Ποιο Europa; Εχει Eliteserien!

Ποιο Europa; Εχει Eliteserien!

Γεια και χαρά σε όλους! Δεν στέφθηκε από επιτυχία η στήλη της Τρίτης, καθώς η δυάδα του μπάσκετ αρχικά χάθηκε για έναν πόντο αφού η Βιλερμπάν έβαλε τρίποντο 2” πριν τη λήξη της αναμέτρησης στην Τουρκία, ενώ εν συνεχεία στον αγώνα Λειψία – Γιουνάιτεντ δεν υποδείχθηκε κόκκινη κάρτα, αν και το παιχνίδι ήταν σε κάποιες στιγμές σκληρό. 

Πάμε στα σημερινά. Αν και την προηγούμενη Πέμπτη το Europa League μας δικαίωσε 100% στις επιλογές μας, απόψε κάνω στροφή αποφεύγοντας τυχόν παγίδες στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων και έχω επιλέξει να ασχοληθώ με έναν αγώνα από την πρώτη κατηγορία του Νορβηγικού πρωταθλήματος.  

Πιο «ομάδα» η Βαλερένγκα 

Δύο αγωνιστικές πριν τον τερματισμό της φετινής Eliteserien, η Βίκινγκ υποδέχεται τη Βαλερένγκα με το ματς να έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. 

Οι γηπεδούχοι επείγονται για τη νίκη, καθώς θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες συμμετοχής τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Βρίσκονται 2 πόντους μακριά από την 4η θέση κυνηγώντας τη Ρόζενμποργκ που αυτή τη στιγμή έχει το εισιτήριο στα χέρια της. Η Βίκινγκ παίζει επιθετικά, σκοράρει πανέυκολα, αλλά στην άμυνα έχει αρκετά θέματα απέναντι σε καλοκουρδισμένες ομάδες.  

Μια τέτοια είναι η Βαλερένγκα, η οποία ναι μεν είναι ουσιαστικά αδιάφορη αφού έχει καπαρώσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις την αποψινή της αντίπαλο, έχει ρεκόρ 5-4-5 εκτός έδρας και παρότι δε σκοράρει πολύ στις επισκέψεις της, απόψε θεωρώ ότι θα βρει τουλάχιστον ένα τέρμα απέναντι σε μια πολύ αφελή αμυντικά ομάδα. Την ευνοεί και η παράδοση, καθώς πετυχαίνει ουκ ολίγα τέρματα όταν επισκέπτεται την «ΣΡ-Μπανκ Αρένα»

Ρισκάρω, λοιπόν, στον διπλασιασμό του over 1,5 για τη φιλοξενούμενη ομάδα. 

Μονό
19:00
Βίκινγκ - Βαλερένγκα
Βαλερένγκα over 1,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις