Η επιθετικότητα μας οδηγεί εκεί

Η επιθετικότητα μας οδηγεί εκεί

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Πέρασε χθες αρκετά εύκολα το combo του 1.95 της Σοσιεδάδ με τη Λεβάντε, δεν μας βγήκε όμως της Άιντραχτ για ένα γκολ. Συνεχίζουμε…

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Bundesliga είναι η Στουτγκάρδη, όχι μόνο λόγω της 8ης θέσης και των μόλις 2 ηττών σε 12 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και λόγω του εξαιρετικού ποδοσφαίρου που αποδίδει. Ο Ματαράτσο μας έχει παρουσιάσει ένα νεανικό σύνολο με πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση, ένταση και ταχύτητα στην επίθεση. Αγωνίζεται με ένα πολύ επιθετικό 3-4-3 όπου σταθερά τουλάχιστον στη μία πλευρά τοποθετεί εξτρέμ και όχι μπακ και συνήθως είναι ο Σιλάς Βαμαντζιτουκά που κάνει θραύση με την ταχύτητά και την αποτελεσματικότητά του (7 γκολ και 3 ασίστ). Στα χαφ υπάρχουν ο Μανγκαλά με τον Εντό που προσθέτουν μεγάλη ένταση και τρεξίματα, ενώ επέστρεψε και ο Ντίνταβι, από τους πιο έμπειρους της ομάδας μαζί με τον Κάστρο.

Μέσα από αυτή τη λογική έχει καταφέρει να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στη δημιουργία ενώ έχει και τη 5η καλύτερη επίθεση. Σήμερα αντιμετωπίζει τη Βόλφσμπουργκ που βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω. Η ομάδα του Γκλάσνερ στηρίζεται σε κάθε αγώνα στα κέφια και την αποτελεσματικότητα του Βέγκχορστ επιθετικά (9 γκολ). Αν δεν είναι αυτός καλά, αίφνης όλη η ομάδα αποκτά πρόβλημα και γίνεται δυσλειτουργική.

Έχω την αίσθηση πως σήμερα η Στουτγκάρδη μπορεί να της κάνει τη ζημιά, με τις φαρμακερές της αντεπιθέσεις, οπότε θα πάω με το διπλό, ενώ για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορούμε να επιλέξουμε το 2 dnb.

Μονό
19:00
Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη
2 dnb
2.27
Ρίσκο
19:00
Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη
2
3.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις