Κορεατική υπεροχή με 2.15

Κορεατική υπεροχή με 2.15

Ούτε η χάρη του Αγίου Σπυρίδωνα βοήθησε ιδιαίτερα στη βόλτα μας στη Γερμανία. Η βασική πρόταση της στήλης καταδικάστηκε από νωρίς στο Μόναχο, αφού οι γηπεδούχοι της 1860 σκόρπισαν την ομάδα του Βάλντχοφ με 5-0, προηγούμενοι με 3-0 από το ημίχρονο. Ευτυχώς σώσαμε τα προσχήματα με τη δεύτερη επιλογή, αφού η ισοπαλία μεταξύ της Βερλ και της Βικτόρια με 1-1 επιβεβαίωσε το διπλασιασμό της πρότασης.

Προχωράμε με τη πεποίθηση ότι η ρέντα μας θα αλλάξει σύντομα, η διαχείριση των άσχημων αποτελεσμάτων είναι αυτή που πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο.

Συνιστώ λοιπόν ορθή αντιμετώπιση των πρόσκαιρων αποτυχιών, με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός του συνεχούς πονταρίσματος. Κλείστε για μερικές μέρες τις εφημερίδες και τα κινητά, ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και επιστρέψτε στο παιχνίδι, όταν νιώσετε καλύτερα.

Τσεκάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό

Μια και μοναδική επιλογή για σήμερα, αφού ο τελικός της Ανατολικής Ζώνης του ασιατικού Champions League επισκιάζει οποιοδήποτε άλλο αγώνα στο πρόγραμμα της Κυριακής.

Μετά από τρεις εβδομάδες συνεχών αγώνων στα γήπεδα της Ντόχα έφτασε λοιπόν η ώρα να αναδειχθεί ο δεύτερος φιναλίστ του μεγάλου τελικού της 19ης Δεκέμβρη. Υπενθυμίζω, ότι η ιρανική Περσέπολις περιμένει τον αντίπαλο της, ο οποίος θα προκύψει από το σημερινό αγώνα, με την Ουλσάν από τη Νότια Κορέα και τη Βίσελ Κόμπε από την Ιαπωνία να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Με το απόλυτο των νικών (7) επί καταριανού εδάφους οι τυπικά γηπεδούχοι της Ουλσάν έχουν παρουσιάσει στο κοινό μοναδικές παραστάσεις. Ποδόσφαιρο κυριαρχίας, με την επίθεση της να πετάει φωτιές και μ.ο που πλησιάζει τα 3 γκολ ανά ματς. Εξίσου αποτελεσματική και αμυντικά, αφού δέχθηκε ελάχιστα γκολ στο τουρνουά, με συνεχή πίεση και ατελείωτα τρεξίματα από τους οπισθοφύλακές της.

Μαεστρική και η διαχείριση του ρόστερ από το τεχνικό της Κιμ Ντο Χουν, αφού το συνεχές ροτέισον δεν επηρέασε καθόλου την απόδοση της ομάδας του, κρατώντας άπαντες φρέσκους και ετοιμοπόλεμους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πολλά γκολ ήρθαν από παίκτες που πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη καταστροφική εγχώρια σεζόν η Ουλσάν δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να φτάσει μέχρι τέλους, διεκδικώντας για πρώτη φορά μετά το 2012 το στέμμα του πρωταθλητή Ασίας.

Απέναντι της λοιπόν θα βρεθεί σήμερα η πρωτάρα στη διοργάνωση Βίσελ της Κόμπε. Η ομάδα του Ινιέστα και του Βερμάαλεν κατάφερε στη παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση να διεκδικεί με αξιώσεις το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Ο δρόμος άνοιξε διάπλατα μετά τη πρωτιά στον όμιλο, αφού χρειάστηκε μόλις μία νίκη, αυτή απέναντι στην κινεζική Γκουάνγζου. Από εκεί και πέρα χάρη στη μαεστρική καθοδήγηση του πολύπειρου Ινιέστα καθάρισε εύκολα τη πρόκριση εναντίον της Σανγκάη, πριν φτάσει στα ημιτελικά εναντίον της Σουγουόν, όπου χρειάστηκε 120 λεπτά και 7 εύστοχα πέναλντι για να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της.

Στηρίζει πολλά στον Ινιέστα, του οποίου η απουσία τόσο στο προηγούμενο ματς, όσο και στο σημερινό λόγω τραυματισμού αναμένεται καταλυτική. Η σεζόν στην Ιαπωνία κύλησε απογοητευτικά, αφού το χάλι της στο αμυντικό κομμάτι βγάζει μάτια. Επιθετικά έχει παίκτες, οι οποίοι έχουν τη ποιότητα να δημιουργήσουν πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα, αλλά γενικά η ομάδα δεν έχει το απαραίτητο βάθος στο πάγκο της για να καλύψει το κενό του Ισπανού μέσου.

Με δεδομένη λοιπόν τη κούραση από το ψυχοφθόρο ματς εναντίον της Σουγουόν αλλά και την απουσία του Ινιέστα πρέπει σήμερα να υπερβάλει εαυτόν, εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Ο τεχνικός της, Μιούρα, πονοκεφαλιάζει για τη κατάρτιση της καλύτερης δυνατής 11αδας, με το χρόνο ξεκούρασης και αποκατάστασης να είναι ελάχιστος.

Ειλικρινά δεν βλέπω με ποιο τρόπο θα μπορέσει να σταματήσει την Ουλσάν ή έστω να τη περιορίσει, όταν παίζοντας με παίκτη παραπάνω εναντίον της Σουγουόν δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Σίγουρα σε τέτοια ματς παίζει μεγάλου ρόλο η ψυχολογική προετοιμασία και η θέληση για νίκη. Στο κομμάτι αυτό θαρρώ ότι η Ουλσάν έχει πιάσει ταβάνι, αφού η αυτοπεποίθησή της είναι ολοφάνερη μέσα στο γήπεδο. Δεν φοβήθηκε ούτε λεπτό την εξίσου δυνατή Γκοουάν, όταν αυτή πίεζε για να μειώσει το σκορ, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο αποφασισμένη είναι να φτάσει μέχρι τέλους, κάτι που αναμένω να γίνει και σήμερα.

Κάπως έτσι πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα για να χαθεί η νίκη και η πρόκριση για τους Κορεάτες. Ο άσος άνοιξε κοντά στο διπλασιασμό και έχει ήδη πάρει τη κατηφόρα χάνοντας την αξία του. Έτσι θα ανεβάσω το ρίσκο συνδυάζοντας τον άσο με τη πιθανότητα να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ στο παιχνίδι. Η Κόμπε είναι επιρρεπής στο λάθος και δύσκολα θα αντέξει στη πίεση των Κορεατών, οι οποίοι θα θελήσουν να κλειδώσουν ένα πιθανό προβάδισμα στο σκορ.

Από εκεί και πέρα έχοντας παρακολουθήσει όλα τα ματς και των δύο στο Κατάρ θα κυνηγήσω και το ενδεχόμενο οι Κορεάτες να πετύχουν γκολ και στα δύο ημίχρονα, σενάριο που τριπλασιάζει το ποντάρισμα μας. Με τη ψυχολογία σαφώς υπέρ της η Ουλσάν θα κυνηγήσει άμεσα το γκολ, θέλοντας να δείξει ποιος είναι το αφεντικό του ματς. Σε κανένα από τα παιχνίδια της δεν έδειξε διάθεση να παίξει με σκοπιμότητα, αντίθετα σε όλα μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό.

Μονό combo
12:00
Ουλσάν - Βίσελ Κόμπε
1 & over 1,5
2.15
Ρίσκο
12:00
Ουλσάν - Βίσελ Κόμπε
Γκολ Ουλσάν και στα δύο ημίχρονα
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις