ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Mainstream... γκολάκια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Mainstream... γκολάκια

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Mainstream… γκολάκια

Mainstream... γκολάκια

Καλημέρα μάγκες. Την Κυριακή δεν τα πήγαμε και τόσο καλά αφού πέσαμε εντελώς έξω στο ματς της Δανίας, παρ’ όλο που η Χβιντόβρε πίεζε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο ντέρμπι της Τούμπας, με το 1-1 στο ημίχρονο δεν είχαμε πολλές ελπίδες να μείνει το ματς στο under.

Πάμε όμως σε φρέσκα κουλούρια με πιο mainstream παιχνίδια. Ξεκινάμε από την Ιβηρική χερσόνησο με τους (πρώην) «galacticos» να υποδέχονται την περυσινή έκπληξη του πρωταθλήματος Γρανάδα.

Βλέποντας την πορεία των φιλοξενούμενων τα τελευταία χρόνια, καταλαβαίνουμε πως έχουν κάνει βήματα προόδου. Πριν δύο χρόνια έπαιζαν στην δεύτερη κατηγορία και φέτος περάσαν από τους ομίλους του Europa League. Μπορεί να έχουν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, αλλά παραμένουν στις 7 πρώτες της βαθμολογίας. Η μέχρι τώρα εικόνα τους δείχνει μια σοβαρή ομάδα. Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ, χρησιμοποιεί γύρω στους 15 παίχτες σε σταθερή βάση. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια, τα πόδια αρχίζουν και βαραίνουν. Δύσκολο, λοιπόν, να φύγουν με κάτι καλό μέσα από το «Μπερναμπέου». Στα εκτός έδρας παιχνίδια μάλιστα, δέχονται δύο γκολ ανά ματς και πολύ φοβάμαι πως σήμερα το τελικό σκορ θα είναι πολλά με λίγα. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται άλλωστε σε φόρμα με 4 σερί νίκες σκοράροντας με ρυθμό δύο γκολ ανά παιχνίδι. Μπορεί να τραυματίστηκαν Βινίσιους και Ίσκο, αλλά ο Μπενζεμά δηλώνει παρών. Στα τελευταία 4 ματς έχει σκοράρει 5 γκολ και βάζει πλώρη για να κατακτήσει το χρυσό παπούτσι στην κατηγορία.

Τέλος, η παράδοση σε 14 αγώνες δείχνει πως οι «Γρεναδίνοι» έχουν κερδίσει μόλις μία φορά (1-0 με αυτογκόλ του Κριστιάνο!), το μακρινό 2013. Έκτοτε, οι πρωταθλητές (μην ξεχνάμε) μετράνε 10 συνεχείς νίκες από τις οποίες οι 7 με over.

Ανηφορίζουμε προς Γαλλία μεριά και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα. Η παρέα του Εμπαπέ, δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, όχι τόσο όσο θα περίμεναν οι οπαδοί της με βάση το ρόστερ που διαθέτει. Ωστόσο, δεν έχει χαθεί κάτι. Άλλωστε, έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και σκοράρουν με ρυθμό πάνω από δύο γκολ ανά ματς, κι ας λείπουν Ικάρντι και Νεϊμάρ.

Το πρόβλημα, όμως, της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην άμυνα, καθώς θα απουσιάσει ένας παίχτης σε κάθε θέση. Δύο ακραίοι μπακ και δύο σέντερ-μπακ μάλλον δεν θα προλάβουν κι έτσι ο Τόμας Τούχελ, θα προβεί σε αλχημείες για να μην δεχτεί γκολ. Πράγμα δύσκολο βέβαια, αφού οι Αλσατοί έχουν την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση μετά τους γηπεδούχους, σκοράροντας ακριβώς δύο γκολ ανά ματς. Μπορεί στην γραφική δυτική πλευρά του Ρήνου ποταμού, όπου βρίσκεται η έδρα της, να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά, αλλά όταν απομακρύνεται, επειδή αλλάζει το στυλ παιχνιδιού της, καταφέρνει και σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αντεπίθεση. Επίσης, μόνο σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να σκοράρει, στις πρώτες αγωνιστικές πριν προλάβει η ομάδα να βρει ρυθμό.

Τέλος, από το 2017 που ανέβηκε το Στρασβούργο, στις 5 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας, μόνο η τελευταία έληξε χωρίς να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Μονό
20:45
Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα
1 & over 2,5
1.83
Δυάδα (απόδοσης 3.47)
20:45
Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα
1 & over 2,5
1.83
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασβούργο
Goal/goal
1.9
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις