ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Aμστερνταμ και Μαδρίτη, με κάλυψη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Aμστερνταμ και Μαδρίτη, με κάλυψη

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Aμστερνταμ και Μαδρίτη, με κάλυψη

Aμστερνταμ και Μαδρίτη, με κάλυψη

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Τελευταία ημέρα για τους ομίλους του Champions League. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα σημαντικότερα παιχνίδια της βραδιάς και να στηρίξω τα μεγαλύτερα μεγέθη στα ζευγάρια των ομάδων. Κακά τα ψέματα, θα είναι τεράστια έκπληξη αν οι δύο ομάδες της Μαδρίτης αποκλειστούν από την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Γνωρίζουν την κρισιμότητα των αγώνων σήμερα, περιμένω να δείξουν τον καλό τους χαρακτήρα και να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Άγιαξ – Αταλάντα

Ας ξεκινήσουμε από το Άμστερνταμ και την αναμέτρηση του Άγιαξ με την Αταλάντα. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν με φόντο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του τέταρτου ομίλου που θα τους δώσει δικαίωμα συμμετοχής στην φάση των 16. Οι Ολλανδοί χρειάζονται μόνο την νίκη αφού σε περίπτωση που δεν έρθει, θα προκριθεί η ομάδα της Λομβαρδίας. Μου αρέσει πολύ ο φετινός Άγιαξ. Εξαιρετικός και στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Λίβερπουλ, ήταν άτυχος και δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό, που θα του έδινε το προβάδισμα στην σημερινή αναμέτρηση. Το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από την Τβέντε, κακή εμφάνιση αφού οι παίκτες είχαν στο μυαλό τους την σημερινή αναμέτρηση. Η Ατάλαντα θα αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα, αυτό της δίνει το δικαίωμα να δώσει την μπάλα στον Άγιαξ και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Βέβαια, δεν υπάρχει καλό κλίμα στις τάξεις της, αφού στο 1-1 με την Μίντιλαντ μάλωσε ο προπονητής Γκασπερίνι με τον αρχηγό Γκόμες. Ξεκούραστη η ομάδα, αναβλήθηκε το παιχνίδι της απέναντι στην Ουντινέζε εξαιτίας των ακατάλληλων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Πολύ βαριά η φανέλα του Άγιαξ στην Ευρώπη, πετυχαίνει σε άσχημη περίοδο την Ατάλαντα και οφείλει να το εκμεταλλευτεί. Άσος με κάλυψη.

Σάλτσμπουργκ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ακόμα ένας τελικός, αυτήν την φορά για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρώτου ομίλου. Η Σάλτσμπουργκ χρειάζεται μόνο την νίκη ενώ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα παίξει για δύο αποτελέσματα. Η Ατλέτικο είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες, έχει την απαραίτητη σκληράδα αλλά και πολλή ποιότητα ειδικά στην μεσοεπιθετική γραμμή. Θα μπορούσε να είχε ήδη προκριθεί, αλλά απέτυχε να κερδίσει δύο φορές την αδύναμη Λοκομοτίβ Μόσχας και την ελλιπέστατη Μπάγερν Μονάχου. Η γηπεδούχος είναι μια αξιόλογη ομάδα, με αρκετές επιθετικές αρετές. Οφείλει να επιτεθεί και έτσι ίσως θα αφήσει πολλά κενά στα μετόπισθεν.

Πολύ ανώτερη ομάδα η Ατλέτικο, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα αποκλειστεί τόσο νωρίς από το Champions League. Θα την στηρίξουμε με ένα combo, περιμένοντας να μην ξεφύγει πολύ το σκορ. Σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε και το 2 dnb αντί του combo.

Ρεάλ Μαδρίτης – Γκλάντμπαχ

Τέλος, στον δεύτερο όμιλο και στο σημαντικότερο παιχνίδι της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Γκλάντμπαχ. Αναμένεται θρίλερ στο φινάλε, αφού και οι 4 ομάδες του ομίλου μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πάρα πολλά τα σενάρια πρόκρισης, εμείς θα εστιάσουμε σε δυο. Η Ίντερ εύκολα η δύσκολα περιμένω να επικρατήσει της Σαχτάρ και να συνεχίσει στην Ευρώπη. Σε αυτήν την περίπτωση, Ρεάλ και Γκλάντμπαχ περνάνε χέρι χέρι στην επόμενη φάση, αν μείνουν στην ισοπαλία μεταξύ τους. Αν κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης τότε περνάει μαζί με την Ίντερ ενώ αν κερδίσει η Γκλάντμπαχ, η Ρεάλ Μαδρίτης μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων! Δεν νομίζω ότι η «Βασίλισσα» μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης από τόσο νωρίς, οπότε πηγαίνουμε στο 1Χ. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο θα είναι αναγνωριστικό και οι ομάδες θα έχουν στο νου τους και το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Σίγουρα υπάρχει αξία στην ισοπαλία, σκέφτομαι να την ποντάρω, αλλά θέλω να δω τις ενδεκάδες και το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Θα επιλέξω να στηρίξω την Ρεάλ με κάλυψη, ενώ θα ρίξω και κάτι λίγα στο 0-0 του ημιχρόνου.

Μονό
19:55
Άγιαξ - Αταλάντα
1 dnb
1.76
Δυάδα (απόδοσης 2.46)
22:00
Σάλτσμπουργκ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Χ2 & under 4,5
1.63
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Γκλάντμπαχ
1Χ & under 4,5
1.51
Fun bet
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Γκλάντμπαχ
Ακριβές σκορ 0-0 στο 1ο ημίχ.
3.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις