ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πρόωροι ημιτελικοί στο UK Championship

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πρόωροι ημιτελικοί στο UK Championship

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πρόωροι ημιτελικοί στο UK Championship

Πρόωροι ημιτελικοί στο UK Championship

Φτάσαμε αισίως στα προημιτελικά του UK Championship, του πρώτου major τουρνουά της περιόδου 2020-21 στο σνούκερ και ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε ξανά την τύχη μας στοιχηματικά.

Δεν θα επεκταθούμε σε λεπτομέρειες για όσα ενδιαφέροντα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, με τους πρόωρους αποκλεισμούς του παγκόσμιου πρωταθλητή, Ρόνι Ο’ Σάλιβαν (στον 2ο γύρο, από τον Ελβετό Αλεξάντερ Ουρσενμπάχερ) και του κατόχου του τίτλου, Ντινγκ Τζουνχούι (κι αυτός στον ίδιο γύρο από τον Ντέιβιντ Γκρέις), όπως και άλλων κορυφαίων παικτών. Η ουσία είναι ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία και το σημερινό πρόγραμμα είναι χορταστικό, μια και θα απολαύσουμε ζωντανά από το Eurosport δύο μεγάλους προημιτελικούς, που είναι ουσιαστικά σαν πρόωροι… ημιτελικοί.

Στις 15:00, λοιπόν, ο Μαρκ Σέλμπι και ο Νιλ Ρόμπερτσον θα διασταυρώσουν… τις στέκες τους για τρίτη φορά μετά τον παγκόσμιο προημιτελικό του Αυγούστου, όπου ο Άγγλος είχε επιβάλει από νωρίς το παιχνίδι του και επικράτησε εύκολα με 13-7. Ο Ρόμπερτσον αναδείχθηκε νικητής στο decider (6-5) τόσο στον ημιτελικό του English Open όσο και σε εκείνον του Champion of Champions – το δεύτερο ματς, με τα τρία century εκατέρωθεν, είναι αναμφίβολα το πιο θεαματικό που έχουμε παρακολουθήσει φέτος.

Ο Αυστραλός έφτασε σχετικά εύκολα στους «8» του τουρνουά, όμως δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του όσο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Ακόμα και στον προηγούμενο αγώνα με τον Άντονι ΜακΓκιλ, όπου βρέθηκε να χάνει 4-2, χρειάστηκε αδικαιολόγητα λάθη του αντιπάλου του για να βρει ρυθμό και να «καθαρίσει» το ματς (6-4) – ως παίκτης υψηλότατου επιπέδου που είναι, μπορεί και σε μία μέτρια ημέρα να κάνει century breaks για πλάκα.

https://twitter.com/WeAreWST/status/1334240531191386123

Ο Σέλμπι, αντίθετα, είχε ορισμένες εξαιρετικές στιγμές στο ματς με τον Μπάρι Χόκινς, όπως αυτή η στεκιά με την οποία άνοιξε τις δύο τελευταίες κόκκινες στο τρίτο frame, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση με 6-3.

Ασφαλώς σήμερα είναι μία διαφορετική ημέρα και μπορούμε να δούμε τον Ρόμπερτσον να πετάει και τον Σέλμπι να σέρνεται – ή το αντίστροφο. Μόνο η διαίσθηση μπορεί να σε οδηγήσει στο τι θα παίξεις κι αυτή του υπογράφοντος δείχνει Σέλμπι, χωρίς ιδιαίτερη εξήγηση. Ίσως επειδή δείχνει πιο φορτσάτος αυτές τις μέρες και τον περιμένω να κατέβει αποφασισμένος για ρεβάνς.

Το νέο… clasico

Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση μεταξύ του Τζαντ Τραμπ και του Κάιρεν Γουίλσον, οι οποίοι θα αναμετρηθούν για έβδομη φορά μες στο 2020 απόψε στις 21:00, στον άλλο πρόωρο ημιτελικό. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 είναι πολύ ανώτερος σε όλους τους τομείς, όμως είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ο μαχητής (Warrior) Γουίλσον είναι ένας από τους λίγους παίκτες που καταφέρνει να τον δυσκολεύει τόσο πολύ.

Τον περασμένο Αύγουστο, ανέκοψε την πορεία του προς τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο, νικώντας τον δίκαια με 13-9 στον προημιτελικό. Το 2018 τον είχε νικήσει και στον ημιτελικό του Masters (6-5), ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον τελικό του Shanghai Masters του 2015, όταν ο Γουίλσον ήταν ακόμα ένας ανερχόμενος παίκτης, χωρίς άλλη σπουδαία διάκριση πριν από εκείνο το τουρνουά και νίκησε με 10-9 (ενώ είχε προηγηθεί μέχρι και με 8-4) τον ήδη φτασμένο αντίπαλό του.

Οι νίκες του Τραμπ, βέβαια, είναι περισσότερες (10 έναντι 9) και μόνο φέτος έχει ήδη δύο επί του Warrior, πάλι σε προημιτελικούς (μια και λόγω των θέσεων που κατέχουν στο seeding συγκρούονται συνήθως εκεί). Ο άσος από το Μπρίστολ έχει κατακτήσει ήδη δύο τρόπαια φέτος, φτάνοντας τους 19 βαθμολογούμενους τίτλους καριέρας, υστερεί όμως στα major τουρνουά και θέλει όσο τίποτα να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του στο UK Championship.

Αν θα φτάσει μέχρι τον τίτλο είναι πρόωρο να το εκτιμήσει κανείς. Όμως, η σοβαρότητα που έδειξε ο Τραμπ στον τελικό του Northern Ireland Open με τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν και η ανώτερη κλάση του, με κάνουν να πιστεύω ότι θα νικήσει και μάλιστα με σχετική άνεση (έως 6-3) απόψε. Παρότι εμπεριέχει μπόλικο ρίσκο μία τέτοια πρόβλεψη.

Οι… μικροί

Ο απογευματινός προημιτελικός ανάμεσα στον Τζου Γιουελόνγκ και τον Τζακ Λιζάουσκι θα είναι οπωσδήποτε αρκετά ενδιαφέρων και αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς από τους φίλους του σνούκερ που θα έχουν εστιασμένη την προσοχή τους κυρίως στον αγώνα του Σέλμπι με τον Ρόμπερτσον. Από τη μια έχουμε τον 22χρονο Κινέζο, ο οποίος συνέτριψε με 6-2 τον Τζον Χίγκινς στον 4ο γύρο και δείχνει ικανός για την υπέρβαση κι από την άλλη τον χαρισματικό Άγγλο, ο οποίος έφτασε τα 29 χωρίς να την έχει πετύχει (την υπέρβαση) ακόμα.

Στη χθεσινή του συνέντευξη μετά τη νίκη επί του Ζιάο Γκουοντόνγκ (6-3), ο Λιζάουσκι δεν έκρυψε το παράπονό του για τις επικρίσεις που δέχεται από τους τηλεσχολιαστές για την επιπολαιότητα που παρουσιάζει στο παιχνίδι του. Όπως είπε, οι γονείς του βάζουν στο mute την τηλεόραση για να μην ακούνε τους βετεράνους σταρ του σνούκερ να επισημαίνουν κυρίως τα μείον στο παιχνίδι του γιου τους και, μέσες άκρες, τόνισε ότι «αυτός είμαι, έτσι ξέρω να παίζω και με αυτό το στιλ παιχνιδιού έχω φτάσει μέχρι εδώ».

Βέβαια, η ωριμότητα που λείπει από το παιχνίδι του Λιζάουσκι είναι αναγκαία για να έρθουν οι μεγάλες διακρίσεις και ίσως γι’ αυτό ο Τζου παρουσιάζεται ως φαβορί (1.80 έναντι 2.00). Προσωπικά δεν θα ρισκάρω πρόβλεψη νικητή και περιμένω ένα ντέρμπι, το οποίο θα κριθεί τουλάχιστον στα δέκα frames (αν όχι στα έντεκα).

Για μία θέση στο Masters

Στον άλλο προημιτελικό, ο Λου Νινγκ συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις αποκλείοντας εύκολα με 6-2 τον παίκτη-έκπληξη της διοργάνωσης, τον 20χρονο συμπατριώτη του Πανγκ Τζουνξού (ο οποίος είχε αποκλείσει νωρίτερα τον περσινό φιναλίστ, Στίβεν Μαγκουάιαρ). Αντίπαλός του θα είναι ο 46χρονος Άγγλος, Τζο Πέρι, ο οποίος επωφελήθηκε τα μέγιστα από τους πρόωρους αποκλεισμούς δυνατών παικτών (Τζίμι Ρόμπερτσον, Τεπτσάγια Αν-Νου) που ήταν προγραμματισμένο να βρει στον διάβα του και επικρατώντας με 6-3 του άρτι επιστρέψαντα στο Tour, Τζέιμι Τζόουνς, έφτασε στους «8» και είναι φαβορί για την τετράδα.

Το κίνητρο του Πέρι είναι διπλό: Αν νικήσει τον Λου, ανεβαίνει στην 16η θέση της κατάταξης και κερδίζει το εισιτήριο για το Masters του Ιανουαρίου, πετώντας έξω τον Αν-Νου. Γνωρίζοντας την ιδιοσυγκρασία του, αυτό είναι πιθανό να τον γεμίσει άγχος. Στα υπέρ του, όμως, είναι το γεγονός ότι ο αγώνας διεξάγεται στη σκιά του μεγάλου προημιτελικού Τραμπ-Γουίλσον. Γνωρίζοντας ότι δεν θα έχει όλα τα βλέμματα καρφωμένα πάνω του, περιμένουμε από τον έμπειρο Άγγλο να παίξει όπως ξέρει και να φτάσει στη νίκη.

Ο Λου, βέβαια, έχει εντυπωσιάσει έως τώρα. Έκανε τέσσερα century breaks στο 6-0 επί του Σελτ και νίκησε άνετα και τον Έλιοτ Σλέσορ (6-1), ο οποίος νωρίτερα είχε πετάξει εκτός διοργάνωσης τον Σον Μέρφι. Δεν είναι τόσο πιτσιρικάς ο Λου (οδεύει προς τα 27), είναι φυσικά ικανός να νικήσει έναν παίκτη του βεληνεκούς του Πέρι, έχω όμως την αίσθηση ότι μάλλον έπιασε το ταβάνι του και ψυχολογικά δεν είναι έτοιμος για κάτι παραπάνω. Θα χαρώ, ωστόσο, αν με διαψεύσει.


Μονό

15:00 Σέλμπι – Ρόμπερτσον: 1 (2.00)

Μονό

21:00 Τραμπ (-2,5) – Γουίλσον: 1 (2.25)

Δυάδα (απόδοσης 3.15)

15:00 Τζου – Λιζάουσκι: Over 9,5 frames (1.90)

21:00 Λου – Πέρι: 2 (1.66)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις