Με ρίσκο για την ευρωπαϊκή συνέχεια

Με ρίσκο για την ευρωπαϊκή συνέχεια

Γειά και χαρά σε όλους τους φίλους και φίλες της στήλης. Μια συγνώμη να ζητήσω από όλους καθώς προέκυψαν κάποιες σοβαρές προσωπικές υποχρεώσεις που με κράτησαν μακριά από τα καθήκοντα μου. Τώρα όμως επιστροφή εδώ. Πέρασε άνετα η τελευταία πρόταση με τη νίκη της Ρεάλ στη Σεβίλλη, όχι όμως και τα ειδικά ρίσκου. Ικανοποιημένος σαν απόδοση και πάμε στα σημερινά.

Τελευταία αγωνιστική ομίλων του Europa, υπάρχουν όμιλοι που έχουν ξεκαθαρίσει όσον αφορά την πρόκριση, σε κάποιους ακόμα και η σειρά πρόκρισης, αλλά υπάρχουν και μερικοί που είχαν τόσα απρόβλεπτα αποτελέσματα και ανατροπές δεδομένων που σήμερα θα παλέψουν και θα κριθεί η πρόκριση, πιθανόν και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα!

Ένας από τους πιο απρόβλεπτους ομίλους είναι ο 6ος όμιλος. Νάπολι (10 β.) – Ρεάλ Σοσιεδάδ (8 β.) και Ριέκα (1 β.) – Αλκμάαρ (8 β.).

Η ισοπαλία δε βολεύει τη Σοσιεδάδ περισσότερο και την Νάπολι λιγότερο, στο θέμα της πρωτιάς του ομίλου, καθώς είναι πολύ πιθανό το σενάριο να νικάει η Αλκμάαρ. Η Νάπολι ξεκίνησε με το αριστερό με ήττα εντός από τους Ολλανδούς, αλλά με ένα θετικό σερί τριών νικών και μιας ισοπαλίας βρέθηκε να  έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και την πρωτιά. Η Σοσιεδάδ ξεκίνησε καλά αλλά οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, ειδικά η τελευταία εντός 2-2 με την Ριέκα, πολύ πιθανόν να της στερήσουν τη συνέχεια από το Europa. Θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Αλκμάαρ για να προκριθεί. Ένα γκολ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και θα υπάρχει και η ενημέρωση για το τι γίνεται στο άλλο παιχνίδι. Οι Βάσκοι έχουν και αρκετές απουσίες, στην επιθετική γραμμή κυρίως, οπότε το σενάριο του παιχνιδιού της υπομονής και της προσοχής έχει λογική. Θα πάω με το Χ στο ημίχρονο, περιμένοντας να μην πάρουν ρίσκα στην αρχή.

Στον 5ο ‘ομιλο που συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ, έχουμε τα εξής ζευγάρια: ΠΑΟΚ (5 β.) – Γρανάδα (10 β.) και PSV Αϊντχόφεν (9β.) – Ομόνοια (4 β.). Αδιάφορα όσον αφορά την πρόκριση, καθώς από την προηγούμενη αγωνιστική προκρίθηκαν οι Ισπανοί, για πρώτη φορά στην ιστορία τους και οι Ολλανδοί. Ενδιαφέρον υπάρχει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που παίζεται μεταξύ Γρανάδας και Αϊντχόφεν. Βλέποντας τις ενδεκάδες και βάζοντας στην εξίσωση την κούραση που έχουν από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα πάω σε μια δυάδα με το αμφίτερμα στην Τούμπα και με τα γκολ στο “Philips Stadium”, καθώς περιμένω να παίξουν χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα.

Καλή συνέχεια.

Μονό
19:55
Νάπολι - Σοσιεδάδ
Χ ημίχρονο
2.25
Δυάδα (απόδοσης 2.63)
19:55
PSV Αϊντχόφεν - Ομόνοια
Over 2,5
1.5
19:55
ΠΑΟΚ - Γρανάδα
Goal/goal
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις