Στην Ιταλία για το 3.72

Στην Ιταλία για το 3.72

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Τετάρτη σήμερα, με πολλές επιλογές το κουπόνι και ο El Jugador έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές.

Μπολόνια – Αταλάντα

Στα τελευταία τρία παιχνίδια και μετά τη νίκη-πρόκριση μέσα στο Άμστερνταμ, η Αταλάντα δείχνει να επιστρέφει στα στάνταρ που την είχαμε συνηθίσει τον προηγούμενο καιρό. Νίκη με καθαρό σκoρ (3-0) εντός έδρας επί της Φιορεντίνα, ισοπαλία στο Τορίνο με τη Γιουβέντους και εμφατική επικράτηση κόντρα στη Ρόμα με 4-1, με εκπληκτική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι διδάσκει ένα σύγχρονο, πολύ επιθετικό 3-4-1-2 με ένταση και πίεση ψηλά, που βοηθά την ομάδα να είναι αρκετά δημιουργική σε ροή αγώνα και έχει φτιάξει ένα σύνολο που εκτιμώ πως δικαιούται μία θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Λόγω όμως των πολλών μαζεμένων παιχνιδιών σε Ευρώπη και Ιταλία έμεινε λίγο πίσω. Πλέον, όμως, δείχνει να επανέρχεται στο επίπεδό της και οι αγώνες που ακολουθούν της επιτρέπουν να συνεχίσει το καλό σερί που έχτισε στους τρεις τελευταίους. Σήμερα αντιμετωπίζει τη Μπολόνια, η οποία έρχεται από τέσσερα σερί ματς δίχως νίκη, με προβληματική αμυντική λειτουργία σε αυτά. Τέσσερα από τη Ρόμα, τρία από την Ίντερ, δύο από Σπέτσια, ενώ ήδη από αυτούς τους αγώνες έχει και σημαντικές απουσίες που φάνηκε πως την επηρέασαν.

Η Αταλάντα το μοναδικό μελανό σημείο που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό είναι η κόντρα ανάμεσα σε Γκόμεζ και Γκασπερίνι, που θα έχει ως αποτέλεσμα τη φυγή του πρώτου κατά την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Δεν έδειξε όμως αυτό να επηρεάζει καθόλου το σύνολο, στα τρία τελευταία παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε βασικός ο Πάπου και εκτιμώ πως ούτε σήμερα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Διπλό λοιπόν, με over 1,5.

Σαμπντόρια – Σασουόλο

Η Σασουόλο στα τελευταία επτά παιχνίδια παρουσίασε μία επιθετική λειτουργία που δεν μας είχε συνηθίσει. Μόλις πέντε τέρματα σε αυτό το σύνολο των αγώνων. Υπήρξε όμως ένα δεδομένο που νομίζω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο. Η απουσία του Καπούτο. Μόνο σε ένα από αυτά τα παιχνίδια ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα. Ποδοσφαιριστής που στις πρώτες έξι αγωνιστικές είχε πέντε γκολ και δύο ασίστ. Απόψε αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στο αρχικό σχήμα. Εκτιμώ πως αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να βρει και πάλι την χαμένη της επιθετικότητα. Μπεράρντι, Καπούτο, Τζούρισιτς συνθέτουν μία πολύ ικανή τριάδα μπροστά, ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ένας από τους καλύτερους χαφ στο πρωτάθλημα ο, Λοκατέλι, ο οποίος έλειψε λόγω καρτών στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Μίλαν.

Αντίπαλος της Σασουόλο απόψε η Σαμπντόρια, ομάδα που μέσα από το 4-4-2 που χρησιμοποιεί ο Ρανιέρι αρέσκεται να αφήνει τη μπάλα στο αντίπαλο και να χτυπά με ταχύτητα στη κόντρα. Εκτιμώ πως μία τέτοια συνθήκη θα συναντήσουμε και στο παιχνίδι σήμερα το βράδυ. Την κατοχή οι «νεροβέρντι» και στην κόντρα η ομάδα από τη Γένοβα.

Επειδή, λοιπόν, και οι δύο ομάδες θα κάνουν αυτό που τους αρέσει και μπορούν να υποστηρίξουν, νομίζω πως θα είναι και αποτελεσματικές επιθετικά, οπότε θα πάω με το goal/goal & over 2,5.

Δυάδα (απόδοσης 3.72)
21:45
Μπολόνια - Αταλάντα
2 & over 1,5
1.86
21:45
Σαμπντόρια - Σασουόλο
Goal/goal & over 2,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις