Ένα και… καλό στην Championship

Ένα και... καλό στην Championship

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Την Τετάρτη η Ρέντινγκ μας πλήρωσε φέρνοντας 1-1 στο Σέφιλντ. Μπορούσε εύκολα να πάρει το διπλό και να μας πληρώσει ακόμα και το anytime score 1-3, αφού πίεσε αφόρητα τη γηπεδούχο. Ο διαιτητής όμως της στέρησε δύο καταφανέστατα πέναλτι. Είναι φανερό ότι έχει ξαναβρεί το ρυθμό που είχε από την αρχή της χρονιάς και η «κοιλιά» που έκανε το Νοέμβριο αποτελεί οριστικά παρελθόν.

Αντίθετα η Νότιγχαμ ξεκίνησε και συνεχίζει άσχημα τη σεζόν. Φαίνεται ότι το κάζο του απίθανου αποκλεισμού της στα προηγούμενα play offs ανόδου, έχει επηρεάσει σημαντικά το σωματείο. Βρίσκεται στην 21η θέση της βαθμολογίας, μόλις τρείς θέσεις από το τέλος και τρεις βαθμούς από τον υποβιβασμό. Το ρεκόρ της είναι φυσικά πολύ αρνητικό (3-4-8), όπως και ο συντελεστής των τερμάτων της που βρίσκεται στο -8, με 9 υπέρ και 17 κατά. Αντίστοιχα, η Ρέντινγκ είναι 2η στον πίνακα σε ισοβαθμία, με ρεκόρ 8-3-4. Έχει την 3η καλύτερη επίθεση της Championship πετυχαίνοντας 24 γκολ, δέχθηκε όμως και 19.

Συνεπώς, το ματς με αυτό το ζευγάρι θα ήταν ντέρμπι πέρυσι, άλλα όχι και στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι, οι τιμές που δίνονται στον άσο, άλλα και το over 2,5 νομίζω ότι είναι πραγματική ευκαιρία.

Σε αυτό συνάδει και η γενικότερη παράδοση των παιχνιδιών των δύο ομάδων την τελευταία εικοσαετία, που είναι σαφέστατα υπέρ της Ρέντινγκ. Χαρακτηριστικά αναφέρω τα συνολικά αποτελέσματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια (4-3-2), άλλα και αυτά των τελευταίων 10 χρόνων με γηπεδούχο την Ρέντινγκ (5-3-1).

Άρα λοιπόν, τόσο η φετινή εικόνα των ομάδων στο γήπεδο, όσο και τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, δείχνουν άσο. Και στην Αγγλία, ο συνδυασμός φόρμας, αριθμών και προϊστορίας, συνήθως βγαίνει σωστός…

Μονό
14:30
Ρέντινγκ - Νότιγχαμ Φόρεστ
1
2.35
Combo ρίσκου
14:30
Ρέντινγκ - Νότιγχαμ Φόρεστ
1 & over 2,5
4.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις