Τρία γκολ στο 2.75

Τρία γκολ στο 2.75

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερα στις εορτές των Χριστουγέννων, η πλέον κατάλληλη γιορτή για ζευγαράκια και παιδιά. Για τους υπόλοιπους δεν αλλάζει και κάτι, απλά βρίσκουν λόγο να τρώνε και να πίνουν ακατάπαυστα.

Ταμείο πήγε η βασική πρόταση της χθεσινής στήλης, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε «αέρας» από την έδρα της Σέφιλντ, ενώ αν νικούσε και η Άστον Βίλα, θα είχε περάσει και η δυάδα. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με την αποψινή πρόταση μας.

Ανώτερη η Ομόνοια, θα έχει γκολ ο αγώνας

Πρώτη φορά καταπιάνομαι με το κυπριακό πρωτάθλημα είναι η αλήθεια, όπου απόψε η Καρμιώτισσα υποδέχεται την Ομόνοια, στην προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ανακάμψουν και να κερδίσουν θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα.

Κακά τα ψέματα, η φιλοξενούμενη Ομόνοια δε ξεκίνησε και τόσο καλά εφέτος στο κυπριακό πρωτάθλημα. Μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια από τον κόσμο της ομάδας, αλλά οι νίκες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Πάφο αναπτέρωσαν το ηθικό του κλαμπ.

Σίγουρα ανώτερο «Το Τριφύλλι» της Κύπρου από την γηπεδούχο Καρμιώτισσα, η οποία αναμένεται να παλέψει έως τέλους για την παραμονή της στην κατηγορία. Στα θετικά των γηπεδούχων πως σκοράρουν αρκετά, καθώς σε 13 παιχνίδια μετρούν 14 τέρματα.

Ποντάρισμα στο goal/goal και over 2,5 σε απόδοση -πρόκληση- του 2.75. Η Ομόνοια εκτιμώ πως θα κερδίσει στην τελική, αλλά η απόδοση του combo δε μπορεί να μείνει ανεκμετάλλευτη.

Μονό
18:00
Καρμιώτισσα - Ομόνοια
Goal/goal & over 2,5
2.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις