Campionato, η χαρά του… over

Campionato, η χαρά του… over

Άλλη μια κερδοφόρα ημέρα χθες καθώς η δυάδα στην Ιταλία πέρασε αέρα. Χρόνος για πανηγύρια και λοιπά δεν υπάρχει καθώς στον μαραθώνιο του στοιχήματος πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση για να πηδάς όλα τα εμπόδια που θα σου παρουσιαστούν.

Στοχεύοντας στην ταχύτητα

Στην Ριζούπολη η ΑΕΚ θα προσπαθήσει απέναντι στον Απόλλωνα να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από τις σερί απογοητευτικές εμφανίσεις της που έχουν δημιουργήσει κάκιστο κλίμα στην ομάδα και εν μέσω της φωτιάς που άναψε ο μάνατζερ του Λιβαϊα για την πιθανή μετακόμιση του Κροάτη στην Τουρκία. Μηδέν αυτοματισμοί, μηδέν φαντασία και κακή νοοτροπία για τους κιτρινόμαυρους και σε συνδυασμό με την εμμονή του Καρέρα να έχει τάσεις για αμυντικό προσανατολισμό ενώ η άμυνα και το κέντρο στηρίζονται σε αργούς παίχτες έχουν φέρει αυτά τα αποτελέσματα.

Ο Απόλλωνας… πετάει. Παράγει φάσεις, έχει αρχίσει να φαίνεται η δουλειά που γίνεται στο χορτάρι και οι βαθμοί μαζεύονται σιγά σιγά. Δεν έχει να φοβηθεί το ματς σήμερα και είμαι σίγουρος πως θα μπει να το χτυπήσει και όχι απλώς να περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου. Αποτέλεσμα στο τέλος δεν ξέρω αν θα πάρει, αλλά μπορεί να σκοράρει και να διπλασιάσει την κάβα μας.

Οι Ιταλοί σκοράρουν

Στη, γειτονική Ιταλία, που τείνει να εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα πρωτάθλημα εντελώς διαφορετικό από όσα είχαμε συνηθίσει η άμυνα πλέον έχει πάει περίπατο και η φιλοσοφία στις περισσότερες ομάδες έχει γίνει επιθετική.

Τρία over κράτησα και ευελπιστώ σε γκολ και θέαμα…

Τριάδα (απόδοσης 3.98)
16:00
Αταλάντα – Φιορεντίνα
Over 2,5
1.68
16:00
Νάπολι - Σαμπντόρια
Over 2,5
157
21:45
Μίλαν - Πάρμα
Over 2,5
1.51
Μονό
17:15
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Απόλλωνας over 0,5
2.08
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις