ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Κάπου θα κάτσει η έκπληξη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κάπου θα κάτσει η έκπληξη

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Κάπου θα κάτσει η έκπληξη

Κάπου θα κάτσει η έκπληξη

Στην προημιτελική έφτασε το Scottish Open του σνούκερ και παρά την κούραση από τα διαδοχικά τουρνουά, στην τελική οκτάδα έχουν φτάσει πέντε κορυφαίοι παίκτες.

Αν και μετά την κορύφωση του UK Championship, με τον συναρπαστικό τελικό της περασμένης Κυριακής, το ενδιαφέρον για το τρίτο τουρνουά της σειράς Home Nations (που διεξάγεται κι αυτό στο Μίλτον Κέινς της Αγγλίας) έχει σαφώς περιοριστεί, η καλή πορεία τόσων μεγάλων ονομάτων μάς εγγυάται ένα πολύ ενδιαφέρον τριήμερο, αρχής γενομένης από σήμερα, με τους προημιτελικούς.

Ξεχωρίζει, ασφαλώς, ο αγώνας του Ρόνι Ο’Σάλιβαν με τον Ντινγκ Τζουνχούι, ένα ιδιαίτερο ντέρμπι μεταξύ δύο χαρισματικών παικτών, χωρίς ωστόσο κανείς από τους υπόλοιπους αγώνες να υπολείπεται σε ενδιαφέρον. Με αυτό το ματς, όμως, όπως και το άλλο βραδινό (21:00), ανάμεσα στον Κάιρεν Γουίλσον και τον Τζέιμι Τζόουνς, θα ασχοληθούμε το απόγευμα. Στο παρόν σημείωμα, περιλαμβάνονται εκτιμήσεις για τους απογευματινούς προημιτελικούς.

Στις 14:00, ο Μαρκ Σέλμπι αντιμετωπίζει τον Ρίκι Γουόλντεν, ο οποίος τρία χρόνια μετά την εμφάνιση του προβλήματος δισκοπάθειας, εξαιτίας του οποίου έχασε πολλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, εμφανίζεται και πάλι ικανός για σπουδαία πράγματα. Στο UK Championship απέκλεισε τον Μαρκ Γουίλιαμς και στη συνέχεια πάλεψε αρκετά το ματς με τον Τζαντ Τραμπ στον γύρο των «16». Σ’ αυτό το τουρνουά έφτασε ένα βήμα πιο μακριά αποκλείοντας τον Μαρκ Άλεν και θέλει να πάει ακόμα πιο πέρα – όσοι παρακολουθείτε σνούκερ πριν από το 2017, θυμάστε ότι ο Γουόλντεν έχει κατακτήσει τρία βαθμολογούμενα τουρνουά.

Βέβαια, ο Σέλμπι είναι… ο Σέλμπι. Δεν πιάνεται εύκολα κορόιδο (αν και η συντριβή με 4-0 από τον Λούκας Κλέκερς στο Northern Ireland Open απέδειξε ότι δεν είναι άτρωτος ακόμα κι από τους «μικρούς») και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα κυνηγήσω, πάντως, την έκπληξη, αφήνοντας περιθώρια και για νίκη του Σέλμπι (έως 5-3 όμως, όχι πιο εύκολα).

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το ματς, θα αρχίσει η μάχη του Τζαντ Τραμπ με τον Λι Χανγκ (το 16:00 είναι ενδεικτικό ως ώρα έναρξης, λογικά δεν θα είναι έτοιμα τα πράγματα να αρχίσουν πριν τις 17:00), η οποία έχει επίσης ξεκάθαρο φαβορί. Ο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης προσπαθεί να αφήσει πίσω του την οδυνηρή ήττα από τον Νιλ Ρόμπερτσον στον τελικό του UK Championship και χωρίς, ουσιαστικά, να πάρει ανάσα έφτασε στους «8» του επόμενου τουρνουά. Η κούραση πάνω του έχει γίνει αισθητή: Δεν βγάζει με την ίδια ευκολία μεγάλα break, παραμένει όμως εξαιρετικός στο safety παιχνίδι του και χάρη σ’ αυτό κυρίως νίκησε χθες το βράδυ τον Μαρκ Γουίλιαμς με 4-1 (ποιος να το περίμενε πριν από λίγα χρόνια). Επομένως, δεν θα είναι απίθανο ο Λι Χανγκ να του κάνει τη ζημιά.

Βέβαια, ο 30χρονος Κινέζος έχει ένα θέμα. Αν και είναι πολύ καλός παίκτης, όπως μαρτυρά η σταθερή παρουσία του στο top 48 της κατάταξης, ζορίζεται υπερβολικά όταν αγωνίζεται στα τηλεοπτικά τραπέζια και αδυνατεί να παρουσιάσει τις πραγματικές του δυνατότητες. Το είδαμε και στον πρόσφατο αγώνα του με τον Ρόμπερτσον για το UK Championship και είναι ένα φαινόμενο που απαντάται συχνά στο σνούκερ. Όπως κι αν διαχειριστεί, πάντως, τον σημερινό αγώνα του με τον Τραμπ, περιμένω να πάρει τουλάχιστον τρία frames. Επειδή περιμένω τον Τραμπ να «λυγίσει» πριν τον τελικό, αλλά φοβάμαι να στηριχθώ στον Λι για τους λόγους που προανέφερα, το over 7,5 frames δίνει μία εξαιρετική λύση.

Μονό
14:00
Σέλμπι - Γουόλντεν
2 (+2,5)
1.70
Μονό
16:00
Τραμπ - Λι Χανγκ
Over 7,5 frames
2.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις