Combo μέχρι 3.50 και… poleman

Combo μέχρι 3.50 και... poleman

Χαιρετώ τους απανταχού Κουβανέζους. Στις λεπτομέρειες χάθηκαν τα 2 από τα 3 τρία σημεία που πονταρίστηκαν. Στο Αλεξάνδρειο, Άρης και Προμηθέας σούταραν μαζί 66 ελεύθερες βολές και εντέλει η ομάδα της Πάτρας πέτυχε 83 πόντους ενώ δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του Pole Position ο Τζορτζ Ράσελ όντας 0,023 (!!!) δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Μπότας. Ύστερα από μία εβδομάδα επιστρέφω με combo διάθεση.

Ανεβάζει στροφές

Ο Μπόλονι έχει αρχίσει και περνάει το στίγμα του και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο αγώνα με τον αγώνα. Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ, πέτυχε 2 γκολ με τον Μακέντα και τον Κουρμπέλη, δεν απειλήθηκε, και πήγε στα αποδυτήρια γνωρίζοντας πως η μισή δουλειά είχε γίνει. Στο δεύτερο μέρος φρόντισε να κλείσει τους χώρους, να μην επιτρέψει την ανάπτυξη του δικεφάλου από τον άξονα και εξασφάλισε μία πολύ σημαντική νίκη.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το “τριφύλλι” με το ίδιο σκορ (2-1) που θέλει να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης με σκοπό να εξασφαλίσει όσο πιο σύντομα την είσοδο στην εξάδα και στην πορεία να κοιτάξει και πιο ψηλά. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν περιμένω να δω διαφορετική εικόνα, πίεση από πρώτο λεπτό για τον Παναθηναϊκό, ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να ασκήσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα της Ηπείρου. Από την άλλη, δεν περιμένω από τον ΠΑΣ να κλειστεί στην άμυνά του, θα δημιουργήσει φάσεις και θα κυνηγήσει το γκολ, κάτι που έχει καταφέρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του όπου και έχει πετύχει τα 9 από τα 13 εφετινά του τέρματα.

Ντέρμπι τίτλου στη Μαδρίτη

Ρεάλ και Ατλέτικο θα αναμετρηθούν στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο στο απόλυτο ντέρμπι της αγωνιστικής. Και οι δύο προέρχονται από νίκη-πρόκριση μεσοβδόμαδα στο Champions League, η μεν Ρεάλ κόντρα στην Γκλάντμπαχ (2-0) και η δε κόντρα στην Σάλτσμπουργκ εκτός (0-2). Στην Ισπανία η Ατλέτικο βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας δεχτεί μόλις 2 τέρματα σε 10 αγώνες με διαφορά 6 βαθμών από την Βασίλισσα, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο.

Παιχνίδι ”τελικός” για την ομάδα του Ζιντάν, που χρειάζεται μόνο την νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της διατήρησης των σκήπτρων της. Έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στην Γκλάντμπαχ όπου δημιούργησε 20 τελικές προσπάθειες, είχε 2 δοκάρια ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα. Απέναντι όμως στην συμπολίτισσα καλείται να διασπάσει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η Ατλέτικο από την μεριά της θα κάνει το παιχνίδι της, θα θελήσει να δυσκολέψει την ανάπτυξη της Ρεάλ και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα της αντιπάλου της. Με νίκη θα γίνει το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, ενώ και η ισοπαλία θα την διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

17 σερί ματς αήττητη

Από τις 20 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με την Λίβερπουλ (0-2) έχει να ηττηθεί η Τσέλσι που μετράει πλέον 17 παιχνίδια χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή ενώ προκρίθηκε ως πρώτη στους 16 του Champions League. Εντελώς αντίθετη εικόνα δείχνει η Έβερτον με μόλις 1 νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια αλλά και πολλά αμυντικά προβλήματα σε αυτό το διάστημα με παθητικό 13 γκολ (δέχεται 1,85 γκολ ανά παιχνίδι).

Στο ”Γκούντισον Παρκ” όμως, η Τσέλσι έχει να κερδίσει 3 χρόνια, με τελευταίο διπλό στις 30 Απριλίου του 2017 (3-0) και αυτό το σερί θα επιχειρήσει να σταματήσει σήμερα η ομάδα του Λάμπαρτ, που διανύει περίοδο τρομακτικής φόρμας, σκοράρει κατά ριπάς και δείχνει ότι φέτος κοιτάει αποκλειστικά και μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω, δεν θα κλειστεί καμία από τις δύο ομάδες, μιας και οι δύο σκοράρουν αρκετά εύκολα και θεωρώ ότι το πρώτο λόγο τον έχει η Τσέλσι που μέσα σε όλα δείχνει να αντιμετωπίζει χωρίς προβλήματα τα συνεχόμενα παιχνίδια της.

Η επιστροφή του πρωταθλητή

Ο Λιούις Χάμιλτον ξεπέρασε τον covid-19, και μετά από τρία αρνητικά τεστ σε διάστημα 6 ημερών θα πάρει κανονικά μέρος στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που διεξάγεται στην ”Γιας Μαρίνα” του Άμπου Ντάμπι. Σε ένα circuit όπου ο Βρετανός έχει κατακτήσει της περισσότερες pole positions (5) αλλά και νίκες (5) ενώ έχει βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του podium στα τρία από τα τέσσερα τελευταία Grand Prix. Παράλληλα, η Mercedes μετράει 6 συνεχόμενες νίκες και θα προσπαθήσει να τις αυξήσει στον αγώνα της Κυριακής.

Απόλυτος κυρίαρχος στις κατατακτήριες δοκιμές φέτος, μένει να δούμε πόσο και αν έχει επηρεαστεί από την περιπέτεια υγείας του αλλά πιστεύω ότι δεν θα δυσκολευτεί να βρεθεί στην pole position στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κλείσει ιδανικά μία αξέχαστη για τον ίδιο χρονιά αλλά και να υπενθυμίσει σε όλους πως παραμένει το απόλυτο φαβορί και για το επόμενο πρωτάθλημα.

Μονό
15:00
Grand prix Άμπου Ντάμπι
Pole position: Χάμιλτον
1.80
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
1 & over 1,5
2.00
Δυάδα (απόδοσης 3.53)
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης
1Χ & over 1,5
1.86
22:00
Έβερτον-Τσέλσι
Goa/goal & over 2,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις