ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στον δρόμο της επιστροφής

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στον δρόμο της επιστροφής

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στον δρόμο της επιστροφής

Στον δρόμο της επιστροφής

Σχεδόν μέσα Δεκέμβρη φτάσαμε και ακόμα δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά. Επίσημα τουλάχιστον, γιατί ανεπίσημα τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στο παρασκήνιο με αμέτρητα ερωτήματα για το καλεντάρι της επόμενης χρονιάς αλλά και πιο σημαντικό ερώτημα να αφορά την διοργάνωση του Australian Open, πρώτου major τουρνουά, καθώς όλα είναι ρευστά και συνεχίζεται η προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε διοργανωτές και παίχτες. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ο Στιβ Σίμον, υπεύθυνος περιοδείας του WTA, ανακοίνωσε ότι η χρονιά για το γυναικείο τένις θα ξεκινήσει στις 4 Γενάρη, εκτός Αυστραλίας, με πιο πιθανό προορισμό να φαντάζει είτε το Κατάρ είτε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στην συνέχεια οι αθλήτριες θα πάρουν το αεροπλάνο για Αυστραλία προκειμένου να ενταχθούν στην φούσκα για να πάρουν μέρος στο Αυστραλιανό swing.

Το 2021 θα είναι σημαδιακή χρονιά για το γυναικείο τένις. Η WTA Tour είναι πλέον γεγονός. Πλήρως εναρμονισμένη με την ATP Tour, θα διαθέτει τα ίδια τουρνουά με τα αντίστοιχα αντρικά αλλά και την ίδια κατηγοριοποίηση.

Αντίθετα με την WTA, η ATP βρίσκεται σε αναμονή για την έκβαση του Australian Open. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πρώτο τουρνουά της χρονιάς που παραδοσιακά λαμβάνει χώρα στο Άμπου Ντάμπι πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, το ATP Cup μετά την τεράστια επιτυχία του πέρσι για φέτος είναι σχεδόν απίθανο να το δούμε και εάν το δούμε θα έχει την συμμετοχή πολύ λιγότερων χωρών. Πότε όμως θα γνωρίζουμε επίσημα τι μέλη γενέσθαι;; Κάνεις δεν ξέρει..

Grand Slam… δύο ηπείρων

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, οι διοργανωτές του AO 2021 και το Tennis Australia προεξέχοντος του CEO Κρεγκ Τάιλι σε συνεργασία με την πολιτεία της Βικτόρια, στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις που θα μετατραπούν σε φούσκα παρόμοια με αυτή που είδαμε στο US OPEN, προσπαθούν να βρουν το ιδανικό πρωτόκολλο υγείας για την διεξαγωγή του πρώτου major της χρονιάς.

Πρωταρχικός στόχος είναι η διασφάλιση της υγείας όλων των παρευρισκόμενων στις εγκαταστάσεις αλλά και η εξασφάλιση της δημόσιας υγείας. Η Αυστραλία διατηρεί μία πάρα πολύ αυστηρή πολιτική για τους ταξιδιώτες που εισέρχονται στην χωρά. Όλοι καλούνται να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακής εξέτασης ανίχνευσης SARS-CoV-2 COVID-19 έως και 48ώρες πριν την πτήση τους ενώ μόλις προσγειωθούν εισέρχονται σε αυστηρή 14ήμερη καραντίνα, ενώ υποχρεούνται να προβούν σε τεστ την 7η αλλά και την 14η ημέρα της καραντίνας και μόνο εάν το αποτέλεσμα είναι και στα δύο αρνητικά απαλλάσσονται από την καραντίνα. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο αγκάθι στην είσοδο των αθλητών αλλά και των αποστολών τους καθώς η κυβέρνηση της Βικτόρια έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θα γίνει η παραμικρή εξαίρεση.

Κάπως έτσι ο Κρεγκ Τάιλι, την 1η του Δεκέμβρη, έστειλε μία επιστολή σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν στο κυρίως ταμπλό αλλά και στα προκριματικά προκειμένου να εισηγηθεί την επικρατέστερη πρόταση της διοργανώτριας αρχής.

Ραντεβού στις 8/2/2021

Ημέρα έναρξης του Grand Slam ορίζεται η 8η Φεβρουαρίου για το κυρίως ταμπλό. Οι αθλητές θα πρέπει να φτάσουν στην Μελβούρνη με πτήσεις τσάρτερ στο διάστημα 15-17 Γενάρη και στην συνέχεια θα μπουν σε 14ήμερη καραντίνα στο ξενοδοχείο εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων. Κατά την διάρκεια αυτής θα υποβληθούν σε 5 τεστ την 1η, 3η, 7η, 10η και 14η ημέρα. Εάν το πρώτο τεστ είναι αρνητικό τότε θα έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται εκτός δωματίου για 5 ώρες μέσα στην ημέρα. 2 ώρες για προπόνηση σε court, δύο ώρες για προπόνηση στο γυμναστήριο και μία ώρα για χρήση των χώρων εστίασης του ξενοδοχείου. Κάθε αθλητής θα μπορεί να έχει μαζί του μόλις έναν προπονητή ή γυμναστή αντίθετα.

Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας άπαντες θα πρέπει να βρίσκονται στα δωμάτιά τους. Τα έξοδα για τις πτήσεις τσάρτερ, για την περίοδο παραμονής σε καραντίνα, τα γεύματα αλλά και η διαμονή στο ξενοδοχείο θα καλυφθούν εξ ’ολοκλήρου από την Tennis Australia.

Παράλληλα, το prize money θα παραμείνει ίδιο με το 2020, δηλαδή 71 εκατομμύρια αυστραλιανά δολάρια ενώ θα υπάρξει αύξηση στο έπαθλο όσων αποκλειστούν στον 1ο γύρο.

Στην επιστολή του Τάιλι όμως υπήρξαν και δύο μεγάλα κενά. Καταρχάς, από την στιγμή που θα υπάρξει 14ήμερη καραντίνα δεν θα υπάρξουν τουρνουά προετοιμασίας. Η πρόταση για τουρνουά στις εγκαταστάσεις που θα διεξαχθεί το AO 2021 δεν έπεισε τους διοργανωτές, δημιούργησε όμως αμφιβολίες σχετικά με την ετοιμότητα των αθλητών. Να υπενθυμίσω ότι εξαιρουμένων των 8 αθλητών που συμμετείχαν στο Nitto ATP Finals, το τελευταίο τουρνουά έγινε από τις 2-8 Νοεμβρίου στα γήπεδα του Παρισιού. Έτσι δημιουργείται ένα κενό ακριβώς τριών μηνών χωρίς κανένα επίσημο αγώνα για τους αθλητές και αυτό είναι που δημιουργεί τεράστια ερωτήματα για την ετοιμότητά τους. Είναι όμως δυνατή η ύπαρξη ενός ή και περισσοτέρων τουρνουά προετοιμασίας; Η απάντηση είναι ναι, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Για να χωρέσει τουρνουά προετοιμασίας θα πρέπει η έναρξη του AO 2021 θα μετακινηθεί για τις 15 Φλεβάρη δημιουργώντας γενικότερο πρόβλημα με το υπόλοιπο καλεντάρι. Αλλιώς θα χρειαστεί άπαντες να πετάξουν για Αυστραλία το διάστημα 8-10 Γενάρη. Στο δεύτερο σενάριο όμως θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα με την διεξαγωγή των προκριματικών. Και εδώ το μπέρδεμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Επικρατέστερο σενάριο είναι η διεξαγωγή τους εκτός Αυστραλίας, πιθανότερα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να ενταχθούν στην φούσκα την ίδια χρονική περίοδο με τους αθλητές του κυρίως ταμπλό. Για πρώτη φορά λοιπόν ένα Grand Slam θα διεξαχθεί σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους αλλά και σε δύο διαφορετικές ηπείρους.

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι παράγοντες, ATP από κοινού με την WTA, Tennis Australia αλλά και η πολιτεία της Βικτόρια έχουν δουλέψει αμέτρητες ώρες προκειμένου να επιστρέψει το άθλημα στην Αυστραλία, με το μικρότερο δυνατό ρίσκο αλλά και με την συμμετοχή όλων των αστέρων του παγκόσμιου τένις. Μέσα σε όλα άγνωστο παραμένει και το αν θα υπάρξουν οπαδοί στις εξέδρες. Σε άλλα αθλήματα η αυστραλιανή κυβέρνηση επιτρέπει ήδη την παρουσία φιλάθλων και μένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα είναι δυνατό να συμβεί στην φούσκα της Μελβούρνης.

Από τη μεριά τους οι αθλητές έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους, γεμίζουν τις μπαταρίες τους, αποθεραπεύονται από τραυματισμούς και ξεκινούν σιγά σιγά να σχεδιάζουν, όσο μπορούν με τις συνθήκες που υπάρχουν, τα πλάνα τους για το 2021, χρονιά που εκτός των άλλων θα είναι και χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα ρεκόρ και τα ερωτήματα

Το 2020 φτάνει στο τέλος του και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα επιστρέψει η δράση στο κορυφαίο επίπεδο. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία το 2021, σε μία χρονιά ορόσημο για πάρα πολλούς αθλητές.

Θα σπάσει το απόλυτο ρεκόρ παραμονής στο νο.1 ο Νόβακ Τζόκοβιτς; Θα ξεπεράσει τα 20 Grand Slam ο Ραφαέλ Ναδάλ; Θα μπορέσει ο Ντομινίκ Τιμ να πάρει και 2ο Major τίτλο; Θα ξεκινήσει την χρονιά όπως τελείωσε την προηγούμενη ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ; Θα κάνει το βήμα παραπάνω ο Στέφανος Τσιτσιπάς; Πότε θα επιστρέψει στα court ο Ρότζερ Φέντερερ;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα περιμένουμε να απαντηθούν τον επόμενο χρόνο, μένει μόνο να δούμε πόσο σύντομα θα επιστέψει η δράση. Μέχρι τότε ας κάνουμε υπομονή, ας μείνουμε ασφαλείς και ας ελπίσουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην καθημερινότητά μας. Εις το επανιδείν..

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις