημα, καθώς η διάταξη με τέσσερις στην αμυντική ευθεία στο 4-4-2 του Σέρτζιο Βιέιρα δε δείχνει να αποδίδει σωστά. Μεγάλο συν επιθετικά η κυριαρχία στους αιθέρες, καθώς απειλεί και σκοράρει αρκετές φορές από σέντρες και στημένες φάσεις. Σήμερα θα πρέπει να κάνει μίνι αγωνιστική υπέρβαση για να κερδίσει την καλύτερη αντίπαλό της. 

Προς τα δεξιά το ματς, θα συνδυάσω το Χ2 με over 1,5 τέρματα αφού πιστεύω ότι η φιλοξενούμενη ομάδα θα σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. 

Combo
19:30
Φαρένσε - Πάκος Φερέιρα
Χ2 & over 1,5
2.00
Μονό
21:15
Γουλβς - Τότεναμ
Γκολ μετά το 70'
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις