Γκολ λόγω κινήτρου

Γκολ λόγω κινήτρου

Καλημέρα λαέ του Koubanezos.gr!

Δεν υπήρξαν στο δικό μας μυαλό στοιχηματικές ευκαιρίες κατά τη χθεσινή βραδιά και παρά τις δυνατές αναμετρήσεις, είτε θα είχαμε κλειστά και περίεργα ματς, είτε σενάρια στα οποία δε θα μπλέκαμε ποτέ. Έτσι, ερχόμαστε σήμερα εδώ, όχι για να φωτίσουμε και κανένα αθέατο μέρος, με το Europa League θα πορευθούμε, αλλά γιατί το κίνητρο των ομάδων που θα ασχοληθούμε δεν μπορεί να αγνοηθεί, αφού παίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ την πρόκριση.

Γιουνγκ Μπόις – Κλουζ

  • Η Γιουνγκ Μπόις θέλει είτε ισοπαλία είτε νίκη. Η Κλουζ θέλει μόνο νίκη

Οι πρωταθλητές Ελβετίας έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση με 7 βαθμούς έναντι 5 των Ρουμάνων και βολεύονται με δύο αποτελέσματα, διότι η περασμένη Ρόμα την τελευταία αγωνιστική είναι για όλους μια αδιάφορη ομάδα ούσα πρωτοπόρος με 13β. Η Γιουνγκ Μπόις ήταν αναιμική στη Ρώμη και η ήττα με 3-1 από την τοπική Ρόμα ήρθε φυσιολογικά, αφού το συγκρότημα του Γκεράρδο Σιοάν δεν απείλησε σχεδόν καθόλου πλην του ενός γκολ που σκόραρε, με το οποίο μάλιστα προηγήθηκε, απέναντι στην άψογη Ρόμα. Την Κυριακή είχε καλή και πειστική εμφάνιση στη Λουκέρνη, επικράτησε με 3-2, αν και εμφάνισε στοιχεία επιπολαιότητας και αμυντικά κενά, αφού το 3-0 έγινε 3-2 κάνοντας τα εύκολα δύσκολα. Ευχαριστημένος ο Σιοάν πάντως που είδε την ομάδα του με καλό μάτι, αρκεί να ήταν καλή κι αμυντικά. Μια άμυνα, που είναι η φετινή αχίλλειος πτέρνα της. Επιθετική ομάδα, στο 7-6 ο συντελεστής της, εντός δε, είναι στο 4-2. Σε καμία περίπτωση δε θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή της στους «32», οπότε εκτιμάμε ότι θα βρει γκολ. Εκτός ο καλός μπακ Καμαρά λόγω τιμωρίας, στο 4-4-2 ή στο 3-4-3 προσανατολίζεται ο τακτικά ευέλικτος Σιοάνε, άρα μπορεί να αφήσει χώρους.

Με νέο τεχνικό τον Ιορντανέσκου, η Κλουζ θέλει να κάνει μια γρήγορη και αναίμακτη επανεκκίνηση, αφού δεν έχει χάσει την επαφή της από τις πρώτες θέσεις στο ρουμάνικο πρωτάθλημα, αλλά στο Europa League ήταν ως τώρα μετριότατη, ειδικά με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το εντός έδρας 0-0 την προηγούμενη εβδομάδα ήταν κακό αποτέλεσμα. Είναι ομάδα που παραδοσιακά σκοράρει εναντίον των Ελβετών, θέλει να το πράξει και σήμερα που παίζεται η πρόκριση, και λογικά θα βρει χώρους. Αν μη τι άλλο, αναμένουμε εγωισμό από τη ρουμάνικη ομάδα, η οποία δεν είναι κακή εκτός, σκοράρει, είναι αμυντικά ευάλωτη και πιθανόν να αδικείται και από το σετ των αποδόσεων – σχετικά υπερβολικό το διπλό στο 5.80. Εκτός ο μέσος Χόμπαν και ο αμυντικός Μπεν Γιούσεφ που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και ο καλός μέσος Τσίπτσιου λόγω τιμωρίας. Έτοιμος και λογικά θα πάρει θέση βασικού, ο μέσος κάπτεν Ντεάκ.

Εκτίμηση: Το κίνητρο καθοδηγεί την επιλογή μας σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο επιθετικές μεν, αμυντικά ευάλωτες δε, ομάδες, που όμως θέλουν το βήμα παραπάνω. Περιμένουμε λοιπόν γκολ εκατέρωθεν.

Μονό
19:55
Γιουνγκ Μπόις - Κλουζ
Goal/goal
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις