ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Δε νικά στο ημίχρονο, δε χάνει τελικό...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Δε νικά στο ημίχρονο, δε χάνει τελικό...

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Δε νικά στο ημίχρονο, δε χάνει τελικό…

Δε νικά στο ημίχρονο, δε χάνει τελικό...

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Εξαιρετικό κλείσιμο στους ομίλους του Champions League, οι ομάδες της Μαδρίτης πέρασαν εύκολα στην επόμενη φάση. Εννοείται ότι πήγαμε στο ταμείο και από τις μακροχρόνιες επιλογές μας αφού επιβεβαιώθηκαν οι επιλογές μας με το 1-2 των Ντόρτμουντ και Λάτσιο, οι Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι δεν ηττήθηκαν ενώ η Σαχτάρ έκανε την έκπληξη και τερμάτισε στην τρίτη θέση πληρώνοντας μας σε απόδοση 4.75.

Λίγες επιλογές για σήμερα, θα στηρίξω την αγαπημένη μου Τράμπζονσπορ, περιμένω πολλές κάρτες στο ντέρμπι της Μαδρίτης ενώ θα ποντάρουμε και στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κολομβίας

Καϊσέρισπορ – Τράμπζονσπορ

Πηγαίνουμε στην Τουρκία για την αναμέτρηση της Καϊσέρισπορ με την Τράμπζονσπορ. Η αλλαγή προπονητή και στις δύο ομάδες έδρασε θετικά αφού και αμφότερες είναι αήττητες στους τρεις τελευταίους αγώνες. Όσοι διαβάζετε τακτικά στην στήλη μου γνωρίζετε ότι περιμέναμε την αγωνιστική άνοδο και των δύο ομάδων και ποντάραμε σε αυτήν. Μία φορά μας πλήρωσε η γηπεδούχος στο 0-0 με την Καραγκουμρούκ ενώ η Τράμπζονσπορ επιβεβαίωσε το 1Χ & under 3,5 με τη Σίβασπορ και μας πήγε ταμείο.

Σήμερα έρχονται αντιμέτωπες σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους αφού διαθέτουν πολύ καλύτερο υλικό και προσπαθούν να αναρριχηθούν στην βαθμολογία. Εννοείται ότι θα ποντάρουμε με κάλυψη στο Χ, και οι δύο ομάδες δείχνουν να βολεύονται συχνά με την ισοπαλία, σε συνδυασμό με το under 3,5 αφού και οι δύο ομάδες τρέχουν σερί με συνεχόμενα under 2,5.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της Μαδρίτης και το παιχνίδι της Ρεάλ εναντίον της Ατλέτικο. Και οι δύο προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα για το Champions League και πρόκριση στην επόμενη φάση. Όπως σας είπα και στην στήλη της Τετάρτης πρόκειται για δύο μεγάλα μεγέθη που δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός διοργάνωσης τόσο νωρίς. Στα εγχώρια η Ατλέτικο είναι εξαιρετική ως τώρα, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα από την δεύτερη Σοσιεδάδ. Η Ρεάλ βρίσκεται ήδη έξι βαθμούς πίσω και πρέπει να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι πάση θυσία. Περιμένω πολύ κλειστό παιχνίδι, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και λίγα γκολ.

Δεν θα μπλέξω με κάποιο σημείο, θα στραφώ στις κάρτες αφού παραδοσιακά βγαίνουν πολλές σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πιθανή η ισοπαλία για όσους θέλουν να ρισκάρουν.

Σάντα Φε – Εκιδάδ

Για το τέλος άφησα τον ημιτελικό πρωταθλήματος Κολομβίας μεταξύ Σάντα Φε και Εκιδάδ. Όσοι μας ακολουθείτε στο Τelegram γνωρίζετε ήδη για τις δυνατότητες της Σάντα Φε, την στηρίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και μας δικαίωσε. Στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αρκετά καλύτερη, προηγήθηκε σχετικά εύκολα με 0-1 και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι. Στο 73’ δέχτηκε κόκκινη κάρτα, παρόλα αυτά δεν δέχθηκε σημαντική πίεση. Ισοφαρίστηκε στο 89 μετά από ολιγωρία στην άμυνα της. Σημαντικό στατιστικό ότι η Εκιδάδ είχε μόλις 2 σουτ σε ολόκληρο το παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει. Πολλά τα παράπονα από την διαιτησία για τους φιλοξενούμενους.

Αρκετά ανώτερη η Σάντα Φε, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι. Πλασματικό το 1-1, άξιζε την νίκη. Περιμένω να μπει δυνατά και να καθαρίσει την πρόκριση στον τελικό από νωρίς. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.

Μονό
15:00
Καϊσέρισπορ - Τράμπζονσπορ
X2 & under 3,5
1.80
Δυάδα (απόδοσης 2.82)
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
Οver 1,5 κάρτες κάθε ομάδα
1.57
02:30
Σάντα Φε - Εκιδάδ
1
1.80
Σύστημα 2-3 (απόδοση τριάδας 9.63)
15:00
Καϊσέρισπορ - Τράμπζονσπορ
X ημίχρονο
2.17
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
2Χ ημίχ. / 1Χ τελ.
2.30
02:30
Σάντα Φε - Εκιδάδ
Εκιδάδ under 0,5
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις