Αγγλικές έδρες σε combos

Αγγλικές έδρες σε combos

Χαιρετώ τη μεγάλη παρέα του koubanezos.gr! Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι υγεία, πολλές χαρές και φυσικά τύχη! Μας γύρισε τη πλάτη η τελευταία στη προηγούμενη στήλη, με το ένα σημείο από Ιταλία να περνάει αέρα, με τη Ρεν όμως να κολλάει στο ένα γκολ και να μας στερεί τη χαρά.

Πάμε στα φρέσκα όμως, Boxing Day στο Νησί, εμείς είμαστε εδώ, οπότε πάμε στο ψητό.

Πρώτο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στη Τσάρλτον και την Πλίμουθ. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας βέβαια αδυναμίες σε μερικά παιχνίδια, παρόλα αυτά είναι από τα δυνατά χαρτιά της κατηγορίας. Η Πλίμουθ από την άλλη, παραδοσιακά ομάδα έδρας, κατάφερε έβαλε φρένο σε ένα  κακό σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη. Και μαθηματικά η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας οι φιλοξενούμενοι, με πολύ κακά παιχνίδια το τελευταίο καιρό, δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα σήμερα, απέναντι σε ένα σίγουρα ανώτερο αντίπαλο.

Συνεχίζουμε στην ίδια κατηγορία με το παιχνίδι Λίνκολν – Μπέρτον. Στη 2η θέση παραμένουν οι γηπεδούχοι, συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία φέτος. Κάνουν «νερά» εντός έδρας τώρα τελευταία, αλλά γενικά είναι ομάδα ψυχολογίας και έτσι βρίσκουν ρυθμό, οπότε δικαιολογείται σε ένα βαθμό το σκαμπανέβασμα. Στη Μπέρτον πέρα από μερικά καλά αποτελέσματα, κυρίως παίζοντας μαζική άμυνα, οι εμφανίσεις της δεν δείχνουν ομάδα που αντέχει σε αυτή τη κατηγορία. Η Λίνκολν οφείλει να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια  και θεωρώ πως δε θα έχει πρόβλημα απέναντι σε ένα υποδεέστερο αντίπαλο.

Μονό
17:00
Τσάρλτον - Πλίμουθ
1 & under 4,5
2.37
Μονό
17:00
Λίνκολν - Μπέρτον
1 & over 1,5
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις