Αντίδραση για το 2.05

Αντίδραση για το 2.05

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Κυριακή σήμερα, σημαντικά παιχνίδια στο πρόγραμμα και ο El Jugador έχει ξεχωρίσει μία επιλογή.

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Καρέρα μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Μπορεί από την πλευρά της διοίκησης να μην υπάρχει, τουλάχιστον τούτη τη στιγμή, διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά και ο ίδιος ο Καρέρα γνωρίζει πως αν δεν βελτιώσει άμεσα εικόνα και αποτελέσματα, κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να συμβεί. Το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα στη φιλόξενη για την ΑΕΚ «Ριζούπολη» έχει τον χαρακτήρα του must-win. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός νίκης είναι σίγουρο πως θα αυξήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πίεση προς το πρόσωπο του Ιταλού και τα πράγματα θα αρχίσουν να στραβώνουν για τα καλά, όταν μάλιστα την Τετάρτη ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Καρέρα μετρά και ορισμένες πολύ σημαντικές επιστροφές, αφού ο Λιβάγια ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα είναι κανονικά διαθέσιμος, όπως και ο Λόπες που τόσο πολύ έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς ο Ινσούα δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Η ΑΕΚ από τη μέση και μπροστά έχει μια πληθώρα ποιοτικών επιλογών που τουλάχιστον τα παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους έχει τον τρόπο να τα παίρνει. Η ποιότητα που διαθέτουν Μάνταλος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Λιβάι Γκαρσία και Ολιβέιρα φτάνει, όπως έχουμε δει στους προηγούμενους αγώνες, ώστε η ομάδα να κερδίζει τέτοιου τύπου ματς.

Σήμερα αντιμετωπίζει και έναν Απόλλωνα που μετρά δύο πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς λείπει ο καλύτερος ως τώρα ποδοσφαιριστής του, ο Τόμας, λόγω καρτών, όπως και ο βασικός χαφ και πρώτος σκόρερ Φατιόν. Θαρρώ, λοιπόν, πως η ΑΕΚ σήμερα με την ποιότητα που έχει επιθετικά, θα βγάλει αντίδραση και θα φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Συνεπώς πηγαίνω με το διπλό το οποίο αν το συνδυάσουμε με over 1,5 τέρματα το αγοράζουμε σε μία αρκετά καλή απόδοση.

Μονό
17:15
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
2 & over 1,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις