Κάτι κουρασμένα παλικάρια

Κάτι κουρασμένα παλικάρια

Καλημέρα συναγωνιστές. Αυτό που γίνεται με τη Λιλ είναι πραγματικά απίθανο. Σκοράρει σε όλα τα ματς από την αρχή της χρονιάς είτε στις εγχώριες διοργανώσεις είτε στην Ευρώπη. Μάλιστα, αυτή η επίδοση έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι που έδινε φιλικά. Τελευταία φορά που δεν σκόραρε σε (έστω και φιλικό) ήταν τέλη Ιουλίου κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.

Από τότε μετράει 22 συνεχόμενα παιχνίδια που παραβιάζει την αντίπαλη εστία. Ο γερόλυκος Μπουράκ Γιλμάζ διανύει τη δεύτερη νιότη του κι ας μην ξεκινάει βασικός. Έχει πάρει μόνος του την ομάδα όταν τον χρειάζεται και σκοράρει αρκετά, ειδικά όταν έρχεται από αλλαγή. Οι «λιλουά» έχουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση και πιο συγκεκριμένα εντός έδρας σκοράρουν με ρυθμό δύο γκολ ανά ματς. Όμως, μπορεί να σκοράρουν ακατάπαυστα, αλλά μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Λογικό είναι κάποια στιγμή να κλατάρουν. Μιας που ξεμπέρδεψαν με την Ευρώπη (προσωρινά), περιμένουν την διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Σήμερα, απέναντι στη Μπορντό ίσως να έχουν πρόβλημα, αφού η Γιρονδίνοι δεν είναι του πεταματού. Ειδικά στο χώρο του κέντρου έχουν πολύ καλές μονάδες. Μπορεί να έχουν χάσει τα μισά παιχνίδια που έχουν δώσει μακριά από την έδρα τους, αλλά σχεδόν πάντα καταφέρνουν και βρίσκουν ένα γκολ. Μοναδικό ματς που δεν σκόραρε η Μπορντό εκτός έδρας ήταν στο 4-0 από την κατά πολύ καλύτερή της Μονακό. Πολύ πιθανό, λοιπόν, να σκοράρει σήμερα απέναντι στην κουρασμένη Λιλ, που είναι έτοιμοη να «σκάσει».

Πάμε τώρα σ’ ένα ματς στο Βέλγιο όπου δεν καταλαβαίνω τον φαβοριτισμό της Μαλίν. Υποδέχεται την Μπέβερεν με την οποία έχουν έναν βαθμό διαφορά. Ναι, οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις απουσίες αλλά οι δύο είναι μακροχρόνιες, ο ένας δεν είναι στα πλάνα του προπονητή, μόνον ο Αμερικανός Έφορντ έπαιζε βασικός αλλά δεν είναι και ο πρώτος σκόρερ. Εκτός αυτού, οι δύο ομάδες βρίσκονται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και σε όλα τα παιχνίδια κατεβαίνουν με το σκεπτικό «όσα πάνε κι όσα έρθουν».

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός έδρας απ’ ότι οι γηπεδούχοι εντός. Και οι δύο ομάδες δέχονται δύο γκολ ανά παιχνίδι. Επιπρόσθετα, σκοράρουν σε κάθε αγωνιστική άσχετα το πόσα τρώνε. Ειδικά , οι «μαλινουά» (σ.σ. ράτσα σκύλου) βρίσκουν δίχτυα για 10 συνεχόμενα ματς. Τέλος, έχουν 8 συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας.

Στο δια ταύτα, δεν θα ρισκάρω σε κάποιο σημείο αν και ο άσος μου φαίνεται ύποπτα χαμηλός με την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες, αλλά θα πορευτώ με το αμφίτερμα και να μπουν πάνω από δύο γκολ.

Μονό
18:00
Λιλ – Μπορντό
Goal/goal
2.11
Δυάδα (απόδοσης 4.00)
18:00
Λιλ – Μπορντό
Goal/goal
2.11
21:45
Μαλίν – Μπέβερεν
Goal/goal & over 2,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις