Η επιστροφή της Εφές

Η επιστροφή της Εφές

Καλές γιορτές να έχετε όλοι, με υγεία και τύχη!

Χριστούγεννα στα γήπεδα θα κάνουν πολλές ομάδες, η αγωνιστική δράση στις περισσότερες διοργανώσεις συνεχίζεται και εμείς θα ασχοληθούμε και σήμερα με το μπάσκετ.

Ντέρμπι στην Πόλη

Εφές (11-0) και Φενέρμπαχτσε (11-2) θα αναμετρηθούν στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, λίγες μέρες μετά τις εντός έδρας νίκες που πέτυχαν αμφότερες στην Euroleague. Η Εφές στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θύμισε σε όλους την ομάδα που θαυμάσαμε την περσινή χρονιά, κάνοντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και έδειξε ότι έχει έρθει η ώρα για να φορμαριστεί για την συνέχεια της χρονιάς. Σε ότι έχει να κάνει με το τούρκικο πρωτάθλημα, η παρέα του Λάρκιν παραμένει αήττητη, βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας όμως 2 παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρ κόντρα στον Ολυμπιακό λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι μέσα από τα χέρια της, εντέλει όμως κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Παρ’ όλα αυτά η απόδοσή της συνεχίζει να προβληματίζει, δεν είναι καθόλου σταθερή και από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζει διαφορετικό πρόσωπο. Το παιχνίδι μεταξύ τους, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θεωρώ ότι η Εφές θα εκμεταλλευτεί το momentum που απέκτησε μετά την εξαιρετική της εμφάνιση κόντρα στους Καταλανούς.

Στο Αλεξάνδρειο δεν αστειεύεται

Μετά από 4 παιχνίδια εκτός έδρας ο Άρης (3-4) επιστρέφει στο Αλεξάνδρειο για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό (2-6) με στόχο να κρατήσει την έδρα του αλώβητη και να κάνει το 3 στα 3. Οι «νησιώτες» εκτός έδρας δυσκολεύονται πάρα πολύ μακριά από την έδρα τους, έχοντας πολύ μεγάλο επιθετικό πρόβλημα και μέχρι στιγμής έχουν γνωρίσει μόνο ήττες.

Οι Θεσσαλονικείς, αντίθετα, στην έδρα τους ανεβάζουν πάρα πολύ την επιθετική τους παραγωγικότητα και δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο επιθετικά όσο και αμυντικά. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή μη του Μιλόσεβιτς, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού. Από την μεριά του Κολοσσού θα απουσιάσει ο Χάνας, που έληξε την συνεργασία του με την ομάδα της Ρόδου για οικογενειακούς λόγους.

Θεωρώ ότι ο Άρης είναι πιο έτοιμος και με περισσότερες λύσεις στον πάγκο, έχοντας τον πρώτο λόγο για την νίκη που θα τους βάλει γερά στο παιχνίδι της 8ης θέσης. Η απλή νίκη αξίζει ποντάρισμα μόνο εάν συνδυαστεί με άλλα παιχνίδια ενώ θεωρώ ότι θα καλύψει και το χάντικαπ.

Μονό
14:15
Εφές - Φενέρμπαχτσε
Εφές οver 79,5 & 1
1.86
Μονό
20:00
Άρης - Κολοσσός Ρόδου
1 (-2,5)
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις