ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Για πρόκριση με 2.15 και 3.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Για πρόκριση με 2.15 και 3.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Για πρόκριση με 2.15 και 3.00

Για πρόκριση με 2.15 και 3.00

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στη μάχη του Champions League διεκδικώντας ακόμη μια πρόκριση, από αυτές που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Οντας σε έναν δύσκολο όμιλο, με μεγάλα ευρωπαϊκά ονόματα, στάθηκε στο ύψος του και έδειξε πως αποτελεί μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και αυτός. Φυσικά ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και φιλοδοξίες την προσπάθεια του για την πρόκριση στους «16», όμως λίγο οι απουσίες που είχε στη συνέχεια, λίγο κάποιες κακές διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος του και λίγο ο κακός εαυτός που έβγαζε ορισμένες στιγμές μέσα στο γήπεδο, τον έφεραν στο σημείο να κυνηγά αυτή τη στιγμή την 3η θέση και τη συνέχεια στο θεσμό του Europa League.

Απόψε απέναντι του η αδιάφορη Πόρτο, την οποία την έχει ξανασυναντήσει παλιότερα τρεις φορές εντός έδρας, επί τρία συναπτά έτη (1997,1998,1999). Και τις τρεις φορές οι Πειραιώτες επικράτησαν, και πήραν αυτό που ήθελαν.

Την πρώτη φορά, το 1997, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 1-0, παίρνοντας τότε την τρίτη θέση του ομίλου και αφήνοντας την Πόρτο τελευταία. Την επόμενη χρονιά ήρθε ξανά η νίκη με σκορ αυτή τη φορά με 2-1. Εκείνη την φορά, οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου ενώ οι «δράκοι» έμειναν στην τρίτη. Στη τρίτη και τελευταία φορά που έπαιξαν επί ελληνικού εδάφους οι δύο ομάδες το 1999, είχαμε ξανά επανάληψη του σκορ 1-0, με τους Πορτογάλους να εξασφαλίζουν την δεύτερη θέση, και την ελληνική ομάδα να τερματίζει στη τρίτη (αντίστοιχα με την παρούσα φάση). Απ΄ ό,τι δείχνει η και η παράδοση, ο Ολυμπιακός ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει απέναντι στην άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί το κάστρο του Ολυμπιακού, και παραμένει απόρθητο για τις περισσότερες ομάδες είτε ελληνικών είτε ευρωπαϊκών. Εντός έδρας λοιπόν από την αρχή της χρονιάς, ο Ολυμπιακός μετράει μόλις μία ήττα, και αυτή από την Μάντσεστερ Σίτι. Δηλαδή 10 νίκες σε 11 παιχνίδια. Βέβαια ο Ολυμπιακός απόψε θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από ό,τι η Μαρσέιγ στο Μάντσεστερ με τη Σίτι.

Στα νέα των ομάδων τώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή 22 παίκτες, ενώ δεν υπολογίζονται ασφαλώς οι τραυματίες Ντρέγκερ, Μπρούμα, Βαλμπουενά και ο Χασάν που έχει επιπλοκές στην υγεία του έχοντας περάσει κορωνοϊό. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο πήρε και αυτός όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές δίχως να αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ φαίνεται πως ίσως προφυλάξει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα λόγω καρτών.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δήλωσε πως πιστεύει στην ομάδα του, όπως έκανε άλλωστε και στα κρίσιμα ματς που έδωσε τότε απέναντι σε Μίλαν και Ερυθρό Αστέρα. Όπως είπε επίσης δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα και όλα θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Ο ομόλογός του των «δράκων» δήλωσε και αυτός με την σειρά του πως δεν θέλει να χάνει ούτε στη προπόνηση η ομάδα και έδειξε τις διαθέσεις του για το σημερινό παιχνίδι.

Όσων αφορά στις στοιχηματικές μας επιλογές, ο άσος μοιάζει πιθανός σε τιμές γύρω στο 1.87. Δεν θα ήθελα να μπλέξω με σημεία καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι μια άκρως επικίνδυνη και επιθετική ομάδα, αν και αδιάφορη, και έτσι θα στρέψω την προσοχή μου σε κάποια ειδικά που ξεχώρισα.

Το πρώτο είναι φυσικά για τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού, τον Γιουσέφ ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και βρίσκει πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα όπως έδειξε και στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Βόλο, αφού πέτυχε χατ τρικ σε λιγότερο από μισή ώρα.

Αποτελεί αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή των Πειραιωτών, και ως έμπειρος ίσως θα χρειαστεί να βγει μπροστά για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Να σκοράρει λοιπόν στο ματς θα ποντάρουμε εδώ, που το βρίσκουμε σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Το άλλο ειδικό μας, αφορά στον προηγούμενο σκόρερ του Ολυμπιακού (στη Μασσαλία), τον Μαντί Καμαρά. Και εδώ θα περιμένουμε τον μέσο από την Γουινέα να κάνει σουτ, αφού όπως είδαμε δοκιμάζει αρκετά σουτ προς την αντίπαλη εστία και καμιά φορά σκοράρει κιόλας.

Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Πόρτο
Γκολ Ελ Αραμπί
2.50
Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Πόρτο
Μ. Καμαρά 1+ σουτ προς την εστία
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις