Με την ποιότητα των Βερολινέζων

Με την ποιότητα των Βερολινέζων

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Μία πρόταση είχε η στήλη την Κυριακή, το διπλό της ΑΕΚ με over 1,5 μέσα Ριζούπολη, η οποία πέρασε και σήμερα ο El Jugador έρχεται με ακόμη μία επιλογή.

Χέρτα – Μάιντζ

Η 11η θέση και η μέχρι τώρα πορεία δεν αντικατοπτρίζει σε καμία των περιπτώσεων την ποιότητα του ρόστερ που έχει η Χέρτα. Τριάδα με Κούνια (6 γκολ, 2 ασίστ), Λουκεμπάκιο (2 γκολ, 3 ασσίστ) στις πλευρές και Πιόντεκ (3 γκολ, 1 ασίστ) ή Κόρδοβα (3 γκολ) στην κορυφή είναι σίγουρα ομάδας επτάδας, ομάδας που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Στα χαφ υπάρχει ο πολύ ταλαντούχος, λίγο ανώριμος όμως, δανεικός από την Άρσεναλ, Γκεντουζί, ο Τουσάρ που ήρθε με μεγάλες προσδοκίες από τη Λυών και ο διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, Νίκλας Στάρκ. Ενώ τετράδα άμυνας με Μπογιατά, Αλντερέτε, Πέκαρικ και Μίτελστατ δεν τη λες και άσχημη.

Όλους αυτούς όμως δεν κατάφερε εξ αρχής ο Λαμπαντία, ο προπονητής των Βερολινέζων, να τους δέσει και να παρουσιάσει ένα καλό σχέδιο. Ξεκίνησε τη σεζόν με μόλις μία νίκη στα πρώτα έξι παιχνίδια, στα τελευταία όμως αρχίζει, τουλάχιστον, να παίρνει αποτελέσματα. Στα πέντε πρόσφατα έχει ρεκόρ 2-2-1, με ισοπαλίες κόντρα σε Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν. Και έχει την ευκαιρία στα δύο ματς που απομένουν πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων με Μάιντζ και Φράιμπουργκ να συνεχίσει το θετικό σερί για να ισχυροποιήσει τη θέση του.

Απόψε υποδέχεται τη Μάιντζ η οποία παρόλο που βελτιώθηκε επιθετικά με την έλευση του Λίχτε, συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, λόγω της κακής ποιότητας των παικτών. Φαίνεται ότι και φέτος θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή και πολύ αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρει. Ένας Ματετά είναι, ένας Κουάισον και μετά…  το χάος.

Σήμερα, λοιπόν, θα στηρίξω την ποιότητα και θα πάω με τον άσο της Χέρτα.

Μονό
21:30
Χέρτα Βερολίνου - Μάιντζ
1
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις