ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πληρώνει το ασιατικό... σεντόνι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Πληρώνει το ασιατικό... σεντόνι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πληρώνει το ασιατικό… σεντόνι

Πληρώνει το ασιατικό... σεντόνι

Χαιρετώ και σήμερα άπαντες τους απανταχού Κουβανέζους. Εκεί που ήμασταν καβάλα στο άλογο με το θετικό σερί της στήλης, δύο απανωτές στραβές μάς πείραξαν το μυαλό, χάλασαν τη ψυχολογία μας, ενώ απολέσαμε και την πρωτιά στην ιδιότυπη Λίγκα μεταξύ των εκλεκτών συναδέλφων της συντακτικής ομάδας.

Το διάβασμα της τελευταίας χρονικά επιλογής απεδείχθη παντελώς άστοχο. Νίκη ήθελε η Σένχουα για να προκριθεί στους ”16” του ασιατικού Champions League, αντ’ αυτού η Ουλσάν την έστειλε σπίτι ”κερνώντας” τη 4 τεμάχια, στέλνοντας παράλληλα και εμάς στον κουβά. Χαλάλι της όμως, μαζί με τη Γκοουάν έχει αποδώσει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για τη κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Και μιλώντας για φαβορί να πούμε και ένα ciao Bello στον φίλτατο Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος κατάφερε να αποκλειστεί από τη συνέχεια του τουρνουά, στη πρώτη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης. Πέρα για πέρα δίκαιος ο αποκλεισμός της Γκουάνγζου, αφού με μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στους αγώνες του ομίλου, κάθε άλλο παρά ως φαβορί παρουσιάστηκε στο γήπεδο. Κρίμα όμως για εμάς, που εξ αρχής τη θεωρούσαμε ως και το πιο δυνατό φαβορί συνολικά της φετινής διοργάνωσης, προτείνοντάς τη μάλιστα και στο σχετικό μακροχρόνιο στοίχημα.

Τη διαφορά θα την κάνουν οι ξένοι

Πάμε λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει η σημερινή αγωνιστική δράση στο Κατάρ με τη διεξαγωγή των δύο πρώτων προημιτελικών. Θα ξεκινήσω με τον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Γκοουάν και Τόκυο, ο οποίος ξεκινά στις 12:00.

Οι Κινέζοι του Γάλλου Ζενεζιό έκαναν υγιή περίπατο στον όμιλο πετυχαίνοντας 5 νίκες, σκοράροντας μ.ο 2 γκολ ανά ματς και έχοντας μόλις 4 παθητικό. Σίγουρα οι αντίπαλοι της δεν ήταν και οι πλέον ανταγωνιστικοί, αλλά όπως και να έχει η Γκοουάν κατάφερε, να ξεπεράσει την απουσία του παικταρά φορ της Μπακαμπού, με την τριπλέτα Άλαν, Βιέρα και Ρενάτο Αουγκούστο να ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Ιδιαίτερα ο τελευταίος αποτελεί και τον MVP της διοργάνωσης με τις 4 ασίστ και τα 2 γκολ του.

Η Τόκυο έδωσε 4 ματς επί καταριανού εδάφους, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση πίσω από την Ουλσάν στον όμιλο. Η ομάδα της πρωτεύουσας κάνει μέχρι στιγμής μια αξιοπρεπή πορεία, αφήνοντας πίσω της τις κακές εμφανίσεις στη J1. H παροικία των Βραζιλιάνων, με τους Ντιέγκο, Ανταΐλτον, Λεάνδρο και Αρτούρ, είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει μεσοεπιθετικά.

Δύσκολο ματς για καθαρό σημείο. Η Γκοουάν έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στα ματς του ομίλου, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει σαφώς υποδεέστερους αντιπάλους. Η Τόκυο από την άλλη έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, παρήγαγε πολλές φάσεις και ευκαιρίες αλλά ήταν πολύ άστοχη στη τελική προσπάθεια.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η σκοπιμότητα θα παίξει αρκετά μεγάλο ρόλο στο σημερινό ματς, δεν περιμένω βροχή από γκολ. Βέβαια, οι επιθετικές γραμμές και των δύο αντιπάλων είναι πολύ ποιοτικές και σε καλό φεγγάρι, ενώ αμυντικά τουλάχιστον οι Κινέζοι είχαν σταθερά προβληματική εικόνα σε όλη τη φετινή σεζόν.

Κάπως έτσι θεωρώ πολύ καλή επιλογή το αμφίτερμα και θα το συνδυάσω με τη διπλή ευκαιρία των Κινέζων, αφού πιστεύω ότι οι ξένοι παίκτες της είναι αυτοί που θα κρίνουν το σημερινό αποτέλεσμα.

Με το πόδι στο γκάζι

Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στις 16:00 διεξάγεται και ο δεύτερος προημιτελικός της ημέρας ανάμεσα στην Ουλσάν και τη Μέλμπουρν Βίκτορι. Οι Κορεάτες και τυπικά γηπεδούχοι σήμερα αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά αφού πέτυχαν το απόλυτο 5/5 στον όμιλο, έχοντας μάλιστα και τη καλύτερη επίθεση συνολικά στη διοργάνωση με 14 γκολ ενεργητικό.

Ένας μικρός άθλος για την ομάδα της Ουλσάν, εάν αναλογιστεί κανείς, ότι μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά έχανε το εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο από την Τζέονμπουκ, αποκομίζοντας τη ρετσινιά της ηττοπαθούς ομάδας. Ακόμα μεγαλύτερο και το επίτευγμα της πρωτιάς στον όμιλο, αφού 4 βασικά και αναντικατάστατα στελέχη της έπρεπε να απέχουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όντες σε προληπτική καραντίνα. Εξαιρετικό και το ροτέισον από το προπονητή της, Κιμ Ντο Χουν, με τις πολλές αλλαγές να μην αλλοιώνουν στο παραμικρό τη συνοχή και απόδοση της ομάδας.

Η Βίκτορι της Μελβούρνης γιορτάζει τη πρώτη ιστορική της πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τη πρόκριση να έρχεται στο τελευταίο ματς και τη νίκη της εναντίον της Σεούλ. Οι Αυστραλοί βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας, αφού η A League ξεκινά σε ένα μήνα και βρίσκονται στο Κατάρ αντιμετωπίζοντας τη διοργάνωση ως μια καλή ευκαιρία για να βάλουν τις βάσεις για μια καλή εγχώρια σεζόν. Με ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών έδειξαν καλά στοιχεία επιθετικά, αλλά στα μετόπισθεν έχουν σοβαρά θέματα, δεχόμενοι γκολ από όλους τους αντιπάλους τους στα ματς του ομίλου.

Ξεκάθαρο φαβορί η Ουλσάν, η οποία έχοντας πλέον ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες της δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στον τρόπο που αγωνίζεται. Συνεχές τρέξιμο και ασφυκτική πίεση αναμένεται να βάλουν δύσκολα στη Βίκτορι. Καθαρός άσος λοιπόν και με πολλά γκολ, αφού και οι Αυστραλοί μπορούν να βοηθήσουν, έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί το σενάριο και η βασική μας πρόταση για σήμερα.

Μονό
12:00
Γκοουάν Πεκίνου - Τόκυο
1Χ & goal/goal
2.30
Μονό
16:00
Ουλσάν - Μέλμπουρν Βίκτορι
1 & οver 2,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις