Τα μωρά του Γκαρσία και 4.10… διημέρου

Τα μωρά του Γκαρσία και 4.10… διημέρου

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που ο κόσμος της έχει μάθει να ζει μέσα στην ηλιοφάνεια κάνοντας βόλτες και απολαμβάνοντας την ζωή, ξημέρωσε μια Πέμπτη με πολύ αέρα και βροχή εν μέσω καραντίνας . Το μόνο που κυλάει φυσιολογικά είναι η αθλητική δραστηριότητα , αν και αυτή για να αντέξει στην όλη κατάσταση πρέπει να περάσει μέσα από χίλια κύματα και πολλές διαφορετικές καταστάσεις λειτουργικά και οπτικά.

Το στοίχημα όμως δεν σταματάει ποτέ, οπότε εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι την δουλειά μας ταπεινά με σκοπό το ταμείο και την απόλαυση του να βλέπουμε μπαλιτσα. Είτε αυτή είναι η πορτοκαλί σπυριάρα , είτε η αγαπημένη μας… πόρνη, όπως αποκάλεσε κάποτε ο Ίβιτσα Όσιμ την μπάλα του ποδοσφαίρου.

Τόπο στα νιάτα για τον ΠΑΟΚ που κατάφερε να βάλει τα χέρια του και να βγάλει τα μάτια του την προηγούμενη εβδομάδα στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να χάσει 2-1 από την αδιάφορη Ομόνοια και να αποκλειστεί από την συνέχεια του θεσμού. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από πέντε σερί νίκες και την Κυριακή τον περιμένει ο ανεβασμένος φέτος Άρης σε ένα ντέρμπι φωτιά με βάση την αντιπαλότητα αλλά και την βαθμολογική σημασία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα δώσει ευκαιρίες στα… μωρά του. Στα Ελληνόπουλα που τόσο καυχιούνται όλοι στον οργανισμό του ΠΑΟΚ για το μέλλον και την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες των ασπρόμαυρων επί εποχής Σαββίδη.

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ απόψε η πρωτάρα στον θεσμό Γρανάδα η οποία στην παρθενική της εμφάνιση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης έδειξε σοβαρό πρόσωπο σε όλα της τα ματς, και κατάφερε να πάρει την πρόκριση και να ταξιδεύει στην Τούμπα άνετη και ωραία.

Θα ξεκουραστούν βασικοί παίκτες και από τις δύο ομάδες απόψε, θα πάρουν τις ευκαιρίες τους οι ρεζέρβες και περιμένω ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες αλλά με πολύ γρήγορο ρυθμό και ένταση.

Η πρόταση μου θα είναι στα στατιστική επιλογή καθώς θα ποντάρουμε στις over 4,5  τελικές στην εστία για τον «δικέφαλο του Βορρά». Η απόδοση του διπλασιασμού είναι άκρως ικανοποιητική και θαρρώ πως μπορεί να μας πληρώσει ακόμα και πριν την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Με φόρα ο Ολυμπιακός

Η επόμενη επιλογή μας θα είναι από τον χώρο του μπάσκετ και την Euroleague όπου ο Ολυμπιακός στον αστερισμό της τεράστιας εκτός έδρας νίκης επί της Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα. Εφόσον μπορείς την Τρίτη γιατί να μην μπορείς και την Πέμπτη; Το σίγουρο είναι πως αν ο Σλούκας επαναλάβει την εμφάνιση της Τρίτης και απόψε ο Ολυμπιακός θα κάνει περίπατο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν τεράστια ανάγκη την νίκη που θα δώσει ώθηση για την συνέχεια της διοργάνωσης απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ερυθρός Αστέρας  που είναι ομάδα με εμπειρία στον πάγκο αλλά χτυπητές αδυναμίες αγωνιστικά.

Δεν πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας θα αφήσει το διπλό της Ισπανίας να πάει χαμένο στο Βελιγράδι. Νίκη του Ολυμπιακού στο 2.15.

Από σήμερα για αύριο ποντάρει σημείο στον αγώνα ανάμεσα στη Χίμκι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν πολύ πώς να μην το κάνουν άλλωστε όταν έχουν μπροστάρη τον Αλεξέι Σβεντ;) αλλά η άμυνα τους είναι ανύπαρκτη με αποτέλεσμα όλοι τους οι αγώνες να μοιάζουν περισσότερο σε αγώνες επίδειξης παρά σε αγώνες με τόσο μεγάλο κίνητρο. Στην αντίπερα όχθη η ΤΣΣΚΑ έχει πάρει φωτιά επιτέλους επιθετικά και δεν την σταματάει τίποτα. Τα πάντα οδηγούν σε σκορ και θέαμα…

Μονό
19:55
ΠΑΟΚ - Γρανάδα
ΠΑΟΚ οver 4,5 σουτ προς την εστία
2.00
Euroleague, δυάδα διημέρου (απόδοσης 4.10)
20:00
(10/12) Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
2
2.15
19:00
(11/12) Χίμκι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Οver 163,5
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις