ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μη ξεγράφετε τον Rocket

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μη ξεγράφετε τον Rocket

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μη ξεγράφετε τον Rocket

Μη ξεγράφετε τον Rocket

Το World Grand Prix του σνούκερ μπαίνει στην τελική του ευθεία κι εμείς είμαστε πάλι εδώ για να κυνηγήσουμε το κέρδος από τις τρεις δύσκολες σημερινές αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 17:45 με τους δύο τελευταίους προημιτελικούς (Σέλμπι-Βαφάι, Τζάο-Λισάουσκι) και αμέσως θα ακολουθήσει ο πρώτος ημιτελικός (ενδεικτική ώρα έναρξης 20:00), ο οποίος αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, μια και αντίπαλοι είναι οι δύο πιο θεαματικοί παίκτες του σιρκουί: Ο Τζαντ Τραμπ και ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν.

Πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από τον μεταξύ τους τελικό για το Northerh Ireland Open, όπου ο Τραμπ επικράτησε με 9-7, οι δύο κορυφαίοι άσοι θα αναμετρηθούν ξανά, αυτήν τη φορά ένα βήμα πριν τη διεκδίκηση του τροπαίου και σε πιο σύντομο αγώνα: Nικητής θα αναδειχθεί όποιος φτάσει πρώτος στα έξι frames.

Βάσει της απόδοσης των δύο παικτών τις τελευταίες εβδομάδες, δικαίως είναι οι χαμηλές τιμές των στοιχηματικών εταιριών για τη νίκη του Τραμπ (γύρω στο 1.50). Ο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης παρουσιάζει απίστευτη σταθερότητα φέτος στα βαθμολογούμενα τουρνουά, μια και έχει κατακτήσει δύο (English και Northern Ireland Open), σε άλλα δύο ηττήθηκε στον τελικό (UK Championship και Championship League) και άλλη μια φορά σταμάτησε στους «4» (European Masters). Μόνο στο πρόσφατο Scottish Open δεν πέρασε τον προημιτελικό, αλλά κι αυτήν την πορεία δεν τη λες σε καμιά περίπτωση κακή!

Δεν παίζει, αλλά προχωράει

Ο Ο’Σάλιβαν, από την πλευρά του, τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει το… C Game του (όπερ μεθερμηνευόμενο εστί σκόρπιες μαγικές στιγμές, αλλά και αστάθεια σε όλους τους τομείς, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα). Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, ο ίδιος πάντως λέει ότι εξασκείται ελάχιστα, ενώ δεν χρειάζεται να υπερθεματίσουμε για τις αλλαγές στα πετσάκια της στέκας του την περασμένη εβδομάδα. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό ότι ο 45χρονος, πλέον, άσος έφτασε ξανά στα ημιτελικά ενός απαιτητικού τουρνουά, νικώντας μάλιστα χθες τον Νο 5 της κατάταξης, Κάιρεν Γουίλσον – έστω κι αν αυτό συνέβη περισσότερο λόγω της… λιποθυμίας του αντιπάλου του.

Τι παίζουμε λοιπόν; Η σωστή απάντηση είναι «τίποτα», για να ‘χουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να απολαύσουμε το ματς. Ο Τραμπ είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης απ’ τους δύο αυτήν τη στιγμή, όμως δεν πληρώνει καλά και έχει κακή παράδοση με τον Rocket στους ημιτελικούς: Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί ένα βήμα πριν τον τελικό, από την Premier League του 2009 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013, έως και το Tour Championship του 2019 και σε όλες νικητής αναδείχθηκε ο Ο’Σάλιβαν! Δεν το παραβλέπεις εύκολα αυτό το στατιστικό…

Αν και στο Scottish Open η εκτίμησή μου για ντέρμπι στον τελικό Σέλμπι-Ο’Σάλιβαν έπεσε έξω, θα επιμείνω σε κάτι αντίστοιχο και σήμερα, αδυνατώντας να προβλέψω με ασφάλεια νικητή. Δεν θεωρώ και εύκολο να νικήσει ο Τραμπ με 6-1 ή 6-2, παρότι θα μπορούσε βάσει της εικόνας που έχει παρουσιάσει κάθε παίκτης μες στην εβδομάδα. Οver 9,5 frames και βλέπουμε, λοιπόν.

Τα απογευματινά ματς

Δεν ξεχάσαμε τους απογευματινούς προημιτελικούς. Απλά, είναι κι αυτοί δύσκολοι στην πρόβλεψη, για τον επιπλέον λόγο ότι έχουν ως αουτσάιντερ δύο από τις μεγάλες συμπάθειες του υπογράφοντος. Τον Χοσεΐν Βαφάι, ο οποίος αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο, Μαρκ Σέλμπι και τον Τζάο Ζιντόνγκ, ο οποίος θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τετράδα από την… αγγλική βερσιόν του, τον Τζακ Λισάουσκι.

Μη ξεγράφετε τον Rocket

Ο Βαφάι έχει νικήσει ήδη μια φορά τον Σέλμπι, στο Welsh Open του 2019 (4-3), απλώς έχει ακόμα θέματα όταν παίζει στο τηλεοπτικό τραπέζι, παρότι έχει κλείσει πενταετία σταθερής παρουσίας στο Tour. Θα τα καταφέρει σήμερα, υπό τις ίδιες συνθήκες; Ίσως να παίξει ρόλο και η κούραση του Σέλμπι από την υπερπροσπάθεια στο Scottish Open (αν και είχε δύο ημέρες ρεπό). Εύκολο δεν είναι, πάντως.

Νίκη έχει να επιδείξει και ο Τζάο επί του Λισάουσκι, στο Wuxi Classic του 2014 ως φέρελπις έφηβος. Όμως τότε ο Άγγλος δεν είχε καμία σχέση με τον παίκτη στον οποίο έχει εξελιχθεί τα δύο τελευταία χρόνια (που, και πάλι, δεν έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν ξεπετάχθηκε). Όποιος κι αν νικήσει, ελπίζουμε να δούμε ένα ωραίο ματς, σύμφωνο με τα χαρακτηριστικά των δύο παικτών, που είναι αναμφίβολα από τους πιο θεαματικούς σε όλο το επαγγελματικό Tour.

Θεωρώ ότι όσο κι αν φαίνεται τραβηγμένο, αξίζει να κυνηγήσουμε μία δυάδα με αβάντζο και στα δύο αουτσάιντερ (λίγο μεγαλύτερο στον Βαφάι, λόγω Σέλμπι). Υπ’ όψιν ότι αυτοί οι δύο αγώνες κρίνονται στα πέντε νικηφόρα frames.

Δυάδα (απόδοσης 3.22)
17:45
Σέλμπι-Βαφάι
2 (+2,5)
2.00
17:45
Τζάο-Λισάουσκι
1 (+1,5)
1.61
Μονό
20:00
Τραμπ-Ο'Σάλιβαν
Over 9,5 frames
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις