Ημιτελικός στο 2.50

Ημιτελικός στο 2.50

Καλημερίζω άπαντες. Μετά τους προημιτελικούς στην ανατολική ζώνη του ασιατικού Champions League οι 4 μονομάχοι, οι οποίοι ερίζουν για το δεύτερο εισιτήριο στο μεγάλο τελικό της 19ης Δεκέμβρη, είχαν 3ημερο ρεπό για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για τις σημερινές μάχες.

Μαζί τους πήραμε και εμείς τις απαραίτητες ανάσες, κάνοντας παράλληλα τις απαραίτητες δεήσεις στη θέα τύχη, η οποία μας έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη τελευταία μας πρόταση. Πιο εύκολα χωνεύεται η πλήρης αστοχία μιας ανάλυσης, πάρα όταν χάνεται η πρόταση εξαιτίας χαμένων ευκαιριών και λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων. 2-0 η Κόμπε, με το ζητούμενο γκολ της Σανγκάης να μπαίνει και να ακυρώνεται λανθασμένα στο πρώτο ημίχρονο και τις ευκαιρίες να χάνονται η μία πίσω από την άλλη στην επανάληψη. Έτσι, over και αμφίτερμα δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε τον έναν εκ των δύο ημιτελικών, την απόλυτη μονομαχία δηλαδή ανάμεσα στις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του τουρνουά, Ουλσάν και Γκοουάν. Σέντρα του ματς στις 12:00 με το VAR να ενεργοποιείται πλέον μέχρι και το τέλος της φετινής διοργάνωσης.

6/6 και 16

Έχουμε γράψει από εδώ πολλές φορές για τους Κορεάτες, οι οποίοι εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής έχοντας το απόλυτο των νικών με 6/6 και διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση από όλες συνολικά τις ομάδες που έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση με 16 γκολ. Με τις εμφανίσεις της στο Κατάρ η Ουλσάν έχει κάνει τους φίλους της να ονειρεύονται το φετινό τίτλο, ως βάλσαμο για τις συνεχόμενες εγχώριες αποτυχίες των τελευταίων ετών.

Έχοντας τρομερό βάθος στο ρόστερ της, κατάφερε να μην επηρεαστεί από τις αναγκαστικές απουσίες βασικών στελεχών της κάνοντας περίπατο στον όμιλό της, ενώ και η Βίκτορι στα προημιτελικά δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο προς το τελικό. Μοναδική απώλεια το δεξί εξτρέμ της, Γιουνγκ Χουν Σουνγκ, ο οποίος έσπασε τον αστράγαλό του στο τελευταίο ματς.

Η κινεζική Γκοουάν μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, με την επιτυχία της ομάδας να πιστώνεται στο Γάλλο προπονητή της Ζενεζιό. Ο πρώην προπονητής της Λυών έχει βέβαια τη τύχη να διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό και πλήρες ρόστερ, αλλά η διαχείρισή του και κυρίως οι άκρως πειστικές εμφανίσεις της ομάδας, με την απαράμιλλη τακτική προσήλωση και τις επιδόσεις της σε άμυνα και επίθεση είναι εντυπωσιακή.

Ρενάτο Αουγκούστο, Άλαν, Βιέρα και Φερνάντο είναι οι στυλοβάτες της αήττητης πορείας των Κινέζων μέχρι το σημερινό ημιτελικό, με την ομάδα του Πεκίνου να ψάχνει τη πρώτη νίκη της εναντίον της Ουλσάν, καθώς στις προηγούμενες 4 αναμετρήσεις των δύο τους στα πλαίσια της διοργάνωσης μετράει αντίστοιχες ήττες.

Την έχουν αναγάγει σε επιστήμη

Περιμένω ένα άκρως ενδιαφέρον και συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι. Πρωτάρηδες οι Κινέζοι σε αυτή τη φάση σίγουρα θα προσεγγίσουν προσεκτικά τον αγώνα. Η μάχη θα κριθεί στον έλεγχο του κέντρου. Πιστεύω ότι οι Κορεάτες θα προσπαθήσουν να τρέξουν τους Κινέζους και να χτυπήσουν στο δεύτερο ημίχρονο ακριβώς στη κούραση των αντιπάλων τους. Τη συγκεκριμένη τακτική την έχουν αναγάγει σε επιστήμη σε όλη τη διοργάνωση με πολλά γκολ στο τελευταίο κομμάτι των αγώνων.

Διαθέτουν την πολυτέλεια οι αλλαγές τους να μην επηρεάζουν στο ελάχιστο την απόδοσή τους και ίσως αυτό να είναι το κλειδί της τελικής τους επικράτησης. Ο Ζενεζιό είναι αρκετά έμπειρος τεχνικός για να αφήσει την τύχη του αγώνα στις ορέξεις των Κορεατών και είμαι σίγουρος ότι έχει έτοιμο το επιθετικό του πλάνο.

Παρ’ όλη τη σκοπιμότητα και φυσικά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, θεωρώ ότι οι ομάδες μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Κλειδί θα είναι ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο μέρος για να ανοίξει το ματς. Πιστεύω ότι και οι δύο θα το κυνηγήσουν με τις επιθέσεις τους να είναι άκρως αποτελεσματικές. Σήμερα δεν θα ψάξω νικητή, αν και Ουλσάν βλέπω, αλλά θα πάω με το αμφίτερμα και το over, συνδυασμός που προσφέρεται πολύ ψηλά.

Μονό
12:00
Ουλσάν - Γκοουάν Πεκίνου
Goal/goal & over 2,5
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις