Διαβολοβδομάδα και στο Euroleague Fantasy!

Διαβολοβδομάδα και στο Euroleague Fantasy!

Γεμάτη μπάσκετ αυτή η βδομάδα, διπλή αγωνιστική στη Euroleague και δεν ξεχνάμε να φρεσκάρουμε τις ομάδες μας στο Fantasy για τη 15η αγωνιστική. Η λίγκα μας έχει πάρει φωτιά και αρκετές είναι οι ομάδες που παλεύουν για την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα!

Συνεχίζουμε με 151 ομάδες και ποτέ δεν είναι αργά να μπει κάποιος στη λίγκα μας, βάζοντας τον κωδικό «KNZVSSLH».

Πλέον, οι περισσότεροι έχουμε ένα αξιοπρεπές μπάτζετ που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε δυνατά ονόματα στις ομάδες μας. Όσο σημαντικό ήταν στην αρχή να βρίσκουμε παίκτες που να έχουν προοπτική, να ανεβάσουν την αξία τους, άλλο τόσο απαραίτητο πλέον είναι να κάνουμε τη σωστή επιλογή για τον αρχηγό μας. Όταν έχεις στην ομάδα σου παίκτες όπως ο Μίροτιτς, ο Λάρκιν, ο Τζέιμς, ο Σβέντ και ο Ουίλμπεκιν είναι πιθανό να κάνουν όλοι μια καλή εμφάνιση. Σημασία έχει λοιπόν να κάνουμε τη σωστή επιλογή για να διπλασιάσουμε τους βαθμούς του “captain” μας και αυτό φυσικά προϋποθέτει σωστό διάβασμα, αλλά και τύχη.

Για αυτή την αγωνιστική θα πάω με τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της διοργάνωσης. Ο Νίκολα Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα πιστεύω πως θα κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Μακάμπι. Άλλωστε, οι Ισραηλινοί δεν έχουν κάτι τόσο εντυπωσιακό στη θέση “4”, ειδικά για να υποστηρίξει το μαρκάρισμα του Ισπανού.

Η δεύτερη επιλογή μου για σήμερα είναι ένας παίκτης που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα φέτος, πλην ελάχιστων παιχνιδιών. Αναφέρομαι στον Κώστα Σλούκα του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας playmaker γύρισε στο “λιμάνι” για να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Σε αγώνες, όπως ο αποψινός με αντίπαλο τη Ρεάλ, ο Μπαρτζώκας τον έχει ανάγκη ακόμα περισσότερο. Η αναγκαιότητα μιας καλής εμφάνισης σε συνδυασμό με την τιμή του Σλούκα που κυμαίνεται γύρω στο 1,5 εκατομμύριο, τον καθιστούν μια καλή επιλογή για τα γκαρντ.

Καλή διασκέδαση και ραντεβού την άλλη βδομαδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις