Η φόρμα φέρνει αποτελέσματα

Η φόρμα φέρνει αποτελέσματα

Η στήλη συνέχισε τις επιτυχίες, καθώς πέρασε η χθεσινή δυάδα. Το απόλυτο μας στέρησε η Σπέτσια, που αν και καλύτερη στατιστικά από την Λάτσιο, ηττήθηκε. Συνεχίζουμε στη δεύτερη ημέρα της αγωνιστικής.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1335346408195551234

 Βερόνα – Κάλιαρι

Οι γηπεδούχοι είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος για μένα, μαζί με τη Σασουόλο. Έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και στην έδρα τους έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν θέματα στους εκτός έδρας αγώνες και θεωρώ πως δεν έχουν ελπίδες νίκης απέναντι στην Βερόνα. Παρά τα θετικά της η Ελλάς έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα για αυτό βρίσκω άψογη την επιλογή του να νικήσει η Βερόνα με 1 γκολ διαφορά ή να έρθει το παιχνίδι ισοπαλία.

Ουντινέζε – Αταλάντα

Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο αγωνιστικά, καθώς μετρούν μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα με 2/2 στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως η Ουντινέζε θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και σε αυτό θα βοηθήσει το γεγονός πως η Αταλάντα παίζει για την ευρωπαϊκή πρόκριση μεσοβδόμαδα. Θα επιλέξω μία ασφαλέστερη επιλογή με διπλή ευκαιρία και γκολ.

Μονό (Tipster's League)
13:30
Βερόνα - Κάλιαρι
Βερόνα Χ ή 1 με ακριβώς 1 γκολ διαφορά
1.95
Μονό
16:00
Ουντινέζε - Αταλάντα
1Χ & οver 1,5
2.27
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις