ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Combo φιλοξενούμενων ως και 2.35

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Combo φιλοξενούμενων ως και 2.35

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Combo φιλοξενούμενων ως και 2.35

Combo φιλοξενούμενων ως και 2.35

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Όσον αφορά την προηγούμενη στήλη, επιβεβαιώθηκε η δυάδα των combo με Άρη και Τράμπζονσπορ ενώ χάσαμε το ποντάρισμα ημιχρόνου στην Τραπεζούντα. Θα μπορούσαμε να είχαμε αρκετό, αλλά ο Άρης δέχθηκε δύο κάρτες στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ το σκορ ήταν στο 3-0, και έτσι πήραμε πίσω το ποντάρισμά μας. Το ταμείο έκλεισε με θετικό πρόσημο αν και ήμασταν αρκετά άτυχοι, κάποια στιγμή θα γυρίσει και η τύχη με το μέρος μας.

Γεμάτο το κουπόνι σήμερα, σημείωσα μόλις τρεις αγώνες που αξίζουν της προσοχής μας. Μπαίνουμε σε εορταστική περίοδο, θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές και υγεία σε όλους σας. Μακάρι να ξεμπερδέψουμε γρήγορα με την πανδημία και να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητά μας.

Χατάισπορ – Τράμπζονσπορ

Αγαπημένη ομάδα της στήλης η Τράμπζονσπορ, δεν θα μπορούσε να λείπει σήμερα από τις επιλογές μου. 4/4 σερί επιλογές στα combo υπέρ της, θα την στηρίξουμε και απόψε αφού συνεχίζει αήττητη να σκαρφαλώνει στον βαθμολογικό πίνακα. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όπως και ομάδα που μας πάει στο ταμείο. Αντίπαλός της σήμερα η Χατάισπορ, μια νεοφώτιστη ομάδα με στόχο την παραμονή, που λογικά θα την πετύχει από νωρίς, αφού βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς. Συνηθίζει να δίνει μπάλα στον αντίπαλο και να χτυπά στις αντεπιθέσεις.

Η φιλοξενούμενη τρέχει μεγάλο σερί αήττητη με under 3,5 γκολ στους αγώνες της, ποντάρουμε στο ίδιο μοτίβο.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι

Παιχνίδι για τη διοργάνωση του League Cup στην Αγγλία (με πέναλτι σε ισοπαλία στο 90λεπτο, χωρίς παράταση). Το βαρέλι δεν έχει πάτο για τους γηπεδούχους αφού έχασαν για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτήν την φορά στην έδρα της Έβερτον με 2-1. Τραγική η βαθμολογική συγκομιδή της, μόλις 14 βαθμοί μετά από 14 αγώνες και η διαφορά της με τις θέσεις του υποβιβασμού είναι στους 4 βαθμούς, ενώ με την έξοδο στην Ευρώπη στους 11. Αρκετά μέτρια ομάδα με κακή ψυχολογία και καθόλου αυτοπεποίθηση, απεγνωσμένος ο Αρτέτα που δεν μπορεί να βρει λύσεις για να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Απόντες οι Ομπαμεγιάνγκ και Τσάκα. Σε τέσσερις μέρες υποδέχεται την Τσέλσι, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για το μέλλον του Αρτέτα στον πάγκο της. Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να έχει θέμα στο σκοράρισμα, σπαταλάει πάρα πολλές ευκαιρίες και αυτό θα είναι καθοριστικό για την συνέχεια της σεζόν. Λογικά πάλι εκτός οι Λαπόρτ και Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Πολύ ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, η Άρσεναλ είναι τραγική και έχει ήδη στο μυαλό της στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Τέλος, πηγαίνουμε στο Σαν Σεμπαστιάν για την αναμέτρηση της Σοσιεδάδ με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Σοσιεδάδ τον τελευταίο καιρό δείχνει να βρίσκεται σε περίοδο κοιλιάς, δεν έχει το εύκολο γκολ σε αντίθεση με την άμυνά της που δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, πλέον έφτασε τα οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Γεμάτο το απουσιολόγιο αφού είναι εκτός οι Γιανουζάι, Ελουστόνδο και αμφίβολοι παίκτες βαρόμετρα όπως ο Νταβίντ Σίλβα και ο Οϊαρθάμπαλ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται από την νίκη με 3-1 απέναντι στην Έλτσε. Επαγγελματική εμφάνιση για ακόμα μια φορά, δείχνει σοβαρή και ότι μπορεί να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Χιμένες και ο επιθετικός χαφ Ζοάο Φέλιξ.

Δεύτερο σημαντικό παιχνίδι που θα στηρίξω την Ατλέτικο, πρέπει να περάσει από το «Ανοέτα» αν θέλει να κατακτήσει τον φετινό τίτλο. Η Σοσιεδάδ δεν πατάει καλά στα πόδια της, ενώ εάν απουσιάσει κάποιος από τους σταρ της ομάδας τότε χάνει πολύ από την δυναμική της.

Δυάδα (απόδοσης 2.35)
15:00
Χατάισπορ - Τράμπζονσπορ
Χ2 & under 4,5
1.57
22:00
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι
Πρόκριση Σίτι & under 5,5
1.50
Μονό
20:45
Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Χ2 & under 3,5
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις