ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μια διαφορετική Boxing Day

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μια διαφορετική Boxing Day

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μια διαφορετική Boxing Day

Μια διαφορετική Boxing Day

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr και Χρόνια πολλά σε όλους κι όλες με υγεία και τύχη!

Επάνοδος μετά την στοιχηματική αποχή ελλείψει αγώνων με Αγγλία φυσικά, αφού η σημερινή μέρα τα τελευταία χρόνια είναι αφιερωμένη στο μεγάλο Νησί με την περίφημη ιστορία της Boxing Day την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ως προς τα στοιχηματικά πλούσιο πρόγραμμα, αλλά αξίζει να αναφερθεί μία σημαντική παράμετρος που επηρεάζει όλα τα δεδομένα ενός αγώνα προς το χειρότερο: Η Βρετανία μαστίζεται από συνεχείς αποκαλυπτόμενες μεταλλάξεις του κορωνοϊού και τα νέα μέτρα επιβάλλουν αγώνες χωρίς κόσμος σε ορισμένες περιοχές, όπως η Οξφόρδη, που το καμάρι της πόλης θα υποδεχθεί την επικίνδυνη Γουίμπλεντον δίχως κόσμο, κατρακυλώντας στο επίπεδο 4 του χάρτη των μέτρων.

Δύσκολη μέρα για παίκτες, πολλές εκπλήξεις -προσωπικά- μας έχουν μπει κατά νου, αλλά το ρίσκο θα αυξηθεί κατακόρυφα. Σκέψεις πλην του αγώνα μας υπάρχουν για άλλα δύο παιχνίδια, όπως της Γουίγκαν (στο 1Χ) και της Κρου (στο Χ2) από την League One.

Όξφορντ – Γουίμπλεντον

Χωρίς κόσμο, σε μια μέρα που είναι αφιερωμένη σε αυτόν, θα υποδεχθεί η Όξφορντ την πάντα επικίνδυνη Γουίμπλεντον στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της League One. Λίγο πολύ, αν και απρόβλεπτη η κατηγορία, μια άποψη μετά από 19 ματς την έχουμε διαμορφώσει και όπως και το ένθερμο και απαιτητικό κοινό της έτσι και εμείς κρίνουμε ότι είναι αρνητική. Η ομάδα του Ρόμπινσον δεν έχει καταφέρει να πείσει τον εαυτό της ότι μπορεί το βήμα παραπάνω φέτος, είναι χαμηλά αγωνιστικά σε σχέση με άλλες ομάδες που ήδη έδειξαν τα διαπιστευτήριά τους.

Πάντως, δείχνει ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα στο κοντινό μέλλον μιας κι έχει ήδη ένα καλό αήττητο σερί, αν και στερείται νικών. Εξαιρετική η εμφάνισή της εντός με την Νορθάμπτον, το 4-0 λέει την απόλυτη αλήθεια, στα συν ότι έχει να παίξει από τις 15/12 και ίσως να έχει καλύψει κενά και προβλήματα. Σε αυτό στάθηκε ο Ρόμπινσον που δήλωσε ότι η ομάδα του είχε την ευκαιρία να γεμίσει μπαταρίες με την αποχή και να φανεί έτοιμη και ξεκούραστη.

Μεγάλη επιστροφή έπειτα από μήνες ο αρχηγικός χαφ Μπράναγκαν (3/0) μετά από πολύμηνο τραυματισμό ενώ επιστρέφει και ο φορ Γουίναλ (0/3αλλ./0). Κλασικά εκτός ο αμυντικός Μουσίνιο (7/0), δεν επηρεάζεται από άλλες απουσίες. Στο 1-4-1 το σερί της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης σε έξι πρόσφατα ματς με 2 over 2,5 και 4 under 2,5 να συνθέτουν τις επιδόσεις της. Εντός «τρέχει» 1-3-2 ενώ με αντίπαλο την Γουίμπλεντον μετρά 6-2-1 σε 9 αγώνες από το 2011 με την τελευταία της ήττα να είναι το 2016/17. Κακό το κλίμα στις τάξεις της, έντονος αρνητισμός, το δήλωσε και ο κόουτς της ομάδας, αν και ευελπιστεί να αλλάξει με νίκη.

Η Γουίμπλεντον από την άλλη, τα έχει με τον εαυτό της και δικαίως, αφού ναι μεν κάνει πολύ καλή πορεία αλλά επιπολαιότητα και λάθη την οδηγούν στο να χάνει τζάμπα βαθμούς. Με την Κρου είχε τη νίκη στα χέρια της, όφειλε να διαχειριστεί σωστά το ματς, πίστεψε ότι τελείωσε, τιμωρήθηκε σκληρά και το 1-2 ανέδειξε τα λάθη της. «Καλύπτουμε και ξανά καλύπτουμε τα λάθη μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καλύψουμε ξανά. Ήταν λάθος που πιστέψαμε ότι τελείωσε το ματς στην Κρου και το πληρώσαμε», ήταν τα λόγια του Χότζες, που έδειξε ότι η ομάδα του έπαθε και έμαθε. Αν όντως ισχύσει αυτό, θα κάνει ζημιά.

Η νίκη επί της Πίτερμπορο στις αρχές του μήνα, η πεισμωμένη εμφάνιση με την Τζίλιγχαμ, η ισοπαλία με την Σάντερλαντ προ 10 ημερών είναι στοιχεία που την καθιστούν αν μη τι άλλο επικίνδυνη. Σκοράρει, δέχεται, γκολ, παίζει απελευθερωμένα, αλλά έτσι χάνει βαθμούς. Αν διαχειριστεί σωστά το ματς, έχει πολλή τύχη. Αδικείται από το σετ αποδόσεων εν μέρει, λιγάκι υπερβολικό το 4.25 στο διπλό. Εκτός έχει 1-3-2 με 2 over 2,5 και 4 under 2,5 ενώ γενικά σε 6 πρόσφατα ματς «τρέχει» 2-1-3 με 5 over 2,5 1 under 2,5. Πιστεύουμε στα γκολ και το over, αλλά δεν θα το επιλέξουμε. Εκτός ξανά ο μέσος Όκσανεν (6/0), που πλησιάζει στην επιστροφή του προσπαθώντας να βρει φυσική κατάσταση. Κατά τα άλλα, χωρίς προβλήματα.

Εκτίμηση: Τολμάμε την στήριξη στους «Ντονς», είναι μια επικίνδυνη ομάδα με καλό κλίμα, δυναμικό ρόστερ, επιθετική και τολμηρή ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί το κακό κλίμα στις τάξεις των αντιπάλων.

Μονό
17:00
Όξφορντ - Γουίμπλεντον
Χ2
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις