ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πούμας και... λιοντάρια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πούμας και... λιοντάρια

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πούμας και… λιοντάρια

Πούμας και... λιοντάρια

Από το Σάββατο έχουμε να τα πούμε στοιχηματικά, τότε που επαληθεύτηκε τόσο η βασική μας επιλογή στη Ligue 2, όσο και το under στον ημιτελικό της Liga MX. Αν είχε καταφέρει να σκοράρει και ένα γκολ η Νιόρ, θα είχαμε βγάλει και την πρόταση ρίσκου, αλλά ας μην είμαστε άπληστοι.

Σήμερα το μενού έχει τον πρώτο τελικό της Apertura στο Μεξικό, με την Κλαμπ Λεόν να ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει την Πούμας.

Τι ισχύει

Πριν ξεκινήσω τα του αγώνα, να υπενθυμίσω πως στους τελικούς δεν ισχύουν οι κανόνες πρόκρισης των προηγούμενων γύρων, που αφορούν στα εκτός έδρας γκολ ή στην καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που το άθροισμα των γκολ των δύο ομάδων με το πέρας της κανονικής διάρκειας των αγώνων είναι ίσο, τότε ακολουθεί παράταση και μετά, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Πούμας – Κλαμπ Λεόν

Το ζευγάρι του τελικού απαρτίζεται από τις ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις στην κανονική διάρκεια της Apertura. Δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ αντιμέτωπες σε τελικό πρωταθλήματος, ενώ και οι δύο έχουν από 7 πρωταθλήματα. Όποια καταφέρει να πάρει τον τίτλο θα φτάσει την Κρους Ασούλ στα 8, η οποία προς το παρόν βρίσκεται μόνη ως η 4η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα της χώρας.

Και οι δύο είχαν από μία ήττα μόνο, με τη Λεόν να είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε την Πούμας στις 17 αγωνιστικές.

Η Λεόν κάνει μία τρομερή σεζόν και έφτασε στον τελικό χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Την χαρακτηρίζει το παιχνίδι κατοχής και το πλήθος ευκαιριών που δημιουργεί. Άστοχη σε πολλές περιπτώσεις αλλά, όπως έχω τονίσει σε προηγούμενες στήλες, δεν είναι ομάδα που θέλει να σκοράρει πολλά γκολ ή να διασύρει τις αντιπάλους της · προτεραιότητά της είναι να κερδίζει ή/και να προκρίνεται. Άλλωστε, παρότι στα περισσότερα παιχνίδια φέτος ήταν κυρίαρχος με ποσοστά κατοχής πάνω από 65% και αρκετές ευκαιρίες για γκολ, σκόραρε μόνο δύο φορές πάνω από 2 γκολ κι αυτό γιατί η αντίπαλός της είχε σκοράρει ήδη 2 φορές και έπρεπε να κάνει την ανατροπή. Τελευταία φορά που βρέθηκε σε τελικό πρωταθλήματος ήταν κατά την Clausura του ’19, όταν και έχασε το τρόπαιο από την Τίγκρες. Τελευταίο πρωτάθλημα ήταν 5,5 χρόνια πριν, όταν “σήκωσαν” την Clausura του ’14.

Η Πούμας εντυπωσίασε στον δεύτερο ημιτελικό, όταν και ανέτρεψε το εναντίον της 4-0 του πρώτου γύρου. Κατάφερε και κέρδισε την Κρους Ασούλ με το ίδιο σκορ και προκρίθηκε λόγω καλύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια (για να διαβάσετε το αφιέρωμα στην Κρους Ασούλ και την κατάρα της μπορείτε να πατήσετε εδώ). Αν και αμυντικά ήταν καλή έχοντας δεχτεί πάνω από 1 γκολ μόνο 4 φορές στην κανονική διάρκεια αλλά και στον πρώτο ημιτελικό, επιθετικά δεν είναι σταθερή. Στον έναν αγώνα χαίρεσαι να τη βλέπεις και στον επόμενο σε κάνει να νοσταλγείς την ”ποιότητα” της δικιάς μας Super League! Ξεχωρίζουν, όμως, μπροστά ο Ντινένο με 12 τέρματα και ο Γκονσάλες με 6. Τελευταία φορά βρέθηκε σε τελικό στην Apertura του ’15, όταν είχε χάσει τον τίτλο, και αυτή, από την Τίγκρες. Για να βρούμε τον τελευταίο τίτλο της πρέπει να κοιτάξουμε κοντά 10 χρόνια πριν, όταν είχε κερδίσει την Clausura του 2011. Ένα ακόμα στοιχείο για την Πούμας είναι πως ο προπονητής που έχει αυτήν τη στιγμή ξεκίνησε ως υπηρεσιακός στην αρχή της σεζόν, ενώ προηγουμένως είχε διατελέσει προπονητής της β’ ομάδας και υπεύθυνος των ακαδημιών. Λόγω των θετικών αποτελεσμάτων η διοίκηση αποφάσισε να τον κρατήσει.

Εκτίμηση

Πιστεύω πως η Λεόν θα κυριαρχήσει στο γήπεδο χωρίς αυτό να φανεί υποχρεωτικά στο τελικό σκορ. Θα έχει την κατοχή και θα δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα δε θα θέλει να ρισκάρει, αφού ούτε το πλεονέκτημα των εκτός έδρας γκολ θα έχει ούτε θα μπορεί να πάρει τον τίτλο βάσει της θέσης που είχε στην κανονική διάρκεια. Η Πούμας θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της αλλά λόγω της ποιοτικής διαφοράς των δύο ομάδων, νομίζω πως ως θετικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να θεωρηθεί και η ισοπαλία.

Όταν οι ομάδες αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, η Λεόν κέρδισε με 2-0, σε έναν αγώνα που η Πούμας είχε ρόλο κομπάρσου. Η Λεόν έκανε ό,τι ήθελε από το πρώτο λεπτό και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ένα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και η αποβολή του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, μετέτρεψαν το υπόλοιπο παιχνίδι σε μονόλογο της Λεόν. Ένα σουτ από μακριά κάπου στα μέσα του 2ου ημιχρόνου έκανε η δόλια Πούμας, χωρίς να απειλήσει σοβαρά. Αν οι επιθετικοί της Λεόν δεν ήταν τόσο άστοχοι, το σκορ θα είχε ξεφύγει. Γενικότερα, η προϊστορία σε αγώνες πρωταθλήματος ευνοεί τη Λεόν που έχει 6 νίκες στις 10 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Δεδομένων όλων αυτών, θα στηρίξουμε το συνδυαστικό να μη χάσει η Λεόν και το πλήθος των γκολ να μην ξεπεράσει τα 3. Η απόδοση του διπλού δε δίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα για το ρίσκο που εμπεριέχει. Δυστυχώς, δεν προσφέρεται επιλογή για κάρτες, αλλιώς θα την τιμούσα. Ο διαιτητής, που ορίσθηκε για τον αγώνα, σε 16 παιχνίδια φέτος, ως 1ος διαιτητής έχει μοιράσει 84 κίτρινες και σε 7 παίκτες έδειξε και 2η κίτρινη στον ίδιο αγώνα, έχοντας δείξει, δηλαδή, 91 κάρτες σε μισή σεζόν! Περίπου 6 κάρτες ανά παιχνίδι, κατά μέσο όρο. Οι συνδυασμοί για κάποιο combo δε με ελκύουν, γιατί οι αποδόσεις που δίνονται είναι αρκετά χαμηλές και οι επιλογές περιορισμένες.

Μονό
05:00
Πούμας – Κλαμπ Λεόν
Χ2 & under 3,5
1.97
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις