Από Λίβερπουλ ως… Μπουένος Άιρες

Από Λίβερπουλ ως... Μπουένος Άιρες

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, κάναμε το απόλυτο στις προβλέψεις μας και το ταμείο γέμισε. Πολύ δύσκολα πέρασε η Τραμπζονσπόρ με 1-0, αν και μας έκανε και η ισοπαλία, επαγγελματική εμφάνιση για την Ατλέτικο και εύκολο 2-0 ενώ στο τέλος ήρθε εύκολα η πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1341508965302226945

Αρκετά ενδιαφέρον το κουπόνι και σήμερα, έχω επιλέξει τρία παιχνίδια από League Cup, Ligue 1 και Copa Libertadores.

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ας ξεκινήσουμε από το Λίβερπουλ και την αναμέτρηση της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το League Cup. Αρκετά καλή η παρουσία της γηπεδούχου μέχρι τώρα, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο με τους Ροντρίγκες, Ριτσάρλισον και Κάλβερτ Λιούιν να συνθέτουν μια εξαιρετική τριάδα στην επίθεση. Βέβαια, στον συγκεκριμένο αγώνα κατεβαίνει με απουσίες αφού λείπουν οι Ντιν, Ντελφ, ο σημαντικός χαφ Άλαν ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του σταρ Χάμες Ροντρίγκες. Καταιγιστική η Μάντσεστερ στο παιχνίδι της Κυριακής με την Λιντς, έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και φιλοδώρησε την αντίπαλο της με έξι γκολ. Απών οι Σο και ΜακΤόμινι, που χτύπησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αρκετά φορμαρισμένοι η φιλοξενούμενοι, έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην Έβερτον. Πριν ένα μήνα είχαν αναμετρηθεί για το πρωτάθλημα, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να φεύγουν νικητές με 3-1.

Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασβούργο

Η δυάδα μας θα κλείσει με μια επιλογή από την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με το Στρασβούργο. Εδώ είναι απλή η κατάσταση. Ας δούμε τις απουσίες της γηπεδούχου:  Ικάρντι, Νεϊμάρ, Περέιρα, Μπερνάτ, Σαράμπια, Κουρζαβά, Φλορέντσι, Κιμπεμπέ, Ντιαλό! Ναι 9 παίκτες και αμφίβολος ο Εμπαπέ. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη έχει σκοράρει στα επτά από τα οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει. Συγκεκριμένα, έχει σκοράρει 14 γκολ σε 8 παιχνίδια!

Προφανής πρόταση να σκοράρουν οι δύο ομάδες, αλλά δεν ποντάρω ποτέ σε τέτοιες αγορές. Επιλογή το ασιατικό χάντικαπ για τους φιλοξενούμενους που πληρωνόμαστε ακόμα και σε ήττα τους με ένα γκολ διαφορά ενώ παίρνουμε πίσω το ποντάρισμά μας σε ήττα με δύο. Αρκετά επικίνδυνη ομάδα το Στρασβούργο, μπορεί να βάλει δύσκολα στην πληγωμένη Παρί.

Μπόκα Τζούνιορς – Ράσινγκ Κλουμπ

Τέλος, πηγαίνουμε στο Μπουένος Άιρες για το ματς της Μπόκα Τζούνιορςμε τη Ράσινγκ Κλουμπ. Δεύτερος προημιτελικός για το Copa Libertadores, στο πρώτο η Ράσινγκ επιβλήθηκε με 1-0. Το τελικό αποτέλεσμα δεν λέει την αλήθεια, η Μπόκα ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά η Ρασίνγκ σκόραρε στην μοναδική ευκαιρία της στον αγώνα και πήρε την νίκη. Και οι δύο ομάδες πλήρεις.

Είδα ολόκληρο το πρώτο παιχνίδι, πολύ τυχερή η Ρασίνγκ και θα στηρίξω την ανώτερη Μπόκα, δεν άξιζε να ηττηθεί. Είναι καλύτερη ομάδα, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη στην έδρα της Ιντεπεντιέντε για το Copa Diego Maradona και μπορεί να κερδίσει, ακόμα και να προκριθεί.

Δυάδα (απόδοσης 2.55)
22:00
Παρί Σεν-Ζερμέν - Στρασβούργο
2 +2 ΑΗ
1.55
22:00
Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Πρόκριση Μάντσεστερ Γ.
1.65
Δυάδα ρίσκου (απόδοσης 7.07)
22:00
Παρί Σεν-Ζερμέν - Στρασβούργο
Χ ημίχρονο
2.72
02:30
Μπόκα Τζούνιορς - Ράσινγκ Κλουμπ
Πρόκριση Μπόκα
2.60
Μονό
02:30
Μπόκα Τζούνιορς - Ράσινγκ Κλουμπ
1
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις