Κόρνερ και γκολ μέχρι 3.40!

Κόρνερ και γκολ μέχρι 3.40!

Καλή βδομάδα Κουβανέζοι και καλές γιορτές, ακόμα κι αν η ψυχολογία μας είναι πεσμένη επειδή είμαστε κλεισμένοι μέσα. Το Σάββατο πέρασε η βασική μας πρόταση με τα γκολ να επιβεβαιώνονται ανάμεσα σε Λέιτον Όριεντ και Κρόουλι, ενώ η Λέτσε έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι και μας στέρησε το απόλυτο.

Σήμερα θα πάμε χαλαρά, μια και το πρόγραμμα δεν είναι και τόσο φοβερό για στοιχηματισμό.

Σεσημασμένοι στα κόρνερ

Για τη 13η αγωνιστική της Superliga στη Δανία, η Μίντιλαντ υποδέχεται τη Νόρντζελαντ. Στον α’ γύρο του πρωταθλήματος, η Νόρντζελαντ είχε κερδίσει στην έδρα της με το εμφατικό 4-1!

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή με 24 βαθμούς σε 12 αγώνες. Στην έδρα τους είναι αήττητοι, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε 5 παιχνίδια και παθητικό μόλις ένα γκολ! Μεσοβδόμαδα απέκλεισαν την Κοπεγχάγη στα πέναλτι για το θεσμό του κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 8η θέση με 16 βαθμούς, 21 γκολ υπέρ και 16 κατά. Δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ακόμα μακριά από το γήπεδό τους, έχοντας αποσπάσει μόνο 3 ισοπαλίες. Απόψε ταξιδεύουν σε μια έδρα που έχουν να αλώσουν από το 2017, στην οποία όμως πέτυχαν γκολ στις 9 από τις 10 τελευταίες επισκέψεις τους.

Κοινό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού των δύο ομάδων είναι τα κόρνερ. Στα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς, βγήκαν 10, 11, 7, 10 και 14 κόρνερ. Η Μίντιλαντ κερδίζει μ.ό. 6,8 κόρνερ ανά παιχνίδι στο γήπεδό της, ενώ η Νόρντζελαντ στα εκτός έδρας έχει 5,8.

Εκτίμηση: Πιστεύω πως μια καλή επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι τα πολλά κόρνερ. Το όριο των 10 επιβεβαιώνεται συχνά από τις δύο ομάδες και μας δίνει μια αξιοπρεπή απόδοση. Από κει και πέρα, πιστεύω πως η Νόρντζελαντ μπορεί να σκοράρει απόψε, λόγω της κούρασης της Μίντιλαντ από την παράταση που έπαιξε με την Κοπεγχάγη μεσοβδόμαδα, αλλά και της παράδοσης που έχει χτίσει στο συγκεκριμένο γήπεδο. Με καλή ψυχολογία όμως, θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στο τρίποντο.

Μονό
20:00
Μίντιλαντ - Νόρντζελαντ
Over 9,5 κόρνερ
1.75
Combo ρίσκου
20:00
Μίντιλαντ - Νόρντζελαντ
1 & goal/goal & over 7,5 κόρνερ
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις