Οι απουσίες δίνουν επιλογές στο Fantasy!

Euroleague Fantasy

Κοντεύουμε στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Euroleague σιγά σιγά. Λόγω των εορτών, αυτή τη βδομάδα, η αγωνιστική μετατοπίστηκε λίγο νωρίτερα. Σήμερα και αύριο λοιπόν, εκτυλίσσεται η 16η αγωνιστική και εμείς είμαστε εδώ για τις γνωστές μας προτάσεις για το Euroleague Fantasy.

To πρωτάθλημά μας συνεχίζεται με την κορυφή να μην έχει αλλάξει χέρια. Η ομάδα “Chicago 1976” έχει εδραιωθεί στην 1η θέση, ενώ στην επιμέρους βαθμολογία του 15ου γύρου βγήκε πρώτη η ομάδα “Τeo-team 2”. O κωδικός της λίγκας είναι “KNZVSSLH” και συνεχίζουμε να περιμένουμε όλο και περισσότερες συμμετοχές!

Σας υποσχέθηκα πως η στήλη μας θα δίνει μία πρόταση για αρχηγό και μία ακόμη καλή επιλογή για το ρόστερ σύμφωνα πάντα με τη δική μου λογική. Αυτή τη βδομάδα θα ξεφύγω λίγο απ’ αυτό και θα προτείνω δύο περιπτώσεις παικτών, που περιμένω να τα πάνε καλά σ’ αυτή την αγωνιστική, λόγω των απουσιών που προέκυψαν στις ομάδες τους, αλλά και στους αντιπάλους.

Ο πρώτος παίκτης που θα μπει στην ομάδα μου είναι ο Τρέι Τόμπκινς της Ρεάλ. Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Αμερικανού, καθώς είναι ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, με πολύ καλό μακρινό σουτ και 4-5 ριμπάουντ σε κάθε παιχνίδι. Πλέον ο χρόνος του θα αυξηθεί λόγω του τραυματισμού του Άντονι Ράντολφ. Ο Σλοβένος θα απουσιάσει αρκετό καιρό εξαιτίας της ρήξης αχίλλειου τένοντα που έπαθε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Τόμπκινς μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του και ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Άλμπα, πιστεύω πως θα μαζέψει αρκετούς βαθμούς.

Η δεύτερη επιλογή είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον της Εφές. Ο σέντερ των Τούρκων θα παίζει χωρίς αντίπαλο απέναντι στη Μπαρτσελόνα, καθώς ο Ντέιβις είναι τραυματίας και οι Ισπανοί θα αγωνιστούν με τον Οριόλα στη θέση “5”. Επίσης ο χρόνος του Ντάνστον θα είναι αυξημένος λόγω της απουσίας του Πλάις από τον αποψινό αγώνα. Ο Αμερικανός λοιπόν αποτελεί τη βασική μου επιλογή για αυτή την αγωνιστική στη θέση του σέντερ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις