«Ξύλο» VS παράδοση, σημειώσατε… άσο

«Ξύλο» VS παράδοση, σημειώσατε... άσο

Χρόνια πολλά είπαμε; Boxing Day η σημερινή στα μέρη μου, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα αλλά το αφεντικό αντί να μου δώσει δώρο με βάζει να γράφω για Α1. Αυτός είναι…

Η φάμπρικα δεν σταματά λοιπόν στο πάλαι ποτέ κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο μετά την καθυστερημένη έναρξη της σεζόν και τις αναβολές. Σήμερα δύο ματσάκια με μπόλικο ζουμί. Ρεβάνς του τελικού του Super Cup στην Πάτρα με τον εντελώς αλλαγμένο Προμηθέα να υποδέχεται το Περιστέρι που δεν πείθει κανέναν και Άρης – Κολοσσός στο Αλεξάνδρειο με τους Ροδίτες να μετράνε τρεις σερί νίκες σε ισάριθμες σεζόν εκτός έδρας επί του πάλαι ποτέ «αυτοκράτορα».

Τι παίζουμε σήμερα λοιπόν; Ο Προμηθέας έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, με τόσες αλλαγές και νέα πρόσωπα (που αναμένονται αφού μόνο ο Τζεράι Γκραντ θα είναι διαθέσιμος) δεν γεμίζει το μάτι κανενός. Από την άλλη το δίχως χημεία και μπερδεμένο Περιστέρι δεν πείθει κανέναν. Ο Προμηθέας πάντως περιμένω να βγάλει αντίδραση και νεύρο και μου αρέσει το 2.00 στον money line άσο του.

Επιλογή Tipster’s League από το άλλο ματς στο Αλεξάνδρειο. Με τρώει το χέρι μου να ποντάρω στο διπλό του 2.25 αφού ο Άρης θα παίξει δίχως τους δύο ξένους ψηλούς του Ντραγκίτσεβιτς και Μιλόσεβιτς. Όσοι τολμήσετε ίσως δικαιωθείτε. Θα προτιμήσω κάτι πιο συντηρητικό, το under 152,5 αφού περιμένω ξύλο, σετ παιχνίδι και αστοχία.

Μονό
17:00
Προμηθέας Πάτρας - Περιστέρι
1
2.00
Μονό
20:00
Άρης - Κολοσσός Ρόδου
Under 152,5
1.92
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις