Το… κυνήγι της αλεπούς και το 3.60

Το... κυνήγι της αλεπούς και το 3.60

Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους μας και χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα εύχομαι να έχετε με υγεία και ευτυχία για εσάς και για τις οικογένειες σας. Επιστρέψαμε ξεκούραστοι και πάμε να αναλύσουμε το μοναδικό παιχνίδι που θα ποντάρουμε σήμερα.

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι «αλεπούδες» έφυγαν με τους χρυσούς τρεις βαθμούς από την έδρα της Τότεναμ με 2-0 και είναι στη 2η θέση με 27 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 26-17. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γηπεδούχος στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς μετράει 2 νίκες (Μπράιτον και Γούλβς) και 3 ήττες (Έβερτον, Φούλαμ και Άστον Βίλα). Απόντες οι Περέιρα και Σογιουντσού.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε διαβολική φόρμα στα τελευταία παιχνίδια αφού προκρίθηκαν στα ημιτελικά του League  Cup κερδίζοντας με 2-0 την Έβερτον στην έδρα της, σκοράροντας δις στα τελευταία λεπτά του ματς. Για την Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε με 6-2 την Λιντς έχοντας 14 τελικές προσπάθειες στην εστία, αυτή η νίκη την έφερε στην 3η θέση με 26 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 28-21. Οι φιλοξενούμενοι είναι εξαιρετικοί στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς έχουν κάνει το  5/5 και έχουν πετύχει 3 γκολ τουλάχιστον αντίστοιχα στο καθένα. Απόντες οι Τζόουνς, Ρόχο και ΜακΤόμινει.

Εκτίμηση: Η Λέστερ είναι μια πολύ δεμένη ομάδα που σκοράρει αρκετά με την ταλαντούχα επιθετική της γραμμή και σημαία τον Βάρντι αλλά πίσω κάνει εύκολα λάθη και δέχεται το γκολ αντίστοιχα κάπως έτσι είναι και η Γιουνάιτεντ με τρομερή ποιότητα μπροστά πλουραλισμό παιχτών που σκοράρει και με άμυνα που εκτίθεται εύκολα. Η παράδοση πάντως είναι συντριπτικά με τους Κόκκινους που έχουν 21 νίκες σε 26 παιχνίδια την Boxing Day όπως  και τα μεταξύ τους τελευταία 5 ματς όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν 4 νίκες και μία ισοπαλία. Θα πάω με τους φιλοξενούμενους και τα γκολ.

Μονό
14:30
Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Goal/goal & over 2,5 & γκολ Φερνάντες
3.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις