Ευκαιρίες στη Γ’ Γερμανίας

Ευκαιρίες στη Γ' Γερμανίας

Διανύουμε ξεκάθαρα μία περίοδο όπου όλα μας πηγαίνουν στραβά. Θα μου πείτε όλα μέσα στο παιχνίδι είναι, αλλά, όταν χάνονται προτάσεις όπως π.χ οι τελευταίες από τη στήλη της Κυριακής, επειδή ο επιθετικός μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν μπορεί να σκοράρει, τότε μόνο με την τύχη μας μπορούμε να τα βάλουμε.

Δεν μπήκε λοιπόν ποτέ το γκολ στο 33ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα σε Ουλσάν και Κόμπε, χάθηκε έτσι ο τριπλασιασμός της πρότασης, κυρίως όμως χάθηκε η αυτοπεποίθηση του φαβορί, με αποτέλεσμα η Κόμπε να προηγηθεί και το μόνο που κατάφερε η Ουλσάν, πριν πάρει τελικά το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της 19ης Δεκεμβρίου στο τέλος της παράτασης, ήταν να ισοφαρίσει, στέλνοντας άλλη μια κύρια πρόταση της στήλης στον κουβά.

Το έχω γράψει πολλές φορές, χίλιες φορές να χάνονται προτάσεις από λανθασμένη ή άστοχη ανάλυση, πάρα με τέτοιο τρόπο. Κανένας χρόνος για δάκρυα, θα γυρίσει, οπότε περνάμε απευθείας στην αγαπημένη Γερμανία και τις μικρές της κατηγορίες, αφήνοντας τα του τελικού του ασιατικού Champions League για τις επόμενες μέρες, ίσως και με άρθρο για την ιστορία του θεσμού, τον οποίο πολλοί από εσάς γνωρίσατε καλύτερα φέτος μέσω της στήλης.

Εμβόλιμη αγωνιστική στη 3η κατηγορία

5 τα ματς της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής ημέρας στην 3η τη τάξει κατηγορία της Γερμανίας σήμερα με κοινή ώρα έναρξης στις 20:00. Με τα τρία εξ’ αυτών θα καταπιαστώ, το ένα ως μόνη και βασική επιλογή και θα συνδυάσω τα υπόλοιπα σε μια δυάδα απόδοσης που τριπλασιάζει το ποντάρισμά μου.

Ντερμπάκι στην πανέμορφη Δρέσδη, εκεί όπου η πρωτοπόρος Ντινάμο υποδέχεται την έκπληξη της φετινής σεζόν Βερλ. Τρένο μέχρι στιγμής η ομάδα του Μάρκους Καουζίνσκι με 5 νίκες στα τελευταία 6 ματς, οδεύει προς τη χειμερινή διακοπή, αναζητώντας 5 βαθμούς, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς και κλείνοντας το 2020 στην Κολωνία εναντίον της Βικτόρια, για να παραμείνει στην κορυφή.

Έχοντας δύο ματς λιγότερα οι Βεστφαλοί βρίσκονται 5 βαθμούς και δύο θέσεις χαμηλότερα και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου. Η ομάδα του Καπρέτι με 11 γκολ στα τελευταία 5 ματς, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, κάτι που αναμένω να κάνει και σήμερα.

Αρκετές μακροχρόνιες απουσίες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως διαθέτουν το απαραίτητο βάθος στον πάγκο και δείχνουν αποφασισμένοι για άμεση επιστροφή στη Zweite Bundesliga. Θα τους εμπιστευτώ με τη διπλή τους ευκαιρία, αλλά θα κυνηγήσω και ένα γκολ από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βλέπουν το σημερινό ματς ως ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους πρωτοπόρους της κατηγορίας.

Στο Καϊζερσλάουτερν διεξάγεται επίσης ένα ντέρμπι από τα παλιά, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τους Βαυαρούς της 1860. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με φόρα μετά τη νίκη με 5-0 εναντίον του Βάλντχοφ το Σάββατο και με τον αρχηγό της Μόλντερς σε τρομερά κέφια. Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και προέρχονται από την καλύτερη εμφάνισή τους στη φετινή σεζόν.

Οι ”κόκκινοι διάβολοι” τερμάτισαν το σερί των 7 αήττητων αγώνων χάνοντας το Σάββατο στην Ουντερχάχινγκ και συνεχίζουν να βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε ολικό ροτέισον για τη σημερινή αναμέτρηση, Η ομάδα που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, παλεύει και φέτος να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ωραίο το διπλό στο 2.75, εγώ θα πάω συντηρητικά εδώ ως πρώτη επιλογή για τη δυάδα μου με το DNB των φιλοξενούμενων. Πολύ πιθανό επίσης και το over στην ίδια απόδοση.

Στο αγαπημένο Μάνχαϊμ το τοπικό Βάλντχοφ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το σοκ της ήττας στο Μόναχο και να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό φιλοξενώντας στην έδρα του την Ουντερχάχινγκ. Πολλές οι απουσίες για τους γηπεδούχους, ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πάρουν κάτι από το ματς. Πάντα όταν παίζει το Βάλντχοφ τα ματς γίνονται ροντέο, ιδιαίτερα αυτά εντός έδρας. Κάτι ανάλογο αναμένω και σήμερα αφού και οι φιλοξενούμενοι έρχονται από νίκη ψυχολογίας. Δεν θα πάρω ρίσκο με πιθανό σημείο, μου κάνει και το ενδεχόμενο των πολλών γκολ σε ικανοποιητική απόδοση, για να κλείσω τη δυάδα μου.

Μονό combo
20:00
Ντινάμο Δρέσδης - Βερλ
1Χ & goal/goal
2.30
Δυάδα απόδοσης (2.98)
20:00
Καϊζερσλάουτερν - Μόναχο 1860
2 dnb
1.72
20:00
Βάλντχοφ Μάνχαϊμ - Ουντερχάχινγκ
Οver 2,5
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις