Διπλασιασμός… αντι-εμπορικός

Διπλασιασμός... αντι-εμπορικός

Χαιρετίζω την ομήγυρη ευχόμενος χρόνια πολλά με υγεία και το νέο έτος να πάει ελαφρώς καλύτερα από το τρέχον. Πράγμα δύσκολο από μία άποψη, αλλά η ζωή θέλει κι αισιοδοξία.

Ταμειόπουλοι ήμαστε στην τελευταία μας επικοινωνία, πλέρωσε η Σεβίλλη εις τη Βαλένθια, όμως για την ώρα ξεχνάμε Σπανιόλους και τα συναφή και ανηφορίζουμε Νησί για την πατροπαράδοτη Boxing Day.

Ματσάκια έχομεν μπόλικα αλλά ο φίλος σας ο Φιδέλ θα ασχοληθεί με το πιο αντι-εμπορικό.

Άστον Βίλα εναντίον Κρίσταλ Πάλας αναγράφεται στο μενού και οι γηπεδούχοι των τριών αγώνων δίχως ήττα έχουν δικαίως τον τίτλο του φαβορί. Μια χαρά έχει μπει στην σεζόν η ομάδα του Ντιν Σμιθ, άνετα πλασάρεται στην πρώτη δεκάδα και μάλιστα με ματς λιγότερα. Λίγο πιο προσεκτική να ήταν, θα πατούσε τετράδα, ας μη ξεχνάμε όμως πρόκειται για σύλλογο που πριν κάτι μήνες μαχόταν –επιτυχώς, εντέλει- για την παραμονή.

Για την Πάλας, περισσεύουν τα σχόλια. Τρεις αγωνιστικές δίχως ήττα μετρούσε και μετά έσκασε από το πουθενά η εντός έδρας επτάρα από τη Λίβερπουλ. Από τις παραδοσιακά ασταθείς ομάδες της Premier League αυτή του Ρόι Χότζσον, καμία έκπληξις εδώ που τα λέμε.

Θα μου πείτε ρε συ Φιδέλ, αν είναι έτσι, γιατί διπλασιάζει ο άσος; Διπλασιάζει άρχοντες επειδή η Βίλα έχει την τάση να τα θαλασσώνει εντός έδρας. Έχει 0-1-3 από εκείνο το απίθανο 7-2 επί της Λίβερπουλ και μετά. Σαν να ήρθε η ώρα όμως. Σε καλύτερο mood οι γηπεδούχοι, έχουν και μπόλικες απουσίες οι «αετοί», βγαίνει η ασάρα…

Μονό
17:00
Άστον Βίλα - Κρίσταλ Πάλας
1
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις