Γερμανική δυάδα του 2.86

Γερμανική δυάδα του 2.86

Επιστροφή στα ταμεία θα επιδιώξουμε απόψε, ποντάροντας σε μια δυάδα με γκολ. Δύο αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος θα μονοπωλήσουν τη στήλη μας, καθώς με αυτούς ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική.

Η παράδοση δείχνει γκολ

Φράιμπουργκ και Χέρτα Βερολίνου κοντράρονται απόψε στο «Στσβάρζβαλντ Στάντιον», με τις δύο ομάδες να έχουν παρόμοια χνώτα στην έως τώρα πορεία τους τη φετινή σεζόν. Η γηπεδούχος υπερτερεί ενός βαθμού της αποψινής αντιπάλου της, δίχως να έχουν να επιδείξουν κάτι αξιόλογο και οι δύο. Σε ρηχά νερά και οι δύο ομάδες, θα επιδιώξουν το τρίποντο έτσι ώστε να απομακρυνθούν από την 16η θέση και τη γραμμή του υποβιβασμού. Στα μάτια μου, το συγκεκριμένο ματς ξεκινάει από την ισοπαλία και το 1-1. Δεν βλέπω κάποια να υπερτερεί, αλλά επειδή η Bundesliga μάς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, όπως έχουμε δει, η προσέγγιση μου θα είναι στο αμφίτερμα.

Όπως δείχνει και η παράδοση, οι δύο ομάδες έχουν ένα σερί 7 αγώνων στα οποία βρήκαν δίχτυα και οι δύο, και δεν θεωρώ πως θα χαλάσει το σερί σήμερα.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις

Βόλφσμπουργκ και Στουτγκάρδη αποτελούν τις δύο από τις τρεις ομάδες (η άλλη είναι φυσικά η Ουνιόν), που πραγματοποιούν μια αρκετά καλή σεζόν μέχρι στιγμής και βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Κυνηγάνε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, και με την εικόνα που δείχνουν ίσως κοντραριστούν μεταξύ τους αλλά και με την Γκλάντμπαχ, ώστε να το πετύχουν. Και οι δύο έχουν ένα κοινό σημείο μέχρι στιγμής, στα 10 τελευταία παιχνίδια τους έχουν μόλις μια ήττα, και αυτή από την Μπάγερν Μονάχου και οι δύο. Χάνουν δύσκολα και οι δύο, αλλά σκοράρουν και με σχετική άνεση. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας μετράνε 4 goal/goal & over σε 5 παιχνίδια, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 3/3 στα 3 πιο πρόσφατα εκτός έδρας της παιχνίδια.

Γκολ εκατέρωθεν διακρίνω και εδώ και με αυτό θα πάω.

Δυάδα (απόδοσης 2.86)
16:30
Φράιμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου
Goal/goal
1.61
19:00
Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη
Goal/goal & over 2,5
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις