Σταθερές στην επίθεση, γρήγορες στην κόντρα

Σταθερές στην επίθεση, γρήγορες στην κόντρα

Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων όπως πάντα με Boxing day στην Αγγλία, πάμε να δούμε το σημείο που ξεχώρισε για σήμερα η στήλη.

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας

Εξαιρετικά εξελίσσεται μέχρι τώρα η σεζόν για την Άστον Βίλα. Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν ανήμερα της Boxing Day μόλις 4 βαθμούς μακριά από την τετράδα και μάλιστα με δύο παιχνίδια λιγότερα. Επιθετικά ο Ντιν Σμιθ έχει βρει ορισμένες σταθερές που του προσφέρουν σημαντικά πράγματα. Ο ηγέτης και αρχηγός Τζακ Γκρίλις στα αριστερά διανύει εξαιρετική σεζόν με 5 γκολ, 6 ασίστ και 3,5 key passes ανά παιχνίδι , ενώ στην κορυφή ο Γουότκινς με τα 6 τέρματα μας δείχνει γιατί αναγκάστηκε η ομάδα να δαπανήσει το καλοκαίρι 30,8 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από την Μπρέντφορντ. Επίσης, στην εξίσωση έχει αρχίσει να μπαίνει και ο Μπερτράντ Τραορέ ο οποίος όσο περισσότερο προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της ομάδας και του πρωταθλήματος ,τόσο πιο πολλά  θεωρώ ότι έχει να προσφέρει στην Άστον Βίλα.

Αντίπαλός της για σήμερα η Κρίσταλ Πάλας η οποία έρχεται από τη συντριβή με 7-0 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Η εικόνα της μέσα στην σεζόν δεν έχει όμως καμία σχέση με αυτό που έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική, το οποίο θεωρώ πως ήταν μία κακή παρένθεση. Στα περισσότερα παιχνίδια της είναι ανταγωνιστική, το 4-4-2 και ο τρόπος που στέκεται μέσα στο τερέν της επιτρέπει να είναι συμπαγής, ενώ διαθέτει τρομερά ποιοτικούς και γρήγορους επιθετικούς (Ζαχά, Σλουπ, Έζε, Τάουνσεντ) που μπορούν στην κόντρα να σε πληγώσουν.

Με αυτούς στην επίθεση θεωρώ πως είναι ικανή η Πάλας να σκοράρει σήμερα, ενώ το αυτό περιμένω και από την ανώτερη ως σύνολο και καλύτερα εκπαιδευμένη στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, Άστον Βίλα. Συνεπώς goal/goal σε συνδυασμό με under 5,5 τέρματα για να ανέβει σε ικανοποιητικά επίπεδα η απόδοση.

Μονό
17:00
Άστον Βίλα - Κρίσταλ Πάλας
Goal/goal & under 5,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις