Με στόχους πρόκρισης και γοήτρου…

Με στόχους πρόκρισης και γοήτρου...

Χαιρετώ τους απανταχού μας Κουβανέζους ελπίζω να είστε όλοι καλά, από τις πιο περίεργες μέρες χθες στοιχηματικά, διότι η Σάλτσμπουργκ δεν μας δικαίωσε, αφού είχε 18 ευκαιρίες για γκολ και δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μία, αλλά συμβαίνουν κι αυτά. Σήμερα, περνάμε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ελπίζω να συνεχίσουμε με ταμεία. Για να δούμε τι ψαριά βγάλαμε και σήμερα.

Γιούνγκ Μπόις – Κλουζ

Οι Ελβετοί, αν και προηγήθηκαν μέσα στην έδρα της Ρόμα με 0-1, τελικά λύγισαν και έχασαν με 3-1, αποτέλεσμα που τους κρατάει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης καθώς είναι 2οι με 7 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 7-6. Στο πρωτάθλημα η Γιούνγκ Μπόιςκαθάρισε νωρίς με 3 γκολ από το 1ο ημίχρονο την Λουκέρνη στην έδρα της και το τελικό 3-2 της έδωσε τους 3 βαθμούς και έφτασε τους 21 ευρισκόμενη στην 1η θέση με σύνολο τερμάτων 13-5. Απόντες οι Καμαρά και Λούστενμπερκγκερ.

Η Κλουζ με τη λευκή ισοπαλία εντός με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας έφτασε τους 5 βαθμούς στην 3η θέση με σύνολο τερμάτων 3-8, αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε, όμως έχει μια ελπίδα ακόμη για πρόκριση με νίκη επί των Ελβετών. Εντός συνόρων κέρδισε με 2-0 την Πόλι Ιασί στην έδρα της και είναι 3η με 24 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 14-6. Θα απουσιάσουν οι Σέστορ, Τσιπσίου, Χόμπαν και Ομράνι.

Εκτίμηση: Όλα για όλα θα τα παίξει η Κλουζ, αφού μόνο με νίκη προκρίνεται και πιστεύω ένα γκολ θα το βρει εν απουσία των δύο αμυντικών της Γιουνγκ Μπόις. Οι φιλοξενούμενοι, όπως προείπα, θα ανοιχτούν, άρα θα αφήσουν κενά πίσω, που ξέρουν οι γηπεδούχοι να τα εκμεταλλευτούν.

Βόλφσμπεργκερ – Φέγενορντ

Η Βόλφσμπεργκερ πήρε πολύ σημαντική νίκη μέσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-0 και βρίσκεται στην 2η θέση με 7 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 6-6. Στην Αυστριακή Bundesliga έχασε με 4-1 από την Τιρόλ εκτός έδρας και είναι 7η με 10 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 16-20. Εμφανές ότι ο προπονητής της, Φελντχόφερ, έχει δώσει μεγαλύτερη βάση στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Άπαντες παρόντες για την μεγάλη αναμέτρηση.

Η Φέγενορντ υπέστη εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο του ομίλου Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-0 και έμεινε στην 3η θέση με 5 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 4-7 και πλέον θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί. Στην Eredivisie έφερε την 3η συνεχόμενη ισοπαλία αυτή την φορά με την Χέρακλες στην έδρα της με 1-1 και έπεσε στην 4η  θέση με 23 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 23-11. Απόντες οι Μπίγλοου, Μπόζενικ, Χαπς, Λίνσεν και αμφίβολοι είναι οι Βαν Μπεκ και Κόντεχ.

Εκτίμηση:  Η Φέγενορντ πιστεύω θα μπει να ψάξει το γρήγορο γκολ, αλλά το ίδιο πιστεύθω θα κάνει και η Βόλφσμπεργκερ. Ίσως έχει άμεση απάντηση και δούμε ένα πλούσιο παιχνίδι σε γκολ.

Τότεναμ – Αντβέρπ

Τα «σπιρούνια» σε ένα φοβερό παιχνίδι με την LASK Λιντζ πήραν από έναν βαθμό με το τελικό 3-3 στην έδρα των Αυστριακών να μην ικανοποιεί απόλυτα την Τότεναμ, αφού είναι 2η με 10 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 13-5. Πιστεύω πως την ενδιαφέρει να πάρει την 1η θέση του ομίλου, ώστε να έχει πιο βατό πρόγραμμα. Στη Premier League τα πάει εξαιρετικά μετά την τελευταία νίκη με 2-0 στην έδρα της επί της Άρσεναλ και παρέμεινε 1η με 24 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 23-9. Μοναδικός απών ο Λαμέλα ενώ αμφίβολος είναι ο Εντομπελέ.

Η Αντβέρπ είναι η ευχάριστη έκπληξη του Europa League καθώς μετά την τελευταία της νίκη με 3-1 στην έδρα της εναντίον της Λουντογκόρετς είναι στην 1η θέση του ομίλου με 12 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 8-3. Εντός συνόρων ηττήθηκε με 4-2 στην έδρα της Γκενκ και παρέμεινε στην 4η θέση με 25 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 28-23. Απόντες οι Αμπομάχ, Λάμκελ ενώ αμφίβολοι είναι οι Πίους, Ενσιμπά και Ντε Πόουβ.

Εκτίμηση: Ο Μουρίνιο σίγουρα θα θέλει να δώσει μια ηχηρή απάντηση στην ομάδα που τον κέρδισε στο πρώτο γύρο και να πάρει η δική του ομάδα την 1η θέση του ομίλου, αλλά οι Βέλγοι είναι σκληρά καρύδια και πιστεύω θα βρουν γκολ στο παιχνίδι.

Μονό
19:55
Γιούνγκ Μπόις - Κλουζ
Goal/goal & over 2,5
2.25
Δυάδα (απόδοσης 3.53)
22:00
Βόλφσμπεργκερ - Φέγενορντ
Goal/goal & over 2,5
1.82
22:00
Τότεναμ - Αντβέρπ
Goal/goal & over 2,5
1.94
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις