Μιλάει η έδρα στη Μαύρη Θάλασσα

Μιλάει η έδρα στη Μαύρη Θάλασσα

Μετά το άκρως επιτυχημένο προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τις 6/7 επιλογές να πληρώνουν εύκολα. ήρθε πάλι η στιγμή να αποτυπώσω τις σκέψεις μου με στόχο την συνέχιση του νικηφόρου σερί.

Στην Τουρκία η Τραμπζονσπόρ μπορεί μεσοβδόμαδα να έπεσε θύμα έκπληξης στο κύπελλο Τουρκίας καθώς αποκλείστηκε από την Αδανα Ντεμίρσπορ, στο πρωτάθλημα όμως πετάει ούσα πέντε αγωνιστικές αήττητη μετά την αλλαγή προπονητή. Απέναντι της θα βρει τη Ρίζεσπορ. Μια ομάδα αργή με κακές επιστροφές και μεγάλα προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Το παιχνίδι στα χαρτιά έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι της Μαύρης Θάλασσας.

Ποιοτικά όμως οι γηπεδούχοι μπορούν εύκολα να πνίξουν την αντίπαλό τους και να πάρουν ένα εύκολο τρίποντο.

Στην Basket league ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Δύο ομάδες που αρέσκονται στο περιφερειακό σουτ και τον γρήγορο ρυθμό σε ένα παιχνίδι χωρίς φαβορί. Εντύπωση μου προκαλεί το χαμηλό λαιν στους πόντους που προσφέρουν οι εταιρείες αλλά αυτό που μου γυάλισε το μάτι είναι οι πόντοι του ΠΑΟΚ. Ένας ΠΑΟΚ που μετά την έλευση του coach Λυκογιάννη προέρχεται από άνετη νίκη απέναντι στον συμπολίτη Άρη και ενώ στα προηγούμενα ματς έχασε το καλάθι από Προμηθέα και ΑΕΚ εκτός έδρας, σκοράροντας αρκετά όμως. Ενώ κατάφερε και έβγαλε τα μάτια του απέναντι στη Λάρισα στο Παλατάκι χάνοντας αλλά πάλι σκοράροντας 80+ πόντους.

Το να σκοράρουν από 75 και πάνω πόντους οι φιλοξενούμενοι μου κάνει ως απόδοση και την αγοράζω.

Στη Μαδρίτη η εκπληκτική φέτος Ατλέτικο που βρίσκεται στην κορυφή με δύο ματς λιγότερα από την Ρεάλ και τρία από την Σοσιεδάδ, υποδέχεται την αδύναμη Έλτσε και έχει όλα τα φόντα να κάνει Χριστούγεννα ως πρωτοπόρος της La Liga. Μονόλογος θα είναι το ματς για τους γηπεδούχους του Σιμεόνε και θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν το ματς από νωρίς.

Μονό
15:00
Τραμπζονσπόρ - Ρίζεσπορ
1
1.91
Δυάδα (απόδοσης 2.89)
15:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Έλτσε
1 στο 1ο ημίχ.
1.66
16:00
Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ over 74,5 πόντους
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις